Pestisori... pestisori... (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am aparut si eu la apel... sunt cu trebi si nu-mi ajunge timpul... plus ca am avut de umblat sa cumpar diverse pentru gradi... mai avem... nu am gasit tot ce imi trebuia... la capitolul incaltari stam prost ... nu gasesc ce vreau... mai caut...

Dany n-am ajuns la Licurici...

si haideti si voi la raport

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Ely , gata am SOSIT ..DAR NU AM NIMIK DE RAPORTAT DECAT O MARE DURERE DE CAP .... si incerca sa ajungi la Licurici , cred ca azi maine primeste marfa asa au spus , sau am mai vazut incaltari faine de copii la Miniprix , la cel din Romana ....sambata seara sunt reduceri maxime de pana la 90 % la Fashion House Outlet , in Militari si au akolo Otter... sau eu stiu unde sa mai cauti eventual Dragonul Rosu ...

Pupicesc toata balta !

Mergi la inceput

Dany ai luat ceva de durere? Probabil din cauza vremi...

Caut incaltari de gradi... adica pentru stat in interior... si nu vreau sa dau mai mult de 50 ron... x 3 copiii se cunoaste la buget
Imi trebuie niste tenisi sau niste papuci gen crocs... dar ceva mai bun... nu dau 150 ron pe niste crocsi originali, dar nici plastice care sa-i deranjeze...
Elena a avut vreo 3 perechi de cand am fost in Grecia... daca stiam ca nu voi gasi pe la noi ceva la fel de bun si la bani putini, luam de acolo Cine s-a gandit... nu i-au transpirat picioarele, n-a facut basici (cum am auzit pe unii), au rezistat 2 ani... si au fost doar 5 euro

Pana in dragonu nu merg poate doar sa dau o fuga sa caut perdele, draperii... ca am auzit ca se gasesc multe si ieftine... sa vedem daca sunt si ok

Mai caut prin zona ... pana luni trebuie sa gasesc

Mergi la inceput

Ely, sa stii ca am mai vazut niste adidasi draguti si erau la reducere la un magazin cu articole sport , gen kiltec parca sau puma in City mall si erau doar 50 ron, stiu clar ca eram cu vecina si se uita pt. fetita ei Ana Maria ....4 ani ..

DA , in Dragon sau chiar Europa gasesti super perdele si draperii, crede-ma , una dintre arhitectele cu care lucram de akolo lua pt. clienti ...

Va pup si toate bune .

Cred ca am racit ca iar m-am trezit cu durere de cap si m-am si suparta putin .. dar va trece ..

Mergi la inceput

Dany mersi... incerc sa ajung maine... poate rezolv 2 dintr-o lovitura... si perdele (sau lustre), si incaltari
Daca nu, iau mallurile la rand si caut reduceri

Mergi la inceput

Stii ca trebuie sa mergi dis de dimineata , akolo deschid la 5.30 si pe la 13.00 sunt gata .....succes .. asa as merge si eu dar fara bani ma lipsesc ..... dar o veni si ziua mea de shoping ...daca mai ajung asa intmplator pe la vreun mall ma uit si zic ...

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Dany mersi... incerc sa ajung maine... poate rezolv 2 dintr-o lovitura... si perdele (sau lustre), si incaltari
Daca nu, iau mallurile la rand si caut reduceri

Mergi la inceput

Si ca sa nu monopolizez discutia doar cu Ely ma gandesc sa va ofer si o cafea asa ca sa va mai incalziti ca afara e un vant si vad ca a inceput si ploaia / burnita ca parca sunt sageti de gheata pe geam ..of urat .. nu imi place vremea asta ma deprima ....

Voi unde ati fugit ?

Carma , Charlie , Nicoll, Baby , Dana , Danuta , Mihaela , Cryna ....hai la raport fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Nu am dezertat .... nuuuuuu .... doar am avut ffffffff multa treaba si la job si acasa
Luni incepem si noi scoala, l-am mutat pe copil la alta scoala va dati seama .... emotii noi, colegi noi, parinti noi speram ca va fi bine

va pup pe toate

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Uite ma prezint si eu.

Vad ca avem multi puiuti care incep scoala Luni. Bafta Tuturor. Restul fetelor am terminat cu scoala ori mai e pe aici vreo scolaritza ?

Ce ma arde de vreun shopping fetelor.

Da ninci banet pentru asta. Lasa. Ca o venii odata si lumea mea.

Va pupacesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

oura!
mi am facut cafeau filtru(fara zahar...)
si ma gindesc ce sa i pun omului in oala..trebuie sa gatesc dim ca poate o stergem!
Deci ieri am facut scoici saganaki si azi as vrea sa fac un puide curte la cuptor
si sa fac niste sosuri adica
sos curry
sos cu nuca de cocos
sos de amande sau banane etc etc
pe urma trag niste cartofi prajiti (pt el) sau la abur pt mine
o salata de roquette si gata
va pup
ps voi ce program aveti azi?
ce gatiti?

Mergi la inceput