Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya86 spune:

Buna gravidutzelor!
Am o intrebare: mamicile cu bebei ati folosit sab simplex este pt colici , cat de bun e la bebei? am primit din tzara de la niste prieteni si spuneau k a fost singurul medicamente ce si-a facut efectul (ei avand un baietel de 5 anisori) acum as vrea sa stiu si parerile voastre. ms o zi splendida

maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya86

Buna gravidutzelor!
Am o intrebare: mamicile cu bebei ati folosit sab simplex este pt colici , cat de bun e la bebei? am primit din tzara de la niste prieteni si spuneau k a fost singurul medicamente ce si-a facut efectul (ei avand un baietel de 5 anisori) acum as vrea sa stiu si parerile voastre. ms o zi splendida

maya

Se zvoneste ca cine va descoperi leacul pentru colici va castiga cu siguranta un Nobel.
Nu vreau sa te descurajez, insa - parere pur personala - niciun siropel/medicament/etc nu are vreun efect asa cum ar trebui. Mie mi-a dat senzatia ca ameliora pentru foarte putin timp durerile (nicidecum nu treceau) si gata. Cel putin asa a fost la noi...nu cred ca era ceva pe piata ce sa nu fi incercat. Am ajuns sa fiu varza - si eu si copilul. M-am dus la dr cu ochii cat cepele de nesomn (deja de vreo doua luni jumate) cu copchil urland si cu moral la pamant de s-a speriat si doctorita de mine...si mi-a prescris un preparat cu care am fost la o farmacie care avea laborator si au preparat aia un fel de siropel si uite asa nu pot sa uit ca aia a fost prima noapte dupa ce am nascut cand am dormit si eu vreo 5-6 ore la un loc. Nu stiu exact ce continea preparatul, crede-ma nici nu vreau sa stiu...important e ca m-a facut si pe mine si pe Bia sa ne punem pe picioare.

Poate alte mamici au fost mai norocoase, nu stiu...cer e ca la noi n-a functionat, imi pare rau... Uite, vezi, la prietenii tai a mers, la o vecina de a mea dupa numeroase incercari de diverse (inclusiv Sab simplex) se pare ca a fost ceva mai bine cu Gripe Baby Water.
Cred ca pana la urma cum ti-e norocul.
Important e de retinut ca pe la 3 luni se cam scapa de colici....multa rabdare pana atunci.
O singura data in astia 6 ani de cand am copilul am cunoscut personal o mamica ce mi-a spus uitandu-se sincer in ochii mei ca ea nici nu a stiut ca are copil in casa pana pe la vreo 9 luni cand a inceput "distractia" cu iesitul dintilor. Si am inclinat s-o cred. Se vedea ca e o mama odihnita, fericita, asemenea si copilul... a avut noroc si nu a avut colici.

31+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Da unde ati disparut toate??

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Am disparut la Tv, la masa...din astea. Acum merg sa intind rufele, c-a terminat Saveta (masina) de spalat.

Iustina n-a avut deloc colici.

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

MOSHULIK felicitari pt bebelina miscacioasa!!!
Si mie mi-au iesit anticorpii absenti!! Dar nu stiu nimic despre vaccinul ala!!Tre' s-o intreb pe doctorita cand ma duc!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

eu deja l-am comandat la Sensiblu
este vaccinul Rogham

costa vreo 580 lei
eram curioasa daca l-a si facut cineva

pe mine m-a pus sa refac dozarile de anticorpi si in saptamana 32, chiar daca la astea din saptamana 27 au iesit anticorpii absenti si mi-a data sa fac si vaccinul
probabil ca e mai precaut pt ca am si placenta praevia centrala posterioara

Moshulik +27

Mergi la inceput

Alynta, stai cumintica si totul va fi bine.
mie vaccinul mi l-a dat si acum sa-l fac in timpul sarcinii si daca bb va fi Rh pozitiv mi-l va face si dupa nastere.

Moshulik +27

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ana felicitari pt capitolul nou! Acu' stim la cine apelam!

Moshulik felicitari pt bebe sanatos! o sa fie bine si cu placenta aia!

Lucianna la multi ani!

Cristina 31+

sa dea Dumnezeu!

La multi ani, Luciana!

Moshulik +27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Am disparut la Tv, la masa...din astea. Acum merg sa intind rufele, c-a terminat Saveta (masina) de spalat.

Lora, a ta-i Saveta, a mea e Veta!

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

si acum cateva noutati si despre mine, ca ieri nu am avut timp sa intru:
am fost joi la eco. Mishcocila (adica BB miscacios) e bine, chiar mai mare cu o saptamana, are in jur de 1150-1350g,s-a intors deja cu capul in jos.
in rest, toate la fel, placenta praevia e la locul ei, nemiscata, cat se poate de centrala.
dar sa speram ca totul va fi bine.
am facut si dozarea de anticorpi ( pt Rh negativ) si au iesit absenti.
cu toate acestea mi s-a recomandat vaccinarea pt izoimunizare ;i un nou dozaj de anticorpi in saptamana 32.

Doream sa va intreb daca a mai facut cineva acest vaccin?

Moshulik +27
felicitari pt rezultate bune si bebe miscacios. ce frumos ca deja s-a intors cu capul in jos (asta daca i-ti doresti sa nasti natural)

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Multumesc, Bebecris, dar e doar un vis frumos nascutul natural.
avand placenta revia centrala care acopera in totalitate orificiul intern nu voi putea naste decat prin cezariana.

Moshulik +27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Be_one, inseamna ca-s rude!
Cat despre ce ziceai de prietena ta care a nascut fara probleme, de dr. a depins totul, a stiut s-o faca sa-l asculte si a ajutat-o mult, cu siguranta...asa cum a facut si la mine cand am nascut-o pe Iustina. Chiar imi pare rau ca n-am mai putut merge la el de data asta, insa am preferat sa nu ma mai deplasez lunar in Iasi si momentan sunt f. multumita si de dr. la care merg aici si cu care voi naste - joi, dupa ce m-am internat, a venit seara sa vada cum sunt, ce fac, dimineata cum a intrat in spital a fost la mine prima data, e ok.

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput