Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
sanzi spune:
Denisa, inca o data, ma rog pentru voi sa primiti vesti bune de la dr. Sunt sigura ca o sa fie bine si o sa scapi de toate grijile astea care te macina de atata timp.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
babyangel spune:
Salutare fetele,
mi-am facut si eu timp sa ma uit pe contul comun la pozele pe care nu lea-m vazut de o vreme.
Lindal, ai fecior mare si vanjos! bravo! Probabil va fi primul iepuras umblator
Bumbitzo , ce misto iti sta cu freza de la botez si bumbitza junioara e a lu mami...clar!
Ela Geo tau e un smecherone..asa cum ne-ai invatat cu el!
Ramy mi se pare mie sau a crescut Briana foarte foarte bine?? E tare frumusica..Nu te-am intrebat cum te descurci fara tati? Dar am vazut din poze ca e plin de "matuse,bunicute si alte personaje care o rasfata
Nu mai imi aduc aminte....Hai ca revin!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina_3040 Denisa Doamne ajuta, si noi ne gandim la voi dar sunt sigura ca e doar o sperietura. Sanzi si eu zic sa mergi la ORL, am citit mai de mult ca bebelusii sunt mai expusi la otite decat adultii, nu mai tin minte care sunt cauzele, dar mai bine sa verifici chiar daca nu este nimic. |
cea mai frecventa cauza la sugari e pozitia incorecta la alaptat.Capusorul trebuie sa fie usor mai ridicat decat corpul, si asta e greeu de realizat cand alaptarea se face intansa pe pat.
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
vladimirescu spune:
sanzi parerea mea e sa lasi in pace urechile copilului. Nu pune apa oxigenata, nu umbla cu bete. Mergi la un ORL-ist mai intii si faci ce iti zice el. Nu e de joaca cu urechiusele, sint chestii delicate. Nu se recomanda sa bagi nimic in urechi, cureti urechea externa si asta e tot - apa din canalul auditiv dupa baie se scoate inclinind capul copilului, ce are de iesit iese. Eu doar pun un servetel in pavilion sa absoarba mai bine apa care se scurge.
Sint cam ingrijorata, sinul care nu prea mai face lapte e refuzat tot mai tare e Floricica si, in plus, a inceput sa doara la palpare. Cred ca ma duc luni la un control, de precautie. Miine pun un pic si pompa sa vad ce se intimpla - azi recunosc ca am tot aminat si aminat... instrumesnt de tortura e pompa pt mine, mi se ridica parul in cap cind ma gindesc la ea.
Cu alaptatul asta asa de dureros la inceput pt mine si asa de chinuitor acum noptile cred ca am dezvoltat niste gargauni pe creier... Nu-mi vine s amai consum nimic lactate, ca sa nu incurajez si eu exploatarea bietelor vaci. Ma gindesc de multe ori la ele, saracele, cum fac vitelusi si lapte pt ei, iar omul ii ia vitelul si-l maninca si apoi ii ia si laptele pt vitel, fortind-o sa dea lapte ani in sir, fara oprire aproape... Mi se pare groaznic, e exploatare completa: luam copii vacii, ii mincam, ii luam laptele, apoi in cele din urma o mincam si pe ea. Si in schimb ii oferim o viata intr-un tarc strimt, pe ciment si zabrele de otel, la lumina de neon, o hranim cu prostii, nu o lasam sa-si cunoasca si alaptezez progeniturile in schimb de 2 ori pe zi ii ataseaza un idiot o pompa rapida ca sa-i scoata laptele...
Barbatul meu are mai bine de 10 ani de cind nu maninca carne, pt ca refuza sa ia parte la exploatarea animalelor. Are si el calitatile lui :)
Am cunoscut o familie de intelectuali (pictor si scriitoare) care traiau la o ferma din Masivul central in Franta. Aveau internet si apa calda si tot confortul. Cresteau pe linga casa niste gaini, giste, 2 capre, o vaca. Mincau oua, lapte si carne d ela ele, dar ziceau ca maninca "carne fericita". Adica de la animale care pasteau liber (aveau citeva hectare de padure cu pasuni si cresteau animalele in libertate), carora le vorbeau si le alintau, carora le instalasera niste maturi mobile care le scarpinau pe spate, loc de odihna la umbra, locuri cu apa curata etc. Vaca facea vitel si-l lasau sa suga, luau si ei cite putin in fiecare zi prin mulgere manuala, la fel si cu caprele. Lasau viteii si iezii sa se faca mari, sa suga la mamele lor pina aproape de intarcare, apoi ii vindeau Mai mulgeau caprele si vaca citeva luni si gata, le lasau in pace, pina la urmatoarea fatare. In fine, nu mai detaliez, faceau si ei ce puteau ca sa aiba si animalele alea o viata inante de a fi mincate.
Ma bucur sa vad la tv diverse emisiuni ca se inmultesc fermele bio, unde animalele nu doar ca nu-s indopate cu hormoni si antibiotice, dar vad lumina soarelui, alearga, sint curatate, periate etc. Si asta pt ca consumul de carne bio e in crestere. Noroc ca bio e la moda, e buna si moda la ceva!
Imi place ca in Franta, la supermarketuri ca Monoprix, sint peste 30% produse bio, oua pe care scrie ca sint de la gaini crescute in aer liber si hranite cu cereale, etc, etc... Eu una numai din astea cumpar cind merg pe acolo, nu pt ca m-as face mai sanatoasa daca maninc din alea 2 saptamini, ci pt ca asa mi se pare etic, sa incurajezi ce e bun si sa descurajezi ce e rau.
Daca va enerveaza genul asta de postari, va rog sa-mi ziceti, ca sa sterg si sa nu mai fac alta data. Asta mi-a venit sa scriu dar nu vreau sa enervez pe nimeni :)
babyangel spune:
aoleu cate greseli de scriere in mesajul precedent...cred ca de emotii ca am trecut deja la stelute rosii!
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
citat din mesajul lui Ina_3040 daca mai vreti idei de divertisment pt copii ieri i-a sosit lui Robin "bouncer-ul" adica un soi de ham ce se leaga la usa sa atinga doar cu varfurile, ia uitati ce i-a placut de tare: Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010 http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian# |
Ina este bestial Robin..pe bune! [arca e Pinocchio si cineva il trage de sfori..Super tare!
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
babyangel spune:
citat din mesajul lui briza_marii Denisa offf...te cred ca esti tare speriata. Doamne ajuta sa se retraga umflatura si sa fie totul OK. Ina ce incantat e Robin!! E tare misto bouncerul asta al vostru Fetele, care ati cumparat/comandat chamomilla? De unde le-ati luat? ca eu am intrebat ieri in 5 farmacii si faceau aia niste ochi cat cepele cand auzeau ce vreau Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
Briza, de regula farmaciile care aduc si remedii homeopate pot aduce si camomilla pe comanda. Deci nu farmacii naturiste, da?
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
vladimirescu spune:
iata ca mi-am facut curaj si am pus pompa la sinul "defect". Dupa citeva minute au curs citeva picaturi, nici o lingurita. Probabil daca insistam mai curgeau citeva picaturi, dar incepuse sa ma doara si sa se invineteasca virful, asa ca m-am oprit. Miine pun pompa si la sinul productiv, sa vad cit iese de acolo - ma gindesc ca poate am inhibitie la pompa? Ca e clar ca am engrame pe creier in legatura cu ea... Si poate iau si niste granule de Galactofor, ca parca mi-a dat cineva o cutie la un moment dat... n-as fi crezut ca ajung sa ma gindesc la galactogil sau cum se cheama sau la supliment de LP, ca problema mea era vesnic prea mult lapte... Dar iata, se mai intimpla...
Sa va mai pun la curent cu soacra-mea cea invaziva si stricatoare... Intre timp am dat-o la pace cu socrii, am lasat de la mine, ca alta cale nu e, pe cei mai batrini nu ai cum sa-i mai schimbi... S-a mai linistit si ea, macar vad ca are intentia sa respecte regulile casei cind vine la noi , desi nu-i iese pt ca pur si simplu asa e ea, complet lipsita de logica, face totul pe dos...
Deci acum e la o pensiune cu socru-meu si Vladimir, in Dambovicioara, unde e si un prieten de-al lui Vladimir si am zis sa mai stea o saptamina la munte sa se joace... Joi a ajuns l aprinz si seara a pus mina pe topor si a taiat nist elemne din curte ca sa faca foc, N-a intrebat pe nimeni, alea erau niste lemne din care proprietarii voiau sa construiasca ceva. Bun.
Vineri a pus o tava pe foc sa prajeasca nu stiu ce, a plecat si a lasat-o acolo si mirosea toata bucataria a ars...
Azi la prinz a pus pe foc niste cirnati. Cind i-a intors i-a scapat pe jos, i-a pus la loc in tigaie. Tigaia s-a murdarit cu grasime care a luat foc si a facut o palalaie acolo de i-a ars hota femeii, cica are o gaura in ea acum. Femeia a sarit si soacra-mea a zis ca "nu-i nimic, nu s-a intimplat nimic!" si si-a vazut in continuare de treaba, nu scuze, nimic.
La ea acasa a dat de vreo 3 ori foc la bucatarie, o dat as-a ars si ea e miini si git, dar nu se linisteste. Pt ea nu exist adecit ochiul cel mai mare de la aragaz, chiar daca pune un ibric la foc, si focul la maxim, alta gradatie de foc nu exista.
Proprietara pensiunii ii zice mamei prietenului lui Vladimir, nu stiu de ce nu-i zice direct soacrei, probabil ca are si un aer razboinic ca ce, ce a facut, chiar nu are voie sa faca nimic? ca la ea acasa tot asa a facut 50 ani si a fost bine...
Ei, poate acum intelegeti mai bine de ce imi vine sa fug de-acasa cind vine pe la noi, asa face si la mine in bucatarie... Mentionez ca am o casa noua si bucataria e o bijuterie, eleganta, cu aparate sofisticate, blat din lemn, mobila alba, chiuveta din portalan (i-a tras deja o crapatura) etc etc...
ami_84 spune:
Vladi imi pare rau ca ai probleme cu sanul. Poate nu-i nmic pana la urma. Si ma scuzi da sa stii ca am ras la ce ai povestit de soacra ta.. ca pt ea nu exista decat ochiul mare de la aragaz si ala fol la maxim!! Ma scuzi, da?
Noapte buna mamici de iepurasi!
Irina Paula (8 martie 2010)
asteropipan spune:
buna fetelor!!!
noi azi am fost plimarete am fost la plaja cu prietena noastra Maria ciufulita si mamica ei. si a fost super frumos.
in alta ordine de idei....
suntem fete mari maine facem si noi 5 LUNITZE si cu aceasta ocazie se deschide petrecerea din seara asta va servesc de acum cu si in cinstea lui fii-mea.
noi deja am servit...ASTEROPI cremutza de vanilie(100 ml apa+ pliculetul crema)- pt prima data, iar maine va servi prima ei para crema si mami o carbonara
cu intarziere, dar deeee, daca am fost pe drumuri azi..
LA MULTE LUNITZE SI ANI sanatosi sarbatoritilor de azi:
GEO (smecheritul meu ginere)
MARA
RARES
OVIDIU.
ANDIRA si eu la fel am crezut, ca daca ii dau faina de orez sau cereale o sa doarma mai bine...aiurea...la fel doarme si nici in greutate nu mi-a luat exceptional de bine.sper la voi sa mearga
INA e superb ROBINUTUL tau dar, intreb si eu, nu e prea devreme pt bouncerul ala? scrie pe el de la ce varsta e recomandat? imi place la nebunie, chiar vreau sa ii i-au si eu lui fii-mea.si de unde l=ai luat?
NAFI acelasi plan il aveam si eu cu ladoul pt 6 luni cica...insa nu mai incape lungana mea si i-am montat patutul la noi in camera...sa vezi bucurie pe ea si ce ii place sa se craceasca si sa-siintinda mainile, sa se rostogoleasca
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!