"Abdomen extra-plat(37)"

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Deus,orezul meu brun fierbe imediat.Citeodata il fac in masina de orez,deci nu ma doare capul,insa citeodata il fac pe aragaz si nu fierb mult la el.Vezi ca trebuie sa-i pui ceva mai multa apa decit orezului alb,altfel iese cam tare/rontaitor(cind se sparge coaja in dinti,dar e bun,mie imi place oricum).

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

hai ca uite daca strigi tare apare lumea.Ce avalansa domnule.Acum vad ca nu o sa fac fata cu cititul.

Ele,noi nu zicem harbus ,de glod am auzit dar nu`s sigura daca nu cumva`i din Creanga. La noi ii zice mai mult "tzarina" si garla folosim.(mergeam la scaldat la garla cind eram copii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

hannen - gratarul este ok daca s-ar manca cu masura(facem abstractie azi de studiile care arata opusul)...dar ce am vazut la munte...fara sa fiu mancatoare de carne si tot simt nevoia sa tin un detox doar de scarba...zeci de bucati, au mancat cativa pui si 1/2 porc in doua zile, plus vinete, cartofi, mamaliga, salate, biscuiti, iaurturi, unt, miere, lebenita, etc...mult, mult prea mult

vama duc la treaba

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hannen, netul e pt ca sunt la serviciu :) cam greu cu Shaun pe aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

hannen, netul e pt ca sunt la serviciu :) cam greu cu Shaun pe aici

Marina

ma scuzati atunci!mea culpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Si ma stresez ca de la durerea asta pot manca numai covrigi.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Deus,orezul ala o sa fie mereu mai tare decat cel alb,oricat l-ai fierbe.Dar presupun ca sti asta:-) Variante in care il consum eu:cu mazare si marar;cu nuci,unt si parmezan;cu fructe de mare si usturoi;cu alge;cu ciuperci,nuci si unt(evident untul poate fi inlocuit cu altceva sau poate lipsi) sau in diverse supe.Il mananc si in variante dulci gen cu miere si nuci;cu stafide;cu seminte in sau canepa si miere;cu magiun de topoloveni si nuci..sunt asa de multe combinatii..
Da,imi place orezul foarte mult(si nucile:D).Orice fel.Pana si ala negru nedecorticat:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Helou, helou, nu ca mi-ar fi trimis si mie parola cineva, presupun ca va gandeati ca a trimis-o celalat , nu de altceva dar vreau sa pun poze undeva si nu pot sa trimit poze si tocmai eu sa nu mi le pot vedea

Buna dimineata

Orezul nedecorticat e bunicel, mie imi place, insa familionului nu prea. Prespun ca daca le dau numai si numai din acesta nu prea mai au ce face . Mie dimpotriva, mi se pare apos, daca pui prea multa apa, adica nu se umfla asa de mult precum prietenul alb, si da, vor ramane mereu cojite, va fi mai tare, asta e si ideea, oricat ar fierbe. Mie imi plac cojitele m-am obisnuit asa.
Eu il fac simplu cu unt si un pic de sare. Si e tare bun ca garnitura la orice. Numai ca nu prea mai fac

Mai, da sunt vrednica! Nu la sport....nuuuu, la sauna de la mine din bucatarie. Am prestat mancare pe 3 ochiuri de la aragaz, cu mine in bucatarie si usa inchisa sa nu intre caldura in casa :-) sa beneficiez numai eu de minunata caldura si sauna privata . Am facut asa: supa de pui cu legume multe (fara vegeta, secrete de gust ertc, le urasc!) a iesit super, mancare pentru cea mica mica (adica legume cu ulei de masline la blender) snitele de pui cu fulgi de porumb (da, da, stiu, groaznic, dar comanda expres de la sot, promit sa nu mai fac o luna).
Eu am mancat asa:
- ou fiert, 2 wasa o bucata de telemea de vaca mmmm, iaurt cu seminte de in si cafea. Bun? buuuuun.
spot nema, si asta pt ca a trebuit sa gatesc si am ratat ora de la 12:30, as putea sa ma duc sa alerg pe banda dar atunci as putea sa ma duc sa alerg si afara desi e cam cald...parca vad ca nu fac nimic din astea. of.
Si de joi raman fara bona 3 saptamani, ceea ce inseamna ca sunt sclavul iubitelor mele fetite pana in septembrie, adica adio sport pana atunci (imi expira abonamentul fix pe 29 aug )

Mai azi ma simt mai bine, dar am un PMS de zile mari, inca nu a venit insa...ieri am avut asa o pofta de dulce de nu ma recunosteam, burta maaaare si tot bagam niste dulce. Am mancat pana si miere cu caju. Puneam in lingurita miere( mai taricica asa), lipeam niste caju si hop la stomacel. Bine, 2 lingurite dar oricum. Asta peste 2 ciocolatele cu cocos tip bounty, niste trufe bune rau si niste jeleu in forma de hot dog si hamburger dar mici cat o nuca tocmai le-am primit din Grecia. Si am baut vreo 5 L de apa, adica ieri eram eu in varianta uriasa.
Astazi alta poveste, pana acum doar apa si cafea, facut mancare dar am mancat moderat si cam asta. Ma apuc sa calc mai incolo, adica va dati seama, kamikaze scrie pe mine, tot in buc cu usa inchisa sa nu deranjez puii cu aerele lor si conditionatele lor.

gata, am vorbit mult mult, va pup si o zi frumoasa.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

claucia,draguta,dar ce te schinjui asa cu calcatul in bucatarie.Gatitul,inteleg,insa calcatul nu!
Eu nu calc decit seara cind merg AC-urile la putere maxima special fac asa.Ziua nu le dau drumul(deocamdata) dar seara le dam si numai atunci calc,ba mai pun si`un ventilator sa bata in mine ca sa ma racoresc.Daca sunt dupa dush uraaaaaaaaaasc sa transpir,mor!Eu nu ma pot imbraca sa ies undeva fara sa ma spal,nu ma pot schimba,nu ma pot baga in pat ...am niste pitici mosteniti de la mama.
Si apropo de ciorba/supa si altele fara vegeta.Cum faci???Mie nu-mi reuseste si pace.
cit a fost mama la mine mi-a facut si mi-a zis "urmareste atent ca stie baba secretul"am urmarit-o si degeaba,mie nu`mi iese!Fara vegeta nu are mincarea niciun gust!E apa chioara!Si fierb in supe ceapa mare taiata in patru(crestata),morcovi tot taiat mari (special pt gust) si gust ioc.In ciorbe pun de toate,telina,ardei,morcovi,ceapa...etc degeaba!!!E apa chioara,eventual putin sarata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Da da si eu calcat seara,cu AC dat drumul...ca altfel lesin!!!
Dar se intampla ca ieri sa adorm si atunci calc la 5 dimineata

Sunt la pamant,am luat raceala de la fete si .Azi am umblat teleghidata.Vroiam sa alerg la pranz dar n-am fost in stare,am dormit mult si tot rau ma simt.In fine...sper sa-mi revin.
Duminica am reusit sa ajung la magazin si sa imi cumpar pantofi de alergat.Am dat de reduceri,mare bucurie.M--am plimbat mult si bine printre modele,aia de la 100$ in sus aratau,maaamaa si cum se simteau in picioare,insa nu m-a lasat inima sa dau atata pe ei.Am incercat mai multe perechi si am ajuns la un model Nike in care m-am simtit bine.Azi vroiam sa ii incerc,dar cu starea asta nasoala...
Si m-am hotarat,am sa incep sa lucrez si seara.Sper sa am putere si energie,incep cu Brazilian Buff Lift,fac o luna cat e programul si vad ce iese.Vreau macar 3 luni consecutiv sa-mi dau interesul si sa vad in ce masura ma schimba. :)

Auzi Hannen vreau sa comand seminte de in,daca vrei si tu,comandam impreuna.
Am gasit pe un alt site si seminte de in,dar trimisul era 1000 yeni,muuult

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput