"Abdomen extra-plat(37)"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Hannen imi place cum povestesti de familia ta!
Deus bine ai revenit de la munte si uite acuma ma intelegi pe mine cu mancatul. Nu trece we la mine fara musafiri sau fara gratare.In we asta am facut si samabata si duminica.
De sambata noaptea iarasi sunt cu durere urata in zona buricului. Imbalonata si imi face stomacul ca si cum as fi deranjata. Dar nu sunt.
Am stat treaza de la 4 dimineata pana la 9. Dupa cred ca am adormit cu durere cu tot.
Tre sa ajung la dr, pt o consultatie sau eco.Si nu stiu cand si cum.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

helou,helou ce liniste`i pe aici!Ati dat bir cu fugitii si m-ati lasat singura sa ma cert cu Shaun ?Pai nu ma mai joc.
Am terminat si eu 45 de min de cardio la sfirsitul carora zice shaun ca am pierdut vreo 5-6 maybe 7 lbs(ceea ce inseamna ,Allure?)mi-e lene sa caut pe net
Fug la dus ca`s zoioasa ca naiba.Da` is "zoaie" cu folos nu asa aiurea

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Hannen e inca dimineata. Lumea e la cafea sau/si la munci.
Tu folosesti vorbe ca si ale mele. Se cunoaste din ce parte a tarii suntem (nu te uita la adresa de sub nume, ca sunt "venetica" aici) .

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Ele,am scris in acelasi timp.
Dar ce-i cu durerea asta?E cam ciudata (in jurul buricului).Poate intra Xio si isi da cu parerea insa cel mai bine sa dai fuguta la dr.
Multa sanatate!!
Apoi gratarele zic eu ca`s bunicele(atit cit de buna poate fi carnea,parca vad ca ne fugareste Deus pe amindoua) .Gratar cu salata(curge grasimea in foc ) si fara paine /orez.Dar daca apare desertul si`un alcool ceva in menu...

Pina la urma vezi cum reusesti sa ajungi la dr. sa te lamuresti ce`ti provoaca dureri.

Pe unde or fi fetele astea ,nu stii??

Mergi la inceput

haha,m-am deconspirat?adica vocabularul ales m-a dat de gol??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io'st sinistrata, nu am nici apa , nici curent nimic nimic:(
asa ca nema video , nema Shaun, nema abdomene dimineata.

MD: iaurt cu in si afine, o nebunieeeee. Murele din motive de lipsa de apa, neputinta de a le spala nu am putut sa le execut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am revenit de la alergat si ma pregatesc de curatenie, baie, fugit la manichiura/pedichiura si dupa la sala:-)

am baut un fresh delicios/mirambolesc/bestial - lamaie,mere,afine,pepene galben, seminte de in...ce aroma, ce culoare

la pranz am oua si orez brun/integral/bio - fierb la el pana ma apuca pandaliile...voi cum il fierbeti?

azi am gustare alune de padure crude

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Marina,da` bine ca ai net!Macar atit!
Daca te tine bateria ia de pe net (Shaun,I mean) si lasa scuzele doamna.Na ,ca ti-am facut-o!

ah,dar stai,e nasol ca nici apa nu`i.gasim noi si pt. asta o solutie,te speli la lighean.

Mergi la inceput

Hannen eu doar recunosc limbajul. Si eu il folosesc frecvent iar in familie vorbesc "ca la mama acasa". E aiurea totusi cand incepe copila sa vorbeasca la gradi de garla, harbus si glod.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

sunt suparata rau ca nu stiu de ce ma doare piciorul drept .
Cu mancarea sunt bine, mi-am inceput cura cu afine. Dimineata imi bag un pahar mare de afine in blender cu iaurt sau chefir si cu seminte de in. Am gatat 1kg de afine in 4 zile. Restul sunt la congelator dar sper sa mai ajung la piata sa mai iau 2-3kg din care 1-2 sa le consum saptamana asta.

Carmen, incearca sa nu mai faci dulciuri asa des ca nici pentru baieti nu-s sanatoase .

Lou, am vazut ultimele poze din album, ce frumoase sunteti amandoua .

Deus din pacate cam asa se inteleg la noi iesirile la munte. Mancare
multa, miscare mai deloc. Nu stiu ce sa iti zic de orezul ala, eu am mancat doar 1 data si desi l-am fiert multicel tot aveam senzatia ca nu este facut asa ca am renuntat.

Marina, cam asa am avut si eu la micul dejun. E super combinatia si foarte sanatoasa.

Cred ca ma duc totusi la inot ca nu mai rezist mult fara sport.

Mergi la inceput