"Abdomen extra-plat(37)"
Raspunsuri - Pagina 18
dooku3 spune:
Iulix,probabil.Depinde de organism.Dar nu cred ca exista totusi persoana care sa mearga constant la sala si sa inceapa sa vada rezultate abia dupa 8 luni.Probabil se referea la rezultate mai mult ca vizibile.Alea da,cel putin 6 luni.Eu,de exemplu,daca am o alimentatie "curata"(fara NICI o exceptie) si merg la sala constant(min. 3/sapt.),in maxim 20 nde zile incep sa vad rezultate.
Si eu mananc paste de porumb.Alea de la A..cum se numeste marca?Ceva cu A oricum(mi-e lene sa ma duc sa vad punga acum).Covrigi vanilati? Dar ZECE?
dooku3 spune:
Mephala,corpul se construieste,cum bine zice Deus,in primul rand,in bucatarie.Nu stiu ce alimentatie ai tu dar poate ca acolo mai e de lucrat?Daca nu,poate e ceva ce nu-i prieste corpului din metoda de lucru la sala(programul de exercitii,cat de variate sunt acestea,cat de des le schimbi)?Asta numai tu poti descoperi,de ce rezultatele nu apar mai repede.
eunice78 spune:
Raport sportiv: sofat cate 2 ore ieri si alaltaieri prin traficul de Bucuresti. Am transpirat mai rau ca la Insanity. Se pune?
Azi, mers pe jos 4 ore la cumparaturi, urcat 7 etaje de 3 ori, plus 6 etaje la serviciu de 3 ori.In plus vineri dimineata plec la mama sa iau copii si mi-am propus sa conduc eu sau si eu, dupa caz.
Apoi sper sa reintru in normal cu sportul. dEocamdata pregatesc cuibul pentru revenirea baietzilor.
Va !
Baietzii mei
hannen spune:
Buna dimineata(la mine-in creierii noptii).Ma scuzati dar disparui din motive bine intemeiate(treabaaaa,treabaaa)
Sabina,unde,ce (?) sa pun pe lista?Ai dat detalii pe undeva ca nu vaz(la 3:46 a.m se explica,nu?)
Ma duc la somn si revin la ore acceptabile (acum am burta plina de noodles-shirataki or course cu apa multaaa,abia ma misc si abia gindesc)
Marina,facem un biznis?Io`ti trimit noodles tu imi trimiti ceva buruieni de la romania.
Whatever happens don`t let go of my hand!
iulix spune:
Dooku e mult? Sunt din aia mici, rotunzi si subtiri... Tu cum ii stii? Probabil ca si profu se referea la rezultate notabile. Bine a precizat si faza ca tine de fiecare organism in parte... O sa il intreb maine ca sa fiu lamurita. Am calculat cu apoximatie cu ajutorul unui calculator nutritional meniul meu si mi-a reiesit ca as consuma aprox. 1900 de kl/zi. Mi se pare enorm...
Magne mult succes in continuare.
Xio de ce zici ca nu este asa?
Ele spune:
Vin la raport: Burn interval cu Chalean.
De cand am ajuns acasa pe la 7 am spalat vreo doua masini plus cateva la mana ca ies culorile , sport, epilat ,manichiurit...multe de rezolvat in 3 ore.
Elena & Denisa
mephala30 spune:
recunosc ca pacatuiesc cu prajituri de casa, si nu ma abtin de la nimic, mananc cat imi trebuie si cand poftesc, .
Programul de aerobic e super ok, daca as fi atenta si la alimentatie, as fi zana si m-as simti prea bine in corpul meu, .
musai sa fiu mai organizata...
XIO spune:
Iulix, nu se vad rezultatele dupa 8 luni de sala.
Am o prietena care dupa 3 luni a slabit vreo 10 kg si se vedea ca are tonus bun de tot.
Prietenul meu in 2 luni de sala avea bicepsul mare, totul era frumos conturat si se vedeau oblicii ca in filme.
Mie dupa 2 saptamani de facut aplecari laterale cu ganterele mi se vedeau oblicii foarte bine (atunci nu imi placeau asa ca m-am oprit).
Poate vroia sa spuna ca dupa 8 luni arati ca in reviste
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
iulix spune:
Xio cred ca la asta se referea. Eu de exemplu azi dimineatza slabisem 1.5 kg. In 2 zile!!! Mi se pare mai mult decat ok.
Mephala esti o norocoasa. Eu recunosc ca daca as baga ca o sparta in mine nu ar mai avea nici un efect sala. Dee asa am eu metabolismul... cum mananc mai mult imediat se cunoaste. Spor la organizare.
Don't woryy, be hapyy!!
iulix spune:
Pai daca as slabi 10 kg. in 3 luni as fi extra, mega fericita. Oricum mi se pare ca a inceput sa se vada ca lucrez la burtica. Parca are alt tonus,iar picioarele parca sunt mai tari. Poate mi se pare dar eu sunt mai mult decat multumita! Si inca o chestie catre fetele care se duc la sala: cate sedinte aveti incluse in abonament?
Ca eu am 12+4 gratis luna asta = 40 lei.