"Abdomen extra-plat(37)"
Raspunsuri - Pagina 18
dooku3 spune:
Iulix,probabil.Depinde de organism.Dar nu cred ca exista totusi persoana care sa mearga constant la sala si sa inceapa sa vada rezultate abia dupa 8 luni.Probabil se referea la rezultate mai mult ca vizibile.Alea da,cel putin 6 luni.Eu,de exemplu,daca am o alimentatie "curata"(fara NICI o exceptie) si merg la sala constant(min. 3/sapt.),in maxim 20 nde zile incep sa vad rezultate.
Si eu mananc paste de porumb.Alea de la A..cum se numeste marca?Ceva cu A oricum(mi-e lene sa ma duc sa vad punga acum).Covrigi vanilati?
Dar ZECE?![]()
dooku3 spune:
Mephala,corpul se construieste,cum bine zice Deus,in primul rand,in bucatarie.Nu stiu ce alimentatie ai tu dar poate ca acolo mai e de lucrat?Daca nu,poate e ceva ce nu-i prieste corpului din metoda de lucru la sala(programul de exercitii,cat de variate sunt acestea,cat de des le schimbi)?Asta numai tu poti descoperi,de ce rezultatele nu apar mai repede.
eunice78 spune:
Raport sportiv: sofat cate 2 ore ieri si alaltaieri prin traficul de Bucuresti. Am transpirat mai rau ca la Insanity. Se pune?
Azi, mers pe jos 4 ore la cumparaturi, urcat 7 etaje de 3 ori, plus 6 etaje la serviciu de 3 ori.In plus vineri dimineata plec la mama sa iau copii si mi-am propus sa conduc eu sau si eu, dupa caz.
Apoi sper sa reintru in normal cu sportul. dEocamdata pregatesc cuibul pentru revenirea baietzilor.
Va
!
Baietzii mei
hannen spune:
Buna dimineata(la mine-in creierii noptii).Ma scuzati dar disparui din motive bine intemeiate(treabaaaa,treabaaa
)
Sabina,unde,ce (?) sa pun pe lista?Ai dat detalii pe undeva ca nu vaz(la 3:46 a.m se explica,nu?)
Ma duc la somn si revin la ore acceptabile (acum am burta plina de noodles-shirataki or course cu apa multaaa,abia ma misc si abia gindesc
)

Marina,facem un biznis?Io`ti trimit noodles tu imi trimiti ceva buruieni de la romania.![]()
Whatever happens don`t let go of my hand!
iulix spune:
Dooku e mult? Sunt din aia mici, rotunzi si subtiri... Tu cum ii stii? Probabil ca si profu se referea la rezultate notabile. Bine a precizat si faza ca tine de fiecare organism in parte... O sa il intreb maine ca sa fiu lamurita.
Am calculat cu apoximatie cu ajutorul unui calculator nutritional meniul meu si mi-a reiesit ca as consuma aprox. 1900 de kl/zi. Mi se pare enorm... 
Magne mult succes in continuare. 
Xio de ce zici ca nu este asa?
Ele spune:
Vin la raport: Burn interval cu Chalean.
De cand am ajuns acasa pe la 7 am spalat vreo doua masini plus cateva la mana ca ies culorile
, sport, epilat ,manichiurit...multe de rezolvat in 3 ore.
Elena & Denisa
mephala30 spune:
recunosc ca pacatuiesc cu prajituri de casa,
si nu ma abtin de la nimic, mananc cat imi trebuie si cand poftesc,
.
Programul de aerobic e super ok, daca as fi atenta si la alimentatie, as fi zana si m-as simti prea bine in corpul meu,
.
musai sa fiu mai organizata...
XIO spune:
Iulix, nu se vad rezultatele dupa 8 luni de sala.
Am o prietena care dupa 3 luni a slabit vreo 10 kg si se vedea ca are tonus bun de tot.
Prietenul meu in 2 luni de sala avea bicepsul mare, totul era frumos conturat si se vedeau oblicii ca in filme.![]()
Mie dupa 2 saptamani de facut aplecari laterale cu ganterele mi se vedeau oblicii foarte bine (atunci nu imi placeau asa ca m-am oprit).
Poate vroia sa spuna ca dupa 8 luni arati ca in reviste ![]()
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
iulix spune:
Xio cred ca la asta se referea. Eu de exemplu azi dimineatza slabisem 1.5 kg. In 2 zile!!! Mi se pare mai mult decat ok.
Mephala esti o norocoasa. Eu recunosc ca daca as baga ca o sparta in mine nu ar mai avea nici un efect sala. Dee asa am eu metabolismul... cum mananc mai mult imediat se cunoaste. 
Spor la organizare. ![]()
Don't woryy, be hapyy!! ![]()
iulix spune:
Pai daca as slabi 10 kg. in 3 luni as fi extra, mega fericita. Oricum mi se pare ca a inceput sa se vada ca lucrez la burtica. Parca are alt tonus,iar picioarele parca sunt mai tari. Poate mi se pare dar eu sunt mai mult decat multumita! Si inca o chestie catre fetele care se duc la sala: cate sedinte aveti incluse in abonament?
Ca eu am 12+4 gratis luna asta = 40 lei.