"Abdomen extra-plat(37)"
Raspunsuri - Pagina 16
puskin spune:
Neata,
Raportul de ieri la mancare: omleta cu rosie, caju, friptura de curcan cu ghicevi de legume, salata de vinete, prune.
Miscare nimic. Piciorul e mult mai bine, cred ca peste 1-2 zile pot relua sportul.
Azi am in program zi de fructe, sa ma satur de pepene.
Deus si eu eram tot cu abdomenul plat cand aveam 80kg, ca pun de la talie in jos.Cum rezisti la atatea ore de sport/zi? Vitamine si minerale iei?
Macrina wow, 4 copii! Sa-ti traiasca sanatosi si voiosi .
Eu pana la 31 n-am reusit nici macar unul si inca sper sa am timp sa fac totusi doi.
Pe unde or umbla Lumi si Hannen?
chiquitita spune:
Salutarea! Mai ce poze frumoase am admirat! Si mamici si copii si "ne-mamici", toati si toare frumoase! O sa fac si eu poze, sa gasesc un aparat mai intai ca pe cel care il aveam l-a stricat fata.
In continuare fac eliptica plus alergat in parc/abdomene/sarit coarda. Incerc sa ma grija si la manacare, insa am o mare problema cu dulciurile, mare mare.
Lumi, azi te intorci?
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
Deus spune:
puskin daca nu-s una dupa alta orele rezist:-)
eu minerale si vitamine, plus creatina si aminoacizi servesc fiindca altfel ma usuc si fac carcel:-) si transpir tare asa ca elimin mineralele intr-o veselie
raportez mic dejun: iaurt simplu cu afine si seminte de in si canepa - la blender
revin dupa pilates si curatenie
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
puskin spune:
Deus, ma gandeam eu ca suplimentezi cu vitamine, minerale, etc. La atata activitate fizica ai cade de pe picioare altfel.
Ma intreba cineva ( imi cer scuze dar nu mai stiu cine ) de vestea pe care sper sa o dau la un moment dat. Era vorba de vestea ca-s gravida , dar mai am de asteptat cam 1 anisor.
emaaimee spune:
ce bine de voi, dooku&xio, care nu va ingrasati
xio, sigur ca are dreptate, nu te prosti, mananca omleta normala. buun, iaurt de casa si eu fac. chiar ca nu am mai facut demult. ia sa fac. pastele integrale ne plac la toti, le mancam cu diverse sosuri. ca pe pastele obisnuite. si cupilu' le papa bine in diverse forme( smantana, cascaval- nu ii place carnea prea tare ca mine), chiar si desert: cu miere si nuci, zahar brun, cioco nutella.
bravo, tine-o tot asa, mai rarutz cu dulce.
io vorbesc ca mi-am facut branza soia cu un pic sirop artar, una buc pecan maruntita& esenta lamaie. dar am fost o portiuta super mica-100gr si f buuuun.
puskin, io intrebam de veste. sa fie asa cum iti doresti
ieri nu am facut sport, am mers prin oras si am lasat CV-uri. apoi am facut branza de soia cu ardei iute, busu, sare de mare. si desertul de mai sus. si niste legume fierte. un pic de treaba in casa& gradina.
Cina: supa cu legume& fasole soia+ salata rosii, varza murata, swede, busu& cimbru din gradina, ulei rapita
Deus, si io ma servesc cu vit& multiminerale. tu iei capsule gelatinoase cu omega3, vitE? io nu am cum: nu pap decat seafood, nu mananc prea des. oare exista si facute din agar, nu din gelatina de vita?
intrebare legata de drojdia de bere: are cea granule aceleasi proprietati sau le-a pierdut datorita procesului de uscare?
Lumi, ai venit?
tre' sa fug, revin later. scuze de eventuale greseli.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
SabinaY. spune:
Mi-am mai revenit,in sensul ca azi ma simt mai om.
In functie cum ma simt maine dimineata,vreau sa revin cu programul sport.
Multumesc de griji.
Deus ti-am urmat sfatul si am baut multe sucuri din lamaie,portocala si grep.
Hannen vorbim cu trimisul si alte detalii.Iti scriu pe mess.
Ma treci si pe mine pe lista pls?
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
XIO spune:
Ema, mie imi place la nebunie omleta din albusuri
O mananc din 2 oua , cu branza si cascaval ras, plus ardei iute.
Suna bine de tot desertul tau
Sabina, eu de cate ori simt ca racesc apelez la urmatoarele:
-limonada concentrata
-usturoi in cantitati mari
-ceai fierbinte cu miere si lamaie
- +/- lamaie cu zahar.
Mai iau la inceput o zi 2-3 paracetamoale sinus si multa vit. C.
Azi o sa pun niste poze de la Surduc
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
dooku3 spune:
Xio,eu mananc des integrale.Paste adica.Le-am preferat de cand ma stiu celor albe ca gust.La fel si painea.Cu cat e mai neagra,cu atat mai bine.Aia subtirica neagra,plina de seminte,preferata mea!Pastele de orez sunt cam lipicioase,nu prea ma atrag,cu toate ca orezul imi place.
Ema,nu-i chiar asa.Si eu ma ingras.Chiar s-a intamplat "tragedia" acum cca un an cand a inceput sa incetineasca metabolismul(cine ar fi crezut:D).Paste la 2a.m. erau o obisnuinta pentru mine cand hop,intr-o zi,nu mai reusesm sa inchid skinny jeans preferati.Asta nu se poate,nu e permisCantarit-4 kg extra.Atunci am calculat pentru prima oara cate calorii consum/zi si,stupoare(la vremea aceea)balotam vreo 3500.A trebuit sa renunt la obiceiurile culinare nocturne si m-am intors la skinny jeansSi eu ma ingras,doar ca nu asa usor.
Ce ce,Puskin,un bebe?In program pentru viitor sau deja comisa treaba?
Eu ieri am avut zi de pepene.Pepene si apa.Azi ma simt un fulg!
Babyboom,tot citesc ce zici tu acolo de catarat si asa de tare imi place De mult ma bate gandul sa incep si tot aman.Dar nu cred ca pentru mult timp inca,daca tot citesc "aventurile" tale aici.Of,am mai vazut si o poza acum cateva saptamani care m-a intaratat rau(tu la catarat)-ce adrenalinaaa!!
puskin spune:
Emaaimee, deci tu erai .
Dooku, deocamdata este doar o dorinta nu-i nimic comis .Si eu am azi zi de pepene.
Baby, vreau sa te vad si eu la catarat .
XIO spune:
Dooku, pastele de orez nu sunt lipicioase deloc. A gasit mama-mea la carrefour niste paste, o sa ma uity sa vad cum se numesc. Sunt fantastice, eu le mananc cu ciuperci, morcovi si ceva verde taiate bucatele mici .
Painea neagra imi place la nebunie, dar pastele integrale nu prea
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com