"Abdomen extra-plat(37)"
Raspunsuri - Pagina 14
Ele spune:
Iulix merci.
Deja sunt pregatita de somn. Am puturosul de motan langa mine si parca ma molipseste cu lenea lui (de parca nu imi era ).
Fata o am la mama ..deci pot sa dorm si de la 7 seara daca vreau.
In we am nunta...nu stiu ce emoticon sa pun. Teoretic as avea chef de putina distractie dar si la cata oboseala o sa se adune..
Am imbatranit rau... nu mai pot pierde noptile. Bine ca nu mai am alte planuri de copii, ca astia mici te fac sa pierzi mai multe nopti si mai multi bani, in comparatie cu nuntile (bune concluzii trag eu la cea de seara )
Elena & Denisa
Ele spune:
aaaa, uitai sa zic si nu editez (sa adun si eu multe mesaje )
Aseara am facut Fire Up Your Abs din Rev abs si m-a omorat cu Side plank-urile. Acuma am o febra pe la coaste...
Elena & Denisa
Marina spune:
in ro impozite mari? glumesti....sunt o caruta de tari cu 60-70%. Poate multe si nestiute ...asta da
Si eu ma asociez la noodles daca hotarati sa comandati. Am dat comanda si sotului din dotare care bantuie momentan prin Far East dar cum vine acasa abia in nov mai am de asteptat.
Raport:
MD: o placinta cu branza mica moldoveneasca de la mama
pranz: pui cu legume si salata varza acra
gustare: afine
cina: salata de legume(rosii, castraveti, ardei, ceapa) cu o feliutza de paine prajita
Sport:
1 ora Pilates
ceva brate pe acasa in fatza la TV
dooku3 spune:
Daca se face comanda la noodles vreau si eu,va rog.
I-am vazut de cand a publicat Allure link-ul;cautat pe ebay dar mi se pare absurd sa platesc transportul de cam 4 ori val. produsului doar ca sa gust niste taietei "fara gust"
In schimb,daca se face comanda maxima(14 bucati,vad eu aici),asa suna super-cam 6 dolari de bucata(3 valoarea,3 transport).
Mdeci,noodles anyone?
iulix spune:
Noapte buna fetelor. Ma bag la nani ca nu mai pot. Parca sunt Sunt si eu pe lista la noodles, ma tineti minte, da?
Marina asa era scris pe net... Nu stiu cat e de adevarat... dar poate vorba ta, sunt nestiute. Ce dulce ai avut MD... Am o ...
Ele distractie placuta la nunta de pe acum.
Deus spune:
Buna seara spre noapte
Lumi ai plecat la Hannen?
Dne dragi, daca vreti ceva fara calorii incercati cu apa plata:-))
glumesc...incercati, serios, sa mancati de pe o farfurie de 18 cm si sa vedeti cum se topeste totul si nu mai este nevoie sa va chinuiti:-)
Azi am alergat, am facut yoga, am facut o sesiune de abdomene si 30 stretching, o ora de tonus pump (am tremurat) si o ora de stretching
maine am de dimineata yoga si pilates si dupamasa again pilates si abdomene/stretching...eu si pilates suntem ca si vaca si baletul(sau asa ma vad eu). Adica, sunt inalta si slaba si par ca un cocostarc ce se straduie sa fie suav si elegant.
Incerc si ma lupt pana iese:-)
am mancat azi asa: fresh grozav, semintele mele, alune de padure, orez, oua, legume(salata) - foarte tare meniu...sunt seaca in bucatarie si nu ma stresez
Marina esti de admirat4 copilasi! Felicitari si multa sanatate la toata gasca
Va
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Marina spune:
Deus.nooooooooooooooooooooooooooooo, MaCrina e cu 4 copilasi. eu am doar doi si crede-ma ca imi este super suficient
XIO spune:
Mphala, am gasit stapani pt. 2 puiuti de pisica de cateva saptamani(erau cat palma), aruncati de un "binevoitor" la o cara de bloc unde pana la ora asta cred ca i-ar fi omorat cainii.
Asa bucuroasa am fost ca i-am dat
Si mi-am cumparat din mall un tricou mai rock si o curea mai 50'.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina Deus.nooooooooooooooooooooooooooooo, MaCrina e cu 4 copilasi. eu am doar doi si crede-ma ca imi este super suficient Marina |
scuze, scuze...numele astea si ora tarzie!!!!!
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
dooku3 spune:
Deus,eu nu vreau sa slabesc,noodles aia nu ma intereseaza pentru ca au zero calorii ci doar de curiozitate,sa vad ce/cum sunt.Asa am incercat/incerc orice ma atrage legat de alimentatie sau estetica(tratamente,diete),doar din curiozitate.
Sa consum des acesti noodles,sau orice atat de limitat dpdv nutritional,este exclus pentru mine care sunt atenta la calitatea alimentatiei cat reusesc de mult.In plus,sa zicem ai consumat noodles minune o saptamana,dupa care what?In momentul in care ai reanceput sa te alimentezi normal,vei depozita la loc(sau chiar mai mult,stim cu totii).
Eu,de exemplu,ca tot vorbesc de calorii,consum cam 2000/zi.Le calculez"din ochi"Mai putin important pentru mine numarul acestora(atata timp cat metabolismul permite) cat calitatea alimentelor.
Anyway,cu comanda de noodles cum ramane?