"Abdomen extra-plat(37)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Kikineata si stii cam cat ar costa cu tot cu transport? Daca nu sunt din Buc. mai trebuie sa platesc in plus?

Pai e 3$ punga, si transportul costa 14$ parca.
Vama nu mai trebuie sa platesti. Eu propun sa ne asociem mai multe guri flamande, facem comanda si dupa aia dispersam pungile prin tara, impartim costurile transportului si iese ok.
dar vedeti ca scrie ca tin 2-3 luni congelate si mult mai putin daca le tineti afara.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

iulix, daaa, yummy cu struguri necopti. si noi mai acream in ro si cu corcoduse verzi, bors de casa de la o vecina, dar aici nu am de unde sa iau
Elena, mersic. de cretz sunt arhisatula( barbatu'i carliontzat& cupilu' ondulici), iar io ma chinui cu placa sa il indrept ma seaca ca se face frizzy repede de la umezeala asta. am incercat o tona de produse, dar 2a zi incepe sa se vaza fluff. inca esti mica( de aceasi varsta cu sora mea pe care am crescut-o), mah, fata, cand eram io de varsta ta ...
o sa bag si io un ochi pe ebay sau pe undeva aproape de mine, poate oi gasi noodles minune.
Pranz: soba noodles cu legume fierte( iarba de mare, ciuperci uscate morcov, pastarnac& swede)&cu sos dintr-un piculet de miso organic dizolvat in 150ml apa fiarta& garnitura: salata de swede cruda& varza murata& seminte de dovleac& busu& ulei rapita
ce bun a fost. iar mananc acum, nu stiu ce.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Raport: mi-am reintrat in ritm si raportez ora obisnuita de aerobic.
De maine vreau sa ma reglez si cu mancare, sa intru intr-o oarecare normalitate sanatoasa, .

Emaaimee, intr-o saptamana-doua pun si eu poze, astept sa ma mai bronzez nitelus si sa mai scad in centimetri, .
Vis-a-vis de par, imi place la nebunie parul ondulat, al meu e tzapan de drept, .

Macrina, n-am indraznit sa intreb, toti patru sunt ai tai? Te invidiez, mamico! Timp pentru tine mai ai?

Xio, ce-ai facut azi, ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Salutare. Am venit si eu de la sala. Mare diferenta intre ieri si azi. Am ajuns acasa parca batuta desi am facut decat 1.5 h. Ma dureau gambele si spatele... Acum mi-am revenit, dar mergeam pe strada de ziceai ca sunt aeriana.
Xio e ok propunerea ta. Eu as accepta. Mai vrea cineva? Pai si intrebarea ar fi cum ii livreaza aia? Adica au o lada ceva la rece de ii tin, ca daca zici ca termenul de valabilitate e mult mai scazut decat cel de la rece...?
La cina am papat 1 iaurt cu o eugenie si o nectarina. Acum am vazut cate calorii are eugenia...

Mergi la inceput

Off topic: cautand pe DC am gasit sectiunea de politic si am dat peste un topic despre politica, impozite si de curiozitate am dat cautare pe "goagal" si am aflat ca suntem pe locul 1 la impozite din Europa si pe locul 4 in lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Raportez Burn It Off cu Chalean..juma de ora ca atata am rezistat la ora asta. In rest va citesc si..atata.
Se simte lipsa Luminitei. Cand ii citeam postarile imi venea sa ma apuc de sport chiar daca eram la munca si cu spatele bolnav.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Ele curaj... Iti mai dau eu din energia mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Multumesc fetelor .. Cine intreba, da , toti sunt ai mei (nu-s chiar asa multi). Acu, daca lipseste Lumi poate va fac eu pofta de copiii, hehe
Hannen, unde ai disparut? Vino si ne mai spune cum esti.. pliiz
Am timp de mine, printre picaturi, astia mari nu prea mai vor atentie asa ca am numa un bebi care vrea pe mami mereu..

Onitza, cum mai esti?

Mergi la inceput

Macrina sa iti traiasca ingerasii. Te admir pt. faptul ca ai 4 nazdravani si reusesti sa te ocupi de ei!! Bravo mamico!!

Mergi la inceput

As vrea un bebe dar nu e timpul. Sa mai cresc putin si atunci o sa fac copii.
Fetelor unde sunteti? Decat eu cu Macrina si cu Ele bantuim pe aici?

Don't woryy, be happy!!

Mergi la inceput