"Abdomen extra-plat(37)"
Raspunsuri - Pagina 12
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SabinaY. Bai a naibi raceala de vara,ma tine lipita de pat de doua zile,nu-mi vine sa cred cat pot sa dorm. In rest,am mancat total anapoda si spirt zero "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
daca vrei sa dureze mai putin raceala sa iei vit C doza mare (2x2000) si zinc (este f bun, injumatateste perioada de boala/covalescenta)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
iulix spune:
Xio atat de putine calorii? Pai e f. bine.
Sabina ai incercat sa iei Oscilococinum? Eu cu asta am scapat asta-primavara de raceala in 2 timpi si 3 miscari. Sanatate multa si recuperare grabnica!!
emaaimee spune:
Allure, ce bine ca ti-a indreptat gatul. nu te mai doare? imi pare bine ca am ce citi, nu te prosti ca ai scris mult legat de bb, toate cu rostul lor. mersi, sunt f mandra de mine ca-s in sfarsit asa cum imi place si multu si de celelalte complimente.
mephala, bravo sportivo, hai pune si tu spoze. mersic de complement
Deus, daaa, avem copilasi scumpi foc.
MaCrina, ai 4 copilasi? sunt tare dragalasi toti 4. pufulete mic mi-a facut o pofta de bebelin/a mic/a. ce vb, ca nu esti asa tanara? suntem aproape de-o seama. io dupa 30 deja zic, in gluma, ca de acum am 25 de ani. sa nu ma mai intrebe lumea ce varsta am. deci stii cati ani ai, da?
puskin, de ce te doare piciorul? sa imi zici daca iti place quinoa. da ce veste sa ne dai? nu m-am prins
iulix, pepene rosu/galben e super ok sa mananci, cal putine.
Lou, imi place ce mananci. si da, nu te forta cu sportul pana la control.
Sabina, asa cum zice si Deus. in plus poti bea ceaiuri( verde, echinaceea, etc.) cu lamaie, consuma usturoi& ceapa. fa-te bine repede.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
legat de cum aratam: niciodata nu o sa fim multumite complet, dar asta e normal. nu ma mai complexez pt ca am nasul mare, picioare prea groase comparativ cu restul corpului, sanii nu stiu cum, etc. in sfarsit mi-a venit mintea la cap si ma accept exact asa cum sunt
MaCrina, da, am vrut sa zic si io de semnat la comentarii. m-am semnat inainte sa aduci si tu aminte, din obisnuinta. si ma tineam sa scriu asta, noroc ca ai amintit tu.
ati incercat vreodata sa acriti ciorbele cu castraveti murati razuiti? f bun
MD: hrisca fiarta cu lapte orez, blueberries, praf in& susan
Snack: crackers orez cu unt arahide& blueberries
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
Marina spune:
am luat toate magazinele din zona la verificat de noodles. Au cateva tipuri dar toate au calorii si carbohidrati:(
cred ca tb sa facem o afacere sa ne trimiteti si noua in Romanika noodles din aia magici fara calorii
iulix spune:
O sa intreb si eu prin zona de noodles (sunt taietei, nu?) sa vedem daca gesesc ceva.
Allure cum te mai simti? Ti-a trecut complet durerea de gat?
Legat de complexe cred ca noi femeile o sa gasim mereu cate ceva de criticat la aspectul nostru.
Emaaimee de acrit cirbele soacra-mea le acreste cu struguri necopti (agurida se numesc pe la noi), sau cu zeama de la castravetii murati. Eu cand fac ciobita uit intotdeauna sa o acresc.
kikineata spune:
Buna ziua, fetele cochetele!
Poate va ajuta sa cumparati de aici
http://cgi.ebay.com.my/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320507511654
Xio va initiaza ca sunt mai multe tari de unde puteti cumpara cu livrare in Romania. Costul transportului e mai mare decat noodles in sine dar pretul per total e ok, cred
Elena_R spune:
Emaaimee, mi-a placut tolul festiv Si parul tau!!!!! vreau si eu par ondulaaaaaattttt al meu e drept-drept, nici cand il fac cu ondulatorul sau pe bigudiuri nu sta mai mult de o ora doua cum trebuie :( Apropos de faptul ca tot se gaseste ceva ce nu ne place la noi insine!
La mine incep sa cam dispara complexele pe masura ce inaintez in varsta observ.. Din cauza asta nici nu imi fac griji ca o sa ajung in curand la 30, 40.. cu cat mai matura cu atat mai coapta la minte Deocamdata mai am timp sa copilaresc hahaha
Am si raport sportiv : ora mea obisnuita de bootcamp mai sunt 2 saptamani si se terminaaa! incepe din nou in sept asa ca nu e pb, dar asa m-am obisnuit cu antrenamentul asta si atat de mult imi place! cred ca sunt sadica, ca altfel nu imi explic chinul la care ma supun voluntar :)
Macrina, ai niste copilasi adorabili!! cum faci fata la toti? you're a super-mom!
iulix spune:
Kikineata si stii cam cat ar costa cu tot cu transport? Daca nu sunt din Buc. mai trebuie sa platesc in plus?