"Abdomen extra-plat(37)"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

v-am innebunit de tot ieri si azi am fost libera, de aia.. de miine la munca, o sa ma vedeti p-aci mai rarutz...

DECI, am fost la o clinica, am avut 2 ore de masaj dureros si minunat in acelasi timp...se pare ca am o problema la ceafa (cica dura mater e rasucita si semnalele neuronale nu circula corespunzator, respectiv nu ajung la muschi ) de aia ma simteam eu vlaguita si fara putere mai ales in picioare, ca uneori trag de mine ca de un cal mort sa fac exercitiile alea! Mi-a sucit ala gitul in fel si chip, de ziceam ca mi-l rupe Ce ma oftic ca n-am si eu asa pregatire...aici nu se ofera cursuri din astea sau sint apa de ploaie, conform tipului care m-a "mesterit"...in fine, dupa ce am iesit de acolo simteam ca ma pot lua la trinta cu un taur

am ajuns acasa pe la 9 pm si aveam o foameeee de leu paraleu! mi-am facut repejor o portie micutza de taitei miraculosi peste care am pus o lingurita de ulei de masline si sare de mare Vogel cu mirodenii si i-am dat pe gat, acum astept sa vad daca ma doare ceva stomac, sau imi ghioraie matzele...ca eu sint barometru, cind maninc ceva in neregula, imediat reactioneaza maruntaiele mele...pina acum vad ca nimic, ma simt bine; mi-a trecut si foamea si poftele...ura! am pacalit sistemul

singura chestie e ca sint putin cam gumosi...e o senzatie funny cind ii mesteci dar nu m-a deranjat deloc.

bun venit XIO!

unde e Luminita? O fi supravietuit vietii la tzara?

edit: m-am uitat la noile poze m-ati innebunit cu pruncii vostri...vreau si eu unul dar sa fie gata facut
Macrina esti frumusica foc si arati superbine pt o proaspata mamica
nu te mai stresa cu burta, ca se duce ea daca faci miscare.
Anca ce subtirica esti si ce frumoasa e casa/ gradina...pisica :)
oare am uitat pe cineva?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata

Allure - cand si daca o sa fie o sa ai o fetita blonda superba
Ce trebuie sa se nasca se naste:-)

Intr-adevar sunt la topicul asta copilasi tare simpatici

Lumi speram ca nu ai facut indigestie?

Allure - la noi ajunge informatia mai greu, probabil in 2 ani o sa vedem si noi mancare fara calorii

Azi am alergat de dimineata si dupa, ori ma ucid pe bicicleta (spinning) ori fac o ora de yoga cu Tony, sa vad cum ma tin balamalele

Varevin pe la 10

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Elena, mersi frumos.. Pana la urma m-am descurcat si cu adresa.

Allure, wow, un asa compliment de la tine , totusi nu-s chiar asa tanara, apoi vreau sa am talie si sa dau jos buuurtaaa.. Daca pun un tricou ma intreaba lumea in ce luna sunt insarcinata, I hate this

(cine pune comentarii sa se semneze, va rog )

Cred ca am vazut si eu taietei din aia, daca zici ca-s gumosi.. pas, ca si mie imi plac pastele dar nici chiar asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Macrina, arati bine de tot si bebe e tare dragalas si pufos!

Anca, mi-a placut cum se aseaza rochita, .

Allure, pot substitui noodles cu www.sanavita.ro/konjac-glucomannan.html" target="_blank">asta? Oare e aceeasi senzatie de saturare dupa?

Iulix, ma bucur ca ti-a placut la sala.

Ieri am facut o ora fitness (bicla, abdomene, greutati, alergat pe banda), azi imi vine instructoarea de aerobic, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Mor de ciuda ca nu pot face sport, dar azi cred ca merg la bazin si poate poate nu ma va durea piciorul.

Allure, vine ea si vremea bebeilor .

Deus tu ce mai mananci? Ca eu sunt in pana de idei, parca nu mi-e pofta de nimic.

Carmen ma bucur sa vad ca te-a prins microbul sportului.

Lou si eu de-abia astept sa va dau vestea, dar mai dureaza un pic la mine, sa ne cunoastem mai bine.

Emaaimee, nu a fost putina mancare. Dimineata a fost chiar super consistenta, pranzul l-am servit cam tarziu pentru ca nu am fost pe acasa si atunci cina a fost mai usurica pentru ca nu mi-a fost foame. De obicei am 3 mese principale si 1-2 gustari...
N-am incercat inca quinoa si ma bate gandul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza gagici sportive

Eu de dimineata am facut 30 de min de exercitii de tonifiere, iar mai tarziu sper sa fac o tura de pilates

De mancat pana acum: fulgi de ovaz cu iaurt si diverse seminte, o jumate de banana, si am in plan pt pranz o omleta cu ciuperci

Ruxi e tare yumi quinoa Eu mai nou am facut o obsesie s-o mananc cu iaurt probio, scotisoara, seminte de floarea soarelui si migdale maruntite
Incerca si ceva pilates daca-ti place sau exercitii la sol fara greutati. Da si la bazin e fain. Abia astept sa merg si eu iar

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

puskin - la mine nu gasesti inspiratie mare la mancare ca eu mananc tare banal:-) dimineata fresh cu tarate/seminte, gustare alune sau migdale crude, pranz orez/oua/ciuperci sau paste, la job nu mananc ca nu-mi place(eventual baton proteic sau de cereale) si cand vin acasa de cele mai multe ori mananc la fel ca la pranz

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineatza !! Da Mephala a fost super. De abia astept sa ma duc dupa amiaza ca nu am febra deloc. Ziceam sa ma duc in fiecare zi de luni pana vineri si in weekend pauza. Dar ce intens se discuta aici despre mancare. Imi faceti o pofta... Pana acum am papat 2 felii de paine integrala cu putin cascaval si 2 feliute de salam iar ca si gustare ma asteapta bunul meu pepene rosu ( stiu ca ingrasa, dar asta e... e bun pt. rinichi... )
Allure serviciu usor. Pana vin si la noi taietei astia minune nu puteti careva sa imi arunci si mie cativa? Ca prea sunt buni dupa cum ii laudati!

Don't woryy, be hapyy!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Iulix, pepenele rosu are 30 de calorii la suta de grame. Asa ca poti manca linistita

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Bai a naibi raceala de vara,ma tine lipita de pat de doua zile,nu-mi vine sa cred cat pot sa dorm.

In rest,am mancat total anapoda si spirt zero

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput