Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Si Ian ma plesneste la greu; eu am impresia ca asa ma "iubeste" el, ca-mi ride dragastos in timp ce ma cafteste Eu ii iau minutele si-mi ingrop fata in gitul lui, gidilindu-l si facindu-l sa rida. E singura solutie probata care functioneaza la noi.

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Simona, La multi ani lui Sebi
Total ginerele meu cum doarme el pe parchet

Azi m-a terminat mamaruta mea, e din ce in ce mai "cuminte" sau nu mai am eu energia necesara. Nu stiu cum sa procedez cu ea, va rog dati-mi sfaturi ne loveste cu palmuta peste fata. Daca ridic tonul la ea sau ii intorc spatele si ii spun ca nu mai e prietena mea plange de zici ca am batut-o, daca ma fac ca plang fiindca ma doare cum ma loveste imi ia mainile mi le pune la ochi si face eeeeeeeeee, adica sa plang deci... nu stiu ce sa fac cu ea. Sa o ignor mu cred ca e o solutie, sa-i dau peste manute ma doare sufletul, oricat ii explic nu vrea sa intelega si pace

Ayla, multa sanatate, stiu asa e in Ungaria nu se da nimic fara reteta. Eu am vrut sa ii cumpar Iuliei Pentaximul ca nu se gasea la noi si am avut nevoie de reteta. Concediu placut in continuare la bai

Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009)

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

eu sa stii ca as manca muffinsi de-ai tai.da gata facuti.monti, ne-monti suna bine tare reteta.da poti sa faci si o poza.sa stim si noi de ce ploua-n gura.

cat despre ian, te credem pe cuvant ca face ravagii si-l are pe vino-n coa.ce crezi ca ilinca a ales orice ginere? si can ma gandesc ca ian si phiphi au stat destul tim "ne dati"...

Mergi la inceput

Imi place mult cum iti statea asa, cu suvite, lasind la o parte faptul ca si cheala ai fi...un vis!
Cred ca ai putea incerca un "remake"

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

eu suvitatala nunta lui fratemiu.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

eu am pus leguminoasele in supa. e sauna curata in bucatarie.
piticii mei dorm bine ca am dat drumul la AC

Mergi la inceput

nu zi, ca acusica ma fac goluta pe cap.
asa-i invidiez pe caldurile astea pe tati si maria ca-s aproape la "pielea goala" in cap

Mergi la inceput

Eu am un par de o calitate extrem de proasta si cred ca as ramine fara daca m-as vopsi acasa. In tineretile mele, recunoasc, si eu prestam la greu acasa; am experimentat si eu toate culorile curcubeului iar 3 ani am fost cheala, ma radeam in cap o data la 3 saptamini spre suparea maxima a parintilor si a bunicutei mele dragi. Nu stiu, poate acum, am par asa nashpa din cauza "excesului de zel" de atunci

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Si acum sa va zic Neata si sa va servesc cafeaua.

ANDIARORO-valeu ce patanie ati avut voi acolo. Bine ca acum sunteti ok.

ANAAN, la aia cu calciul gluconic nu stiu ce sa zic

MIHAELA CG, frumoasa fata mai esti! Eu am fost (cand eram micuta) toate culorile pamantului. Dar niciodata nu m-am facut suvite sau ceva la coafor. Am fost la un moment dat roscata (rodu semafor) cu suvite blonde si negre. Toata lumea ma intreba la ce stilist ma vopsisem. Era opera mea de acasa. Foloseam cu succes sacii de gunoi si niste scobitori asa mai lungi sa scot suvitele. Stii ce ieftin e? Luam un oxidant de 9 sau 12% si o punga de pudra si prestam. Dar ca sa nu te mai cramponezi de vopsit poti folosi sampon nuantator si tine destul de mult. Are avantajul ca se duce la spalat si dupa fiecare spalare esti alta culoare in cap. Nu o sa te plictisesti deloc. Bine! Acum depinde de persoana. Eu nu sunt tipul de persoana sa folosesc acelasi parfum toata viata sau acelasi ruj, sau acelasi numar la vopsea (desi acum sunt naturala ca prea imi stricasem parul).

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Din fericire (pentru mine!), nu stiu ce sa zic ca nu prea am avut probleme; dar, oare supozitoarele alea n-or fi mai "tari", adica mai concentrate decit siropurile? Nu stiu daca e asa, zic si eu.
Eu as lua si niste rivanol sau apa oxigenata si fasa sterila; poate si niste ser fiziolofic si, bineinteles, calgel sau dentinox (sintem in plina eruptie dentara).

Sa va relaxati si sa va simtiti bine si sper sa ajungeti si la mare.

Citat:

eu iar mi-am facut "rost" de vreo 35 grade in bucatarie. cand plec vreau sa dezghet frigiderul sa nu las nimic prin prize si am pe foc o pasare de tara.era ratacita prin congelator.

fetele care sunteti experte in scheme de ssiropele pt temp.
sticla de canpol a spart-o maria.
nurofenul sigur nu mai e bun ca eu am 30 gr in casa si nici supozitoarele nu cred ca mai sunt bune.
daca ar fi sa faca maria febra pe la munte, nu pot s-o "reglez" din supozitoare? sa nu mai iau si nurofen si canpol.
intreb si eu.ca nu prea ne-am confruntat cu pb de-astea.
mie de temp mi-e frica pe coclaurile alea, ca n-ai unde sa mergi decat la focsani.
altceva ce sa iau.termometru,smecta, hidrasec(pe astea le am in casa) ceva pt temp,ceai de menta, de musetel,ceva pt inepaturi, si de-alea pt igiena zilnica.ajunge nu?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

MIHAELA< eu as zice sa iei siropul cu Nurofen la tine pentru ca e bun si de temperaturi si de dureri (de dinti de exemplu).
Sa mai ai la tine: ceva de tantari, un termometru, ceva de diaree si ce mai stii tu ca folositi zilnic.

Mergi la inceput

Da' de ce nu faci ca mine? Io gatesc ori noapta ca si cucuveaua, ori dimineata pe la 5, 6.
Cind mi se trezesc baietii io...fumiez si beau cafea pe racoare
Da' i drept ca nu fac zilnic chestia asta

Citat:

eu am pus leguminoasele in supa. e sauna curata in bucatarie.
piticii mei dorm bine ca am dat drumul la AC

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Ehehe, ce mi-ar mai placea mie sa mai fiu o dara cheala sau macar periuta dar nu-mi mai permit! Port breton lung ca sa-mi ascund ridurile de pe frunte si nu cred ca as fi "trendy" cheala si cu breton; poate daca m-ar lua Adi Minune la el in formatie

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput