Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***
Raspunsuri - Pagina 6
Anaan spune:
Salutare!
Azi ma simt aiurea, ma dor toate...cred ca-i de la batranete!
Denisamada, mi-a zis dr sa-i dau o fiola pe zi, in ceai/apa, dar n-a mers figura...in final i l-am dat cu lingurita si a fost ok -de-aia eram curioasa in legatura cu modalitatea de administrare ( ca prospectul nu m-a ajutat, se precizau doar cantitatile pentru perfuzie). Referitor la cantitate: mi se nazarise mie ca-i mult o fiola, dar m-am lamurit ca nu-i mult...
Anamariame, merci de info!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mihaelacg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Bianca, multumesc de info, scuze ca te-am facut sa scrii din nou cearsafu' Eu retinusem de calamine, dar fetele tot spuneau ca e bun pt bubite de caldura, de asta am intrebat. Ce fain ca plecati, mihaela! Tare trag si eu speranta ca ajungem la mare anul asta, insa timpul trece si speranta scade. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
ca sa vezi ce tupeu pe mine, trag sperante sa ajung si 2 nopti la mare.si asta cu buget cat de mic.pleaca nanutii mariei la ct, si scutim 125 ron, ca la tren dadeam 200.ne scoatem cu benzina pe din doua.doua nopti de cazare e subtirel si de mancat de descurcam noi, doar nu mergem sa ne ingrasam pe-acolo.tare mult imi doresc sa ajung la mare pt maria.
voi de ce nu ajungeti?
mihaelacg spune:
ilinca, si eu m-am mirat cand am vazut cat de imbracata era maria in poza aia.a fost facuta cand a dat tati licenta. am plecat cu el de la 7 dimi de-acasa si era rece.ca si tati avea costum pe el.cand am venit, i-am tras jos fusta, si a adormit instant.
mihaelacg spune:
eu iar mi-am facut "rost" de vreo 35 grade in bucatarie. cand plec vreau sa dezghet frigiderul sa nu las nimic prin prize si am pe foc o pasare de tara.era ratacita prin congelator.
fetele care sunteti experte in scheme de ssiropele pt temp.
sticla de canpol a spart-o maria.
nurofenul sigur nu mai e bun ca eu am 30 gr in casa si nici supozitoarele nu cred ca mai sunt bune.
daca ar fi sa faca maria febra pe la munte, nu pot s-o "reglez" din supozitoare? sa nu mai iau si nurofen si canpol.
intreb si eu.ca nu prea ne-am confruntat cu pb de-astea.
mie de temp mi-e frica pe coclaurile alea, ca n-ai unde sa mergi decat la focsani.
altceva ce sa iau.termometru,smecta, hidrasec(pe astea le am in casa) ceva pt temp,ceai de menta, de musetel,ceva pt inepaturi, si de-alea pt igiena zilnica.ajunge nu?
inapreda spune:
Hola cucuiete,
N-am mai intrat aseara ca Ian e ca o bufnita in ultima vreme si nu-l pot culca nicicum la ore "normale" pentru vista lui. Face pe somnorosu, "se da lovit", adicatelea, facem baie, bem laptic, ne prefacem ca ne ia somnu' si apoi se ridica in fund, treaz lumina, se da jos din pat si lipa, lipa, pina in living unde o ia de la capat, ca si cum ar fi dimineata
De 4 zile, am inchiriat "Totul despre sex", am pregatit arsenalul (vin, seminte, migdale, caise uscate) pentru vizionat si...ciuciu! Pina adoarme copilu', ne ia somnu'. De multe ori, inaintea lui!
Dimineata, m-am trezit la 6 sa fac muffins cu afine pentru micul dejun (programati aseara DUPA ce adormea copilu'!) si un soi de apricas de pui da' SI cu fasole verde! Apoi, m-am dus la ai mei in vizita, unda tata l-a preluat pe Ian si l-a dus in parc sa doarma la umbra, asa ca, iata-ma, free like a bird, in dormitor pe intuneric...bintuind pe net Jambo a mers pina la Beclean si diseara, poate mergem la niste prieteni la o canasta (cu Ian, of course!) sau, daca nu, in parc pina pe la 23
Recuperez si revin
PS. Stiti ca io nu prea pove' multe despre Ian ce face, ce drege, cum evolueaza etc. pentru ca...nu-mi vine! Stiu ca pare ciudat, dar, efectiv, nu-mi vine! Acum, insa, musai ttre' sa va spun ca, oriunde merg si, oriciti copii as vedea, Ian mi se pare cel mai mortal, mai titi si mai istet dintre toti. Are o carisma aparte, un "ceva" al lui care atrage privirile TUTUROR ca un magnet Dar voi, cu siguranta, tre' sa stiti asta ca doar sinteti mamici
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
mihaelacg spune:
annan, tu pui gulia in patut la culcare?eu eram distrusa de la pus si luat vuvuzela din patut.de cand am desfiintat patutul nu ma mai doare spatele.
ne mai ajunge si pe noi una alta, ca nu mai suntem la prima tinerete
eu stau si ma gandesc ca nu i-am dat mariei calciu cat i-am facut d injectabil.nu mi-a zis nimic dr. oare o fi bine ca nu i-am dat?
doar cand era bb i-am dat 10 zile 2,5 ml dim si la fel seara. restul a zis sa-l beau eu.
inapreda spune:
Simonapro, e simpatic foc Lucian cum si-a gasit el culcus pe parchet, dragul de el!
Andiaroro, ma bucur ca ati trecut cu bine peste toate! Sa nu mai lipsesti asa mult!
Nu i-am dat Ca lui Ian. Doftoroaia i-a prescris ca "asa se da dupa 1 an" dar, in urma analizelor, Ian era ok cu Ca, asa ca, am mers pe mina mea, ignorind sfaturile binevoitoare. O sa-i refac analizele cind venim din vacanta.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Ilinca, gasitu-ai tava de muffinsi? Si mie mi-ar mai trebui vreo doua ca fac des in ultima vreme. In Bistrita "nu se mai egzista" pe nicaieri ca am cautat peste tot. Astea ce le am, le-am gasit odata in oferta la Plus si le-am luat pe principiul "ca-s bune la casa omului" dar nu speram/visam/aveam cosmaruri ca voi deveni o Gina-Gospodina si nu mi-am facut stoc. La Cluj, "tara tuturor posibilitatilor", sigur gasesc, asa ca...daca nu gasesti si nu ai graba, just let me know!
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Faina integrala si tarite se gasesc in magazinele naturiste. Eu am luat faina integrala de secara dar si alte soiuri.
Cucuiete, fainurile astea sint pentru Montignace; cu siguranta sint mai "buni" muffinsii cu faina normala dar sint mai sanatosi si mai..."fibrosi" aia din fainuri recomandate de Montignac. Eu m-am obisnuit si mi se par Si Jambo haleste cite 8-10 o data, fara sa cricneasca E drept ca nici n-are de ales ca nu-i prezint altceva in oferta. Chestie valabila si pentru Ian.
Daca nu tineti Monti, puteti renunta la tarite.
Optional, puteti adauga seminte de in care sint, cica, foarte sanatoase.
Dintr-o portie, ies 3 tavi, adica 18 muufinsi.
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Monica, imi place cum pui punctul pe i.
De abia astept oferta si voturile sa vad cite fete vin. Sper cit mai multe!
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Nu stiu ce repetitii faceti da' de la intalneala nu lipsiti, claro ?!! Alexandra (03.03.09) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +