Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***
Raspunsuri - Pagina 5
Ilinca_M. spune:
Bon diminee!
Vai, Miha, ce "slabatura" erai! Iti spun drept ca mie-mi place mai mult cum iti sta cu mai multa carnitza pe tine, esti mai apetisanta. Iti sta bine cu shuvitze but again mie mi se pare ca parul mai inchis la culoare iti scoate mai bine ochii de caprioara in evidentza...Dar daca sotzu' te vrea blonda, inteleg, ca si al meu ma prefera blonda, ca doar asa m-a cunoscut:))).
Bianca, tu n-ai vreo poza de cand erai semafor suvitzat? Si eu ma faceam acasa cand eram roshcata dar blondul e tare pretentios, n-as avea curaj sa ma las pe alte maini decat ale unei profesioniste.
Ce faina inventie ati gasit cu "patul" vuvuzelei...noi n-avem spatiu pt. asa ceva in camera ei, unde dormim Dar cand dormea asa gros imbracata Maria?!
Sophiphi ca Vladimir: de cand s-a nascut nu cred c-a dormit mai mult de 5 nopti invelita (atunci cand nu putea protesta; dar pana la urma si atunci "a protestat" tragandu-si paturica peste cap si de atunci am renuntat s-o mai sacai cu invelitu').
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg scz annan. aici |
Vai cuscra ce superbissima esti si ce fain doarme Maria.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
Azi, ultima zi de distractie (ca dimineata plecam spre casa)...asa ca vom face totusi o vizita la www.aquapalace.ro/" target="_blank">Aqua Palace ca asta e distractia statiunii.
Azi noapte Luana a marait toata noaptea, atat de rau am dormit, sunt beata de somn. Si nu papa mai nimic decat...paine si rosii, mai nou, rosii, ca pana acum nici nu vroia sa le guste.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Bianca2503 spune:
ILINCA, am poze insa se afla in calculatorul care a ramas la mama. Saptamana viitoare, cand o sa vina frate-miu de la mare o sa il rog sa imi trimita cateva.
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Tufete, voi cum administrati calciu gluconic la copii?( cantitate, modalitate)Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
anamariame spune:
Merci de cafea, Bianca. Abia acum am si eu vreme sa o beau, si chef, ca pana acum era fierbinte si pe caldurile astea nici nu concep sa o beau altfel decat cu gheata.Eu azi ii fac prima data evei supa de pui cu galuste, sper sa nu o dau in bara si sa nu serveasca. Dar la ce amatoare de ciorbe/borsuri e, cred ca o sa am succes.Chiar tineam sa ii spun Ginei ca am incercat reteta ei de piure de dovlecei, si a mancat fata mea tooot, nici nu ma asteptam, dar i-a placut mult. Asa ca mai veniti cu sugestii de menu-uri incununate cu succes.Mihaela, aratai bestial cu suvite. Mie imi place tare, te schimba mult. Tu esti frumoasa oricum, dar cu suvitele alea Nu imi ziceti si mie cu ce dati copiii sa treaca piscaturile de tantari? Ca Eva are niste bubite tare urate, ti le arata pe toate daca o intrebi unde a piscat-o tantarul.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Bianca2503 spune:
ANAMARIA, ziceam eu cand am fost la pediatru saptaman trecuta ca mi-a dat un pomelnic in caz de piscaturi. NU trebuie sa le am pe toate, insa una doua e bine sa le am tot timpul mai ales in calatorii.
Deci:
- Calamine, cica e minunat
- Unguent cu Nurofen, este antiinflamator. Dai pe buba si nu se mai face galusca mare
- Fenistil, dar vad ca nu mai are efect anul asta. Sunt tantarii mai barosani
- MIxtura mentolata, e buna ca usuca buba, doar ca nu se da si pe fata
- Zyrtec, in cazul in care o si mananca bubele. Asta este antialergic
- Zanza no, mi se pare cea mai buna solutie antitantari. Asa ca mai bine prevenim.
denisamada spune:
Ilinca, exista faina integrala, cred ca despre aia e vorba... eu iau din Kaufland. Si nici noi nu purtam sosetele de muuult ( de fapt nici cand incercam sa-i pun, le scotea imediat). Acum, pe caldurile astea, nu prea ii maipun decat pampers in casa... Si asta cu AC vuind...
Anaan, nu-sh sa zic de Ca, ca nu stiu exact de ce i l-a dat... daca tot l-a recomandat domn'doctor, n-a zis si cat sa-i dai!?
Fug la impaketat... ca a plecat omu' cu un transport.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
mihaelacg spune:
salutare.
sunteti tare dragute.m-am umflat si eu un pic in pene vazand comentariile voastre.
bianca, eu cu parul nu am tupeu sa expeerimentez nimic acasa. in rest, da. am sa povestesc cand vin de la lepsa cum m-am epilat eu singura acasa acum 16 ani.
ilinca, inca in pozele alea aveam 50-52kg. sa ma fi vazut la 46 kg cand m-am maritat. sageata eram. am sa va pun o poza si de-atunci sa vedeti cat eram de slaba la 20 de ani. doar ca is pe hartie, dar vad eu cum fac.
sincer, si mie-mi place mai cu forme. si nu zic asta pt ca sunt acum mai plina, ca doar am fost si slaba.
pt tantari....noua ne-a dat de la dermato o crema mentolata preparata in farmacie, insa au trecut de tot piscaturile intr-o luna.
am luat acum calamine.are vreo 8 piscaturi. tot s-au marit si cu calamine.deci se pare ca la noi nu prea are rezultat.sau or fi prea altoiti tantarii astia.
tb sa ma apuc de bagaj sa am timp pana luni.faza e ca acolo nu-i nici semnal la mob, tb sa mergi ceva km. asa ca tb sa-mi pun cam tot ce-mi tb.
anamariame spune:
Bianca, multumesc de info, scuze ca te-am facut sa scrii din nou cearsafu'Eu retinusem de calamine, dar fetele tot spuneau ca e bun pt bubite de caldura, de asta am intrebat.Ce fain ca plecati, mihaela! Tare trag si eu speranta ca ajungem la mare anul asta, insa timpul trece si speranta scade.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)