Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***
Raspunsuri - Pagina 11
mireal spune:
Buna,Theo si tati dorm, eu am dormit de dimineata pana pe la 11, acum ii pazesc.Aseara am fost in parc, ieri mi s-a parut cea mai calduroasa zi din an, azi e un pic mai bine.L-am vazut pe Lucian, cum a adormit el.
Andiaroro
, cate ati patit.Mihaelacg concediu placut!Te-am vazut suvitata, tu esti frumoasa oricum
Inapreda, vrem poze cu tine cheala
, eu am o vecina coafeza dar ultima data cand m-am vopsit nu am reusit sa o prind atunci cand am vrut eu, dar e bine ca e aici langa mine, pe viitor nu mai scapa.Ayla, ma bucur ca v-ati distrat in concediu,e bine ca il mai prelungiti.
inapreda spune:
Hola cucuiete!
Tocmai ne-am intors acasa si l-am culcat pe Ian. Am fost pe o terasa cu loc de joaca cu Jambo, Ian, sor' mea, cumnatau' si neputetul, Mark de 2 ani si jumatate. S-ai inteles super, noi, parintii, am stat relaxati, intr-un cuvint, am avut o dimi' frumoasa tare (am mincat toti 3, apoi, Ian a facut dus cu tati).
Am intrat sa mai bem o cafea si sa vad cum stam cu voturile Marii Intilneli Nordice. Am vazut oferta aseara dar eram prea obo' ca sa si raspund ![]()
So, nominalizarile mele.
Locul 1, la egalitate de puncte: 35, respectiv, 35 din 100
-pensiunea Denisa
-castelul Lapusna
Locul 2 cu 30 de puncte: hotel Edelweiss
Haideti fetelor excursioniste, votati ca mor de curiozitate!
Haideti si la "povesti" ca sint "pe receptie" cit doarme Ian.
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus In sfarsit, iata si nominalizarile pt INTALNEALA NORDICA care va avea loc in 1-3 OCT Ordinea este aleatoare, deocamdata va prezint doar pensiunile cu un numar mai mare de camere, urmand ca sa ne reorientam daca e cazul dar sper sa nu fie - pensiunea Lobogo Baile Homorod - http://www.lobogo.ro/index-ro.htm - hotel Fortuna Baile Tusnad - http://www.hotelfortuna.ro/index2.php?lang=ro&menu=4 - pensiunea Transilvania Baile Tusnad - http://www.pensiuneatransilvania.ro/index.php?l=ro&m=2 - hotel Edelweiss Sovata - http://www.hoteledelweiss.ro/index.php?lang=ro - pensiunea Denisa Lunca Bradului - http://www.pensiunea-denisa.ro/index.php - castel Lapusna - http://www.lapusna.ro/index.php - aici inca nu am reusit sa vorbesc cu cei de acolo Am exclus complexele de agrement din Tg Mures deoarece in acea perioada nu stiu ce vreme va fi, de baie cu siguranta nu cred ca e cazul Multumesc Adee pt ajutor , sper ca nu lipsiti de la intalneala ![]() Astept opiniile voastre, daca nu va place nimic, mai cautam As vrea sa ne hotaram pana wkd viitor ca sa putem plati avansul pe la mijlocul lunii august Alexandra (03.03.09) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
pe faza Vladimirescu, ca de obicei.
Stiu ca voi sinteti "de-ai momentului", dar, rogu-te, faceti o exceptie si PLANIFICATI Marea Intilneala! Tare mi-ar placea sa ne cunoastem. Si cred ca nu sint in minoritate.
PS. Daca Vladimir n-are pereche si daca fac o fata, da-mi voie sa ti-l petesc ![]()
PPS. Nu vreau sa stiu ce-a fost in sufletul tau cind l-ai vazut plin de singe. Bine ca te-ai descurcat si nu a fost grav. 
| citat din mesajul lui Bianca2503 Inca una: Eram in centrul vechi,, pe Smardan. Mese si pe stanga si pe dreapta. Noi statea la masa, Vladimir se juca pe alee printre oameni. Era foarte fericit si dadea din maini si aplauda. Deodata, vine un grup de vreo 10 clovni care mergeau in coloana. Colorati nevoie mare, isi promovau un blog. Cand i-a vazut Vladimirescu a inceput sa aplaude si mai tare. Clovni au inceput si ei sa aplaude pe rand. Intr-un final era un ropot de aplauze. Vladimir nu s-a multumit sa stea pe loc asa ca ionceput sa faca pasi usurel. Era in fruntea coloanei de clovni si aplauda si aia dupa el. Au mers asa vreo 50 de metri si toata lumea se uita la ei. A fost la inaltime. Nu ma asteptam sa reactioneze asa, insa am fost tare mandra de el (cu lacrimi in ochi evident) |

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Floricia noastra, da' tu nu zici nimic de Intilnire?
Munca, munca si iar munca?
Hai, scoate-l Rarisel cel Frumusel la Marea Intilneala!
Promit ca va fi...racoare! ![]()
| citat din mesajul lui Floric Vladimirescu buzisoarele lui botoxite.Fetele intru asa de rar ca is franta seara. Ma ia Rares de fresh cand pe mine cand pe tacsu. In fine, murim de caldura. Stam cu aerul dar imi vine sa ma bag in el. Pe bubite il dau cu Calamine dar apar si dispar in functie de caldura. Miha, esti superba. Ce sa mai discutam. EU cred ca in veci nu mai pun poze cu mine ca am rams singura grasa si urata. Degeaba tin eu de mancare, ca oricum pe vremea asta nu pot baga in gura prea multe dar juratul de cantar nu se misca macar pentru multumirea mea. Inca nu mi-am cumparat costumatie pentru nunta in speranta ca voi mai slabi. Slabe sanse. Eu si finu care suntem mai rotofei inca mai pseram in minuni. Viespele astea de fina si Cata (nasu) is tzari pe langa noi si isi gasesc imediat ce vor si se mai aseaza si bine pe ei hainele. Despre jegul de pe maini...il cultivam. Nu am ce face decat sa il sterg cu gel din ala antimicrobian sau cum il cheama, si cu servetele. Dar cred ca nu fac decat sa intind jegul. Oricum testeaza tot ce prinde la prima vedere. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Novusica, astept si votul tau ca vad ca te-ai "fofilat" si nu zisesi nimic!
Giza, Pisik, sa va fie de bine vacanta! Abia astept sa va cunosc. 
Nu cred ca am poze cu mine cheala; nici macar nu aveam aparat pe vremea aia
; aveam vreo 22, 23 de ani cind m-am "coafat" asa; cind merg la mama, o sa caut, poate gasesc ceva.
Bianca, multu de link
da' sa stii ca n-am inteles mai nimic din ce mi-ai explicat tu acolo ca io nu cunosc cuvinte din alea
si daca nu-mi explici "ca la dobi'", slabe sanse sa inteleg ca nu ma am deloc cu progresele tehnologiei; ca sa-ti faci o idee, acces la calculator am avut abia de la 28 de ani
si am fost autodidacta ![]()
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
mireal spune:
Bianca
pe Vladimir,e tare haios.Pisik, bine ati revenit.Si noi vom da o fuga la munte prin septembrie de aceea nu stiu daca vom veni in oct, dar va las pe voi sa hotarati zona si pana saptamana viitoare numaram si noi bani.
inapreda spune:
Pai feceti un 2 in 1: mergeti la munte cu noi ![]()
| citat din mesajul lui mireal Bianca pe Vladimir,e tare haios.Pisik, bine ati revenit. Si noi vom da o fuga la munte prin septembrie de aceea nu stiu daca vom veni in oct, dar va las pe voi sa hotarati zona si pana saptamana viitoare numaram si noi bani. |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
mireal spune:
Am face dar deja s-a stabilit, mergem cu finii, parintii lor si mai vedem.Trebuie sa-l conving pe sot, ca dupa mine as merge peste tot.Deja ma gandesc la vacanta de iarna.Diseara merg sa iau faina sa fac si eu muffin, sper sa iasa, am vazut ca e foarte usor de facut.Cred ca o sa iau si cateva borcane pt Theo ca pe caldurile astea nu prea e de gatit.
inapreda spune:
Floric, uitai sa te intreb: de ce nu treci si tu pe Montignac?
E FOOOOOOARTE simplu si DA REZULTATE VIZIBILE intr-un timp relativ scurt! Adica, in 3 luni, sigur toti cunoscutii te vor aborda cu "Wow, da' ce-ai facut?" 
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
mireal spune:
Ina,in Italia sa nu ratati parcul de distractii Gardaland, sotul a a fost foarte incantat.A zis ca ar fi stat 3 zile numai acolo.