Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***236***
Raspunsuri - Pagina 10
Gaza22 spune:
Hellou!! iaca vin in fapt de seara! ....cand iar nu mai e nimeni pe aici. Ne-am intors si noi de la munte, unde a fost suuuperb pt ca a fost racoare, si am reusit sa ne recreem si fizic nu doar psihic. Gazulina mea s-a simtit super, pacat ca exact aunci cand se obisnuise si isi intrase in ritm a trebuit sa plecam. La munte ne-am intalnit cu familia Pisik, pe care ii laud inca o data, sunt o familie super si te simti tare bine in compania lor, imi pare tare rau ca nu am reusit sa ne vedem mai mult. Oricum abia astept sa ne mai intalnim pentru ca si fetele sau simtit tare bine impreuna si s-au inteles cat de cat bine ceea ce pt fitzoasa mea e mare lucru. Am descoperit si o suuuper locatie pt o viitoare intalnire, Vila Bran, e superb locul, preturile sunt acceptabile dar cel mai important e ca au o gramada de atractii pt copii, gradina zoologica, loc de joaca cu supraveghetori, clubul copiilor cu diverse activitati si pe langa asta o grmada de programe pt ei, asa ca noi vom putea sta chiar linistie la povesti iar cei mici se vor distra de minune. Novus noteaza si pune la pastrare da nu pt mult timp ca ma mananca deja calcaiele, ar fi fost super si pt intalnirea asta da nu corespunde zona. Acu ne-am intors, aici murim de cald, fetele din buc voi cum mai scoateti piticii afara ca la cum dogoresc toate eu as tine-o numai in casa, dar nici asa nu e bine ca se plictiseste.?
Legat de intalnire noastra. Am aruncat un ochi fugar prin toate dar nu ma pot decide inca. Ce am concluzionat pana acum:
- La cea din baile Homorod, nu pre-mi place ,sau mai bine zis imi place cel mai putin. Nu ma puneti sa explic la ora asta da asa imi pare mie
- La, Lapusna e frumos dar sunt cam putine date si mi se pare mie ca nu se prea potriveste cu specificul intalnirii noastre, desi mereu am visat sa stau intr-un castel si a foast prima la care m-am uitat.
- La Sovata, Edelweiss, mi-a placut denumirea si fapul ca au camere maaari, luminoase si aerisite, dar parca are asa un aer de sanatoriu nu de pensiune de munte. In plus si imprejurimile sunt plictisitoare mai ales in perioada in care mergem noi.(e parera mea de la ora asta asa tarzie)
- La Tusnad amandoua sunt ok si e bine ca e relativ aproape
- cel mai mult mi-a placut insa Pansiunea Denisa, nu stiu de ce, poate pentru ca mi s-a parut asa mai in creierii muntilor si la cat imi e de cald acu acolo m-as refugia. Am vazut ca au si loc de joaca pt copii. Ceea ce e in minus insa (pt noi) e ca au camere cu doua paturi, sau doua paturi unite si cum noi nu avem pat de voiaj si o culcam pe Gaza mica cu noi e incomod (ba chiar imposibil in unele cazuri) sa o pun la mijloc .
Oricum astept sa mai vad si alte pareri, votul meu nu e final e doar o parere la ceas de seara/noapte.
Gata va pup, noapte buna.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus In sfarsit, iata si nominalizarile pt INTALNEALA NORDICA care va avea loc in 1-3 OCT Ordinea este aleatoare, deocamdata va prezint doar pensiunile cu un numar mai mare de camere, urmand ca sa ne reorientam daca e cazul dar sper sa nu fie - pensiunea Lobogo Baile Homorod - http://www.lobogo.ro/index-ro.htm - hotel Fortuna Baile Tusnad - http://www.hotelfortuna.ro/index2.php?lang=ro&menu=4 - pensiunea Transilvania Baile Tusnad - http://www.pensiuneatransilvania.ro/index.php?l=ro&m=2 - hotel Edelweiss Sovata - http://www.hoteledelweiss.ro/index.php?lang=ro - pensiunea Denisa Lunca Bradului - http://www.pensiunea-denisa.ro/index.php - castel Lapusna - http://www.lapusna.ro/index.php - aici inca nu am reusit sa vorbesc cu cei de acolo Am exclus complexele de agrement din Tg Mures deoarece in acea perioada nu stiu ce vreme va fi, de baie cu siguranta nu cred ca e cazul Multumesc Adee pt ajutor , sper ca nu lipsiti de la intalneala ![]() Astept opiniile voastre, daca nu va place nimic, mai cautam As vrea sa ne hotaram pana wkd viitor ca sa putem plati avansul pe la mijlocul lunii august Alexandra (03.03.09) |
Ma bag si eu in discutia cu pensiunile:
- la Baile Homorod...hmmm
- Fortuna Tusnad: au loc de joaca pentru copii in spatele ei. si eu iarba multa in jur cat sa jucati fotbal http://www.hotelfortuna.ro/image.php?image=uploaded/menu_images/big/8_3.jpg
-Transilvania iarasi e ok ca are spatiu mult afara
- Sovata,aromata-i inghetata, e ok hotelul dar orasul e plin de "sprinteni"
-
Bianca2503 spune:
Am uitat sa scriu depre ultimele 2 dar mi-a dat Vladimir peste mana si s-a trimis mesajul.
Am si eu sa va povestesc catev ceva despre copchilu meu. Incep:
- intr-o dimineata liniste totala. Cand il caut, el era in baie cu o crema de fata de-a mea in mana pe care o desfacuse si se masa vertiginos pe picioare. Era alb-verzui tot. Atunci, ce zic eu? Sa-l cert. Si ma incrunt doar ca in secunda 2 ma uit la el si el la mine si imi intindea si mana sa imi dea si mie si m-a umflat rasul.
Bianca2503 spune:
Inca una:
Eram in centrul vechi,, pe Smardan. Mese si pe stanga si pe dreapta. Noi statea la masa, Vladimir se juca pe alee printre oameni. Era foarte fericit si dadea din maini si aplauda. Deodata, vine un grup de vreo 10 clovni care mergeau in coloana. Colorati nevoie mare, isi promovau un blog. Cand i-a vazut Vladimirescu a inceput sa aplaude si mai tare. Clovni au inceput si ei sa aplaude pe rand. Intr-un final era un ropot de aplauze. Vladimir nu s-a multumit sa stea pe loc asa ca ionceput sa faca pasi usurel. Era in fruntea coloanei de clovni si aplauda si aia dupa el. Au mers asa vreo 50 de metri si toata lumea se uita la ei. A fost la inaltime. Nu ma asteptam sa reactioneze asa, insa am fost tare mandra de el (cu lacrimi in ochi evident)
Bianca2503 spune:
Si inca una naspa.
A cazut pe grsie in baie, ca era ud. Sia- stricat botul. Arata de parca isi injectase botox. Ii curgea sange din gura si nu stiam de unde. Asa ca l-am bagat la dus si i-am bagat apa la greu in gura sa il curat
. Stiu! Nebuna. Insa ii curgea sangele si nu stiam ce sa mai fac. Initial i-am scos tricoul de e el si i l-am pus in gura dar degeaba. In 5 minute i-a trecut dar nu s-a invatat sa stea cuminte
Floric spune:
Vladimirescu
buzisoarele lui botoxite.
Fetele intru asa de rar ca is franta seara. Ma ia Rares de fresh cand pe mine cand pe tacsu.
In fine, murim de caldura. Stam cu aerul dar imi vine sa ma bag in el.
Pe bubite il dau cu Calamine dar apar si dispar in functie de caldura.
Miha, esti superba. Ce sa mai discutam.
EU cred ca in veci nu mai pun poze cu mine ca am rams singura grasa si urata. Degeaba tin eu de mancare, ca oricum pe vremea asta nu pot baga in gura prea multe dar juratul de cantar nu se misca macar pentru multumirea mea. Inca nu mi-am cumparat costumatie pentru nunta in speranta ca voi mai slabi. Slabe sanse. Eu si finu care suntem mai rotofei inca mai pseram in minuni. Viespele astea de fina si Cata (nasu) is tzari pe langa noi si isi gasesc imediat ce vor si se mai aseaza si bine pe ei hainele.
Despre jegul de pe maini...il cultivam. Nu am ce face decat sa il sterg cu gel din ala antimicrobian sau cum il cheama, si cu servetele. Dar cred ca nu fac decat sa intind jegul. Oricum testeaza tot ce prinde la prima vedere.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
Hello !!
Am profitat de vremea relativ buna si ne-am baut cafeaua la conac unde copiii s-au distrat ca de obicei asta dupa cearta pe jucarii ![]()
Tudor e total, cand o vede pe Alexandra ca apare, intra in trepidatii si nu stie cum sa-si ascunda jucariile mai bine, se enerveaza ca nu le poate tine pe toate in brate , Alexandra in schimb e flexata, ia ce prinde liber si fuge ![]()
Gaza, stiu Vila Bran, e super fain acolo, a fost pe lista de data trecuta cand s-a mers la Paltinis , asa ca o mai reluam data viitoare 
Ma bucur ca v-ati relaxat si v-a priit iesirea
!!
Bianca, super tare Vladimirescu
!! veniti la intalneala ?!! tare as vrea sa va cunosc pe viu ![]()
Fetele astept parerile voastre in continuare
!!
Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
Hello,
Am aterizat si noi ieri si suntem rupti de oboseala. Am plecat vineri din Rasnov si am ajuns la Valcea pe la 17.00, dupa un drum evident plin de urlete, cu un somn de doar o ora
. Ana e problematica (si
) in masina, poti sa ai un arsenal de jucarii cu tine, cand i se pune pata, adica la maxim 10-15 minute de la plecare arunca cu tot ce nimereste si urla. Am zis ca om lua si dvd de masina cand si daca om avea fonduri disponibile, dar nu cred ca rezolvam mare branza. Cu grisine si biscuiti o mai fac sa taca, dar cat sa manance? Noaptea la tata a fost grea, a dormit cu noi ca am zis sa nu mai scoatem patutul ei, dar degeaba...a facut ca la Rasnov, de la 2 da-i foiala si suceala, treziri, pana dimineata
. Ieri am ajuns pe la 16 in Bucuresti dupa un drum la fel de urlator si ne-am oprit la Decathlon sa ii luam bicicleta cadou socrului, apoi pe la 18 am ajuns la ei si abia pe la 22.00 acasa. Ana a dormit tun, dar pana am desfacut toate bagajele s-a facut unu si apoi nu am putut dormi de caldura
. Si mai am si rusii pe cap, sublim de-a dreptul.
Asa, acum ca m-am plans
sa trecem la chestii mai placute. Dupa cum v-am povestit a fost f frumos, a stat Ana in curte toata ziua s-a murdarit ca un porc, de am schimbat la ea si de 6 ori pe zi
, s-a julit in genunchi ca doar asa ii sta bine unei domnisoare educate
, s-a distrat cu animalele (gaini, catei, vitel la o vecina a lui tata, etc), a fost plimbata cu bicicleta de taica-su, ce mai, exceptand somnul agitat noaptea a fost in elementul ei.
O sa descarc si pozele si dau pm la cine apuc, la cine nu sa ma traga de maneca, dar va anunt ca sa stiti sa nu ma trageti degeaba![]()
M-am uitat pe link-uri si, vorba Gazei, in mintea mea obosita si f caldurita la ora asta s-au conturat 2 preferinte: Hotel Pensiune Transilvania si Pensiunea Denisa. Noi oricum nu stiu daca reusim sa ajungem (eu sper ca da), ca depindem de sot si de apartament (daca incepem lucrul la el sau nu, ca daca da va dati seama ca nu putem pleca).
In rest, am avut noi vacanta, da acu mancam paine cu cartofi
. E, nu chiar, dar nici departe nu suntem. S-a golit punga si acum asteptam indemnizatia scazuta
.
A, BIANCA, m-a distrat copios faza cu Vladimir si claunii, pacat ca nu l-ai filmat, era de arhiva
Pupici tuturor
Mami de minune mica