Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (397)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ema, felicitari pentru caruciorul de printesa

Rodica mamica de moroseni mai da o veste cand ai timp!

Mada ma bucur ca va merge bine!

Andreea, sa va fie de bine concediul!

Celia, noi folosim Off sau Autan. Si daca-i musca totusi, fenistil.

Duamna Teo, ai fost maxima!

Mergi la inceput

Kriss asa sa fie!

Sim, concediu placut in continuare! Sunt convinsa ca e de vis!

Greyeras, sanatate multa Adelinei! Of...

Mariana, bafta cu gradinita. Poate isi mai regleaza amandoi programul de somn si n-o mai fi asa de greu... Uf... de la 1 septembrie o luam si noi de coada...

Erina, la multe luni si ani pentru David! Incet-incet faceti juma' de an...

Mergi la inceput

Sabina, o fi ca la spital dar la ce infirmieri ai ... Hai, capul sus ca mai e putin si te echilibrezi. Oricum, nu mai "suni" asa de sumbru ca zilele trecute. Odihneste-te! Gheo e o figura...

Mergi la inceput

Papanash, eu nu am nimic impotriva schimbatului parolei. Dar cine hotaraste cine primeste parola si cine nu? Ca n-o sa vina un strain de pe strada sa ti-o ceara. Tot noi intre noi o sa fim. Si daca tot ai dat-o pe Myral de exemplu, faptul ca n-a scris de ceva vreme nu o "descalifica" pentru mine. Vorba ei... Am inceput odiseea impreuna... Ne-am plans mult una pe umarul alteia... Si mai sunt multe alte mamici despre care as vrea sa mai aud...

Mergi la inceput

Gabi, uau! TA-TA ? Cred si eu ca domnul C e in al noualea cer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

woww...pai cand sa scrie Myral cand ea are inca un bebe? fantastic, sa-ti traiasca, e un miracol, auzi la ea, 27 de saptamani si un kil???

Eu zic sa insisti cu sanul inainte de biberon cat merge....nicidecum sa-l infometezi.
Ideea e insa ca intr-adevar ca are nevoie de laptele tau mai degraba ca un bb la termen, ca laptele mamei care naste prematur e altfel oranduit, parca tineam minte ca e mult mai bogat si hranitor.

bernix, unde umbli, da un sfat la mamica asta incercata.

In leg cu parole si chestii...pe bune ca papanash nu s-a referit la membrele odieseei noastre, iar tuchiar ca nu aveai cand sa citesti forumul ;la discutii generale...mi se pare o furtuna intrun pahar cu apa, nici nu se pune problema ca fetele noastre sa nu aiba parola, era vb de unii care s=au inregistrat de-aiurea pe forum etc etc.

Ana, da, ma ingrijesc astia micii ceva de groaza, cat despre cortizon...m-am facut hidoasa pt ca zilele astea am mnacat efectiv ca sparta si am retinut aproape 4 kg de apa

, cand ma gandesc ca frumusica m facusem inainte e recadere:)

PS Ma duc sa drom, poate noaptea asta scap de durere.
Azi noapte m-am plimbat in jurul casei de disperata ce am fost. Bine ca nu era luna plina

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Myral sa-ti traiasca bb prematur.un kil la 27 saptamani e neasteptat de bine.Perioda critica a trecut.
Si Lisa,tot prematur nascuta,a fost obisnuita din spital cu gavaj si apoi bibe(politica spitalului)Tragea de-o mie de ori mai usor din bibe,la san obosea repede,i-am dat san inainte de toate si deabia dupa 2-3 ore cand o vedeam ca nu e satula ii dadeam biberon.Am reusit sa o alaptez in felul asta 7 luni jumate,ceea ce pentru mine a fost un record(pe Erika am alaptat-o trei luni)
Din pricina biberonului,Lisa s-a intarcat treptat,incepuse sa refuze sanul dupa primele 3-4 inghitituri,ce iesea fara prea multa munca.O luna si ceva m-am chinuit sa ii dau san cand ea aproape refuza total.In fine,Bernix a avut o metoda f buna si eficienta.
Eu zic sa ii dai san putin cate putin,cat vrea fara sa il infometezi.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Papanash ... ...

Stau si va citesc din umbra (ba chiar din noapte) si ma bucur langa voi de Puiul minunat de Myral, pentru Marta, ma bucur de poze cu voi, de vesti - ma nacajesc de boli... Sanatate lui Pupi!!! Bafta gradinareselor si gradinarilor! Si banca sa ramana goala.

Si nu am energie sa scriu. Ma stressez ca de azi intr-o saptamana incep serviciul (2 zile/sapt) si nu reusesc sa pompez suficient lapte, Alex nu se omoara de dragul diversificarii si... sunt emotional cam indoita de sensul tuturor lucrurilor. Eh, nu chiar de tot, dar am o perioada mai de melc, asa, sunt "incochilita"...

Copii-s minunati: Alex e mai bine cu dintii, azi a fost vaccinat de 6 luni, e maaare si luuung, zambaret, adorabil. Ah, da si se ridica in picioare de grilaj si sta ca badea in portita, proptit la nesfarsit, (ba chiar face tentative sa umble in tarc de-a lungul stinghiei!!), urca scarile pana la et 1 si misuna in patru labe - ce mai, e baiat nu doar mare, ci si super-sportiv!

Asa. Inchei cu o nota vioaie.
Daca nu mai scriu, nu-mi dati parola. (apropos, pls schimbati si aia de la Flickr...)

si scuze de recluziunea liber impusa.

P.S. Carpatina pe unde bantuie?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Acia sunt, fete dragi!
Uau, myral, esti de neegalat! Sa-ti traiasca bb si sa fie sanantos. Nu te mai necaji ca e prematur, cica astfel de copii sunt de fapt precoce, ca doar marile genii ale omenirii s-au nascut mai devreme.
Io am alaptat bb prematur insa ce-i drept, prematura mea a fost ceva mai mare, 34 de saptamani si avea reflexul suptului format din viata intrauterina.
Ce-am facut io pot sa-ti spun cu mare drag: am insistat cu sanul, iar in spital n-a primit decat lapte de la mine cu seringa sau lingurita.
Eu am fost f ajutata si sfatuita sa alaptez in spital, iar Degetica a prins sanul viguros de la o saptamana de viata. La inceput obosea repede si-i dadeam copletare cu seringa, insa destul de curand am renuntat la completare si am lasat-o sa se lupte cu tzatza chiar daca asta insemna ca sugea 3 minute si adormea. O puneam in pat, se trezea aproape imediat si-o luam de la capat. Mi-am dedicat tot timpul copilului si am tinut-o in continuu lipita de mine. In mare, cam asta a fost. Intreaba-ma fara teama daca crezi ca te pot ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Ce faceam io ati aflat de la Duamna Teo... Pe langa asta ma straduiesc sa stau cat mai putin acasa, ma duc la aerobic, bantui magazinele si incerc sa rezolv diverse adminisreative.
E tare trist sa fiu singura la Bucuresti!

Mergi la inceput