Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (397)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Marunzika imi pare rau de cele intamplate, sanatate multa si multi -ici virtuali.
(cat despre nenea de la salvare, sa stii ca asa sunt ei, mai repeziti si nepoliticosi. Si eu am avut nevoie odata, sunam pe la 1 noaptea, buimaca de somn si spaima, si ma intreaba pe cel mai rece ton posibil: "da' n-aveti nici o posibilitate sa va duceti singuri la spital? Masina/taxi? )

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui myral
[

Fetelor Erina schimbati linistite parola chiar am specificat ca nu am pretentii la ea cum a spus si papanash nu am mai dat pe aici de ani...oricum pozele papanasilor de suflet le vad pe blogurile mamicilor cu care am inceput odiseea... ati putea chiar sa stergeti mamicile care nu mai sunt active inclusiv eu astfel nu mai am motiv sa intru pt a multumi pt urari
Va pup pe toate fara exceptie

eu am zis asa:
eu sunt de acord cu schimbarea rapida a parolei de mail, nu-s de acord ca pozele noastre sa fie vizionate de oricine, care doar s-a inscris aici de ani... am citit subiectul cu pricina si mai stiam si de pe alte forumuri despre asta. Am rugamintea ca noua parola sa nu fie facila si sa nu fie data oricui cere.
daca din asta ai inteles ca tu esti suspectata ca posibil pedofil, care se inregistreaza pe siteuri despre copii ca sa se dea drept altcineva si de fapt sa vizioneze/copieze/utilizeze pozele copiilor de-acolo... eu ce sa mai zic. Sunt aproape sigura ca n-ai citit subiectul cu pricina, doar te-ai grabit sa tragi concluziile.

edit sa spun ca te-am citat pe tine referitor subiect schimbare parola fiindca mi-ai adus aminte ce voiam sa zic si eu de cateva zile. nicidecum ca sa dau exemplu de persoana care n-a mai scris de mult.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Marunzika, imi pare tare rau de raceala fetei, la varsta asta au o mare putere de recuperare si refacere, asa ca va fi perfect sanatoasa pana la concediu. Multa sanatate !

Kriss, am adormit azi-noapte cu parerea de rau ca am uitat sa-ti scriu ieri ce mult ma bucura mult vestea cu soarele de pe strada voastra.

ce fac helvetii si mamica lor cu parul cret si oki de peruzea ?

Erina, sa-ti traiasca feciorul, la multi ani sanatosi si formidabili !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mara, draga mea, ce m-au intristat vestile..Sanatate multa si sper sa fie tot mai bine cu trecerea timpului!

Myral, tare dor mi-era de tine, lasa prostiile si mai bine povesteste de fetele tale

Erina, La Multe Lunite lui David! Sa va lumineze mereu sufletele!Succes cu supica!

Ema, felicitari pt fetita! Ce frumos!

Sim, ptiu-ptiu, se vede ca esti in concediu ca asa activa nu te-am mai vazut de cand eram gravide

Greieras, sanatate multa, refacere rapida!

Un pt Roxana!
Cecilia, felicitari baiatului mare!

Papanash, f faina camera lui Adi!

Noi de ieri spunem in continuu TA_TA_TA!!! Evident ca e C in al noulea cer! E asa perspicace Sofia si deja intelege asa multe! O supara tare durerile de dinti si inca nu avem nimic.
Sara isi face planuri pt ziua ei, se tot gandeste la garderoba, aceesorii, tort, invitati...deh...probleme.

Somn usor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Imi pare rau daca v-am intristatAcum m-a intristat pe mine papanashDar nu am voie sa fiu trista.Sabina oricum cica mergem in Sinaia acum off preferam busteni ca aici mergem de ani buni.Dar un bebe care s-a invatat cu bibe(din spital) dar mai molfaie si putin tzitzi mai are sanse sa suga cum trebuie daca renunt la bibe? N-as vrea sa-l infometez degeaba ca sa ajung tot la bibe. Bine suge la bibe(cu lapte muls) de la o luna jum acum are 4 luni jum deci e cam tarziu.Se cam duce laptele doar cu muls fara supt offf Mii de scuze de off topic.

Mergi la inceput

Gabriela fetele mele sunt f bine cam rasfatate dar ma ajuta enorm , bine cea mare adica. Eu nu reusesc sa ma impart deloc nu am timppppp cat as vrea, daca nu v-ati prins inca mai am un bebe si prematur pe deasupra , iar de colici nu mai vorbesc. Suntem cu totii dar multumim lui Dumnezeu ca e sanatos asa pe fff scurt am reusit performanta de a naste la 27 sapt(fara o zi) un bebe de un kil am trecut prin muuulte aventuriGata timpul off joi plecam la sinaia cu totii cred ca suntem

Mergi la inceput

Am uitat sabina te cred si eu ca nu ai chef de vizite si eu oricum nu sunt prea sociabila eu spuneam asa de o intalnire scurta in parc oricum suntem multi si urlatori si mereu in miscare altfel e jale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Myralsunt eu ametita si nu inteleg bine sau bebele asta misterios e al tau? Imi pare tare,tare bine sa mai aud de voi.Tati cum e? Tot pe drumuri cu lunile?

Maruntzika sa treaca repede Te inteleg cum nici nu stii cu cortizonul...

Edit: hai ca nu-s ametita. Am postat in acelasi timp. Felicitari Myral!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Marta, felicitari pentru culoarea caruciorului. Ii spunem Vlad, da? Asa, pentru simetrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Myral sa va traisca baiatul! Vacanta minunat la munte!

Marta felicitari pentru baietelul din burtica!!!

Ramonainai numai bine Elizei si lui Daniel.

Gabriela si Papanash David va multumeste!!! Si eu!!!

Mamici azi e luna noua si cica vibratia zilei e 1 asa ca, chiar daca pe ultima suta de metri daca aveti ceva de inceput e un moment tocmai bun!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput