Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (397)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Distractia cu gradinita nu a mai tinut; din pacate Puppi avea de ieri muci de cand am dus-o si stranuta, insa peste noapte a inceput tusea si dimineata la 5am era deja bronsita cu haraiala in piept si respirat greu. Mers la dr si dat doar albutamol sa inhaleze si-n caz de se agrava sa-i dau Rectodelt (cortizon supozitor). Acasa deja respira si mai greu desi inhalase, a si vomitat cred de la secretii apoi a devenit somnolenta si respira rau; am sunat la salvare pt 1x in viata mea si am fost surprinsa cat de neprietenos a fost nenea la telef, caci dupa ce i-am explicat ce si cum si ca situatia s-a inrautatit, ma intreaba "pai si ce vreti, sa va timit salvarea acasa?!". Am ajuns cu salvarea la spital si i-au dat direct cortizonul in poponeata au inhalat-o si-n caz ca se rautateste sa mergem sa ne internam. Eu sper sa se refaca rapid ca pe mine ma termina efectiv cand o vad cum respira . Plus ca pe 21.08 zburam in concediu, iar dr de la spital a spus ca sigur se reface si nu-i nici o pr cu zborul, sper si eu din inima.
Si, nu cred c-o mai duc la gradi decat dupa ce ne intoarcem ca imi e teama de alte alea pana plecam, oricum saptamana asta e clar ca nu mergem. Dar macar sa se faca rapid bine.
Cred ca mamele ce au copiii cu pr de genul asta stiu cat de rapid se inrautateste (la noi e asa) situatia si nu cred ca scapam de cortizon de inhalat nici in urmatorii 2 ani.
Va pupam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Marunzika multa sanatate lui puppi sa se refaca rapid.Sabina multa multa sanatate si tie, as fi avut nevoie de un sfat privind alaptarea unui bebe prematur dar numai de asta nu iti arde acum. oricum plecam si noi maine la busteni poate ne intalnim din intamplare pe acolo...Am vazut ca s-a deschis si subiect alaptarea dar nu indraznesc sa scriu acolo, de fapt nici aici nu prea...Fetelor Erina schimbati linistite parola chiar am specificat ca nu am pretentii la ea cum a spus si papanash nu am mai dat pe aici de ani...oricum pozele papanasilor de suflet le vad pe blogurile mamicilor cu care am inceput odiseea... ati putea chiar sa stergeti mamicile care nu mai sunt active inclusiv eu astfel nu mai am motiv sa intru pt a multumi pt urariVa pup pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la prematuri nu ma pricep, dar deschide acolo subiect, ca sunt fetele super. Si Bernixa stie f bine sa te sfatuiasca!
Sg lucru pe care pot sa-l spun din experienta mea in spital printre bbei prematuri e ca era incurajat enorm contactul mama copil, in orice fel.,
La busteni eu sunt acum...ca la spital, doar ca mult mai frumos;), adica nu sunt in stare de vizite, imi pare f f rau, sincer, sunt sociabila de felul meu, dar acuma sunt la refacere.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Myral, ce-i cu scuzele astea? ia te uita la ea;)
Bineinteles ca vei primi parola imediat ce se va hotari care e.
ce m-am enervat
pai aici nu e contabilitate la prezenta iubita. noi strigam dupa fetele care nu scriu pt ca suntem niste chivute curioase ;)

Maruntescu, uffff, imi pare tare rau....dar ce zic dr insa, ca se va ameliora cu varsta sensibiltatea asta, nu?
Pupam Puppi si concediu frumos, sanatatea e mai importanta ca gradinita, stii parerea mea.

Sim, te dusesi la arsita?:)
Las ca pare de vis locatia, am dat un search..:)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Erina, la multi ani lui David! baiat mare, 5 luni:)
Despre biberoane...tu stii parerea mea, cand o sa inceapa sa pape mancare devin cam inutile, ii ajunge laptele de la Tz care e net superior celui formula.Si nu trebuie sa fie mult.....suntem sg mamifere care ne cramponam de laptele altei specii total aiurea.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Myral, ce-i cu scuzele astea? ia te uita la ea;)
Bineinteles ca vei primi parola imediat ce se va hotari care e.
ce m-am enervat
pai aici nu e contabilitate la prezenta iubita. noi strigam dupa fetele care nu scriu pt ca suntem niste chivute curioase ;)

Cum mi-am alaptat copiii

intrutotul de acord Sabina. Si pe mine m-a intristat felul in care a scris Myral. Oricum am spus ca nu am timp sa schim si sa trimit PM truturor fetelor. Am scris de cele active pentru ca ma gindeam ca celelalte nici nu citesc.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Distractia cu gradinita nu a mai tinut; din pacate Puppi avea de ieri muci de cand am dus-o si stranuta, insa peste noapte a inceput tusea si dimineata la 5am era deja bronsita cu haraiala in piept si respirat greu. Mers la dr si dat doar albutamol sa inhaleze si-n caz de se agrava sa-i dau Rectodelt (cortizon supozitor). Acasa deja respira si mai greu desi inhalase, a si vomitat cred de la secretii apoi a devenit somnolenta si respira rau; am sunat la salvare pt 1x in viata mea si am fost surprinsa cat de neprietenos a fost nenea la telef, caci dupa ce i-am explicat ce si cum si ca situatia s-a inrautatit, ma intreaba "pai si ce vreti, sa va timit salvarea acasa?!". Am ajuns cu salvarea la spital si i-au dat direct cortizonul in poponeata au inhalat-o si-n caz ca se rautateste sa mergem sa ne internam. Eu sper sa se refaca rapid ca pe mine ma termina efectiv cand o vad cum respira . Plus ca pe 21.08 zburam in concediu, iar dr de la spital a spus ca sigur se reface si nu-i nici o pr cu zborul, sper si eu din inima.
Si, nu cred c-o mai duc la gradi decat dupa ce ne intoarcem ca imi e teama de alte alea pana plecam, oricum saptamana asta e clar ca nu mergem. Dar macar sa se faca rapid bine.
Cred ca mamele ce au copiii cu pr de genul asta stiu cat de rapid se inrautateste (la noi e asa) situatia si nu cred ca scapam de cortizon de inhalat nici in urmatorii 2 ani.
Va pupam !

www.youtube.com/watch?v=FrCujpzhqjc" target="_blank">
Puppi Energia
24.08.2007

Mara multa sanatate pentru Puppi dulce sa fie perfecta pentru Egipt. Cred ca stai cu inima strinsa de fiecare data cind raceste. Sper sa se rezolve mai curind decit e de asteptat. Ceva remedii homeopate nu merg?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Erina, la multi ani lui David! baiat mare, 5 luni:)
Despre biberoane...tu stii parerea mea, cand o sa inceapa sa pape mancare devin cam inutile, ii ajunge laptele de la Tz care e net superior celui formula.Si nu trebuie sa fie mult.....suntem sg mamifere care ne cramponam de laptele altei specii total aiurea.

Cum mi-am alaptat copiii

Multumim Sabina, se pare ca la noi chiar era necesar. pediatra mi-a spus de acum o luna. Acusi incepem cu supa de legume si daca va ramine David la fel de hotarit va minca numai sin.

Mergi la inceput

Mai vroiam sa scriu ceva dar mi-a dat o stare trista postarea lui Myral.

Va spun doar ca suntem bine, am avut o zi buna, am reusit sa iau pasaportul lui David si seara la gym.

Roxana, ma gindesc la tine, sper ca e bine tatal tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Ne-am intors de la gradi .
Am fost la 8.30 acolo si dupa 1/2h am lasat-o acolo si m-am intors dupa 1h. Cica asa fac ei treptat, cate putintel ca-i pra mult pt copii.

Pai si de ce nu ati mai lasat-o? Aveau ceva impotriva educatoarele? Ca daca ea voia...ideea asta cu crescutul perioadei treptat e pentru copii care nu vor la gradinita si plang ca vor acasa.

Da, cam asa ceva. Luni si eu am lasat-o doar 2 ore, apoi m-au rugat educatoarele sa o iau acasa, ca e de-ajuns pt prima zi. De fapt eu stateam mai mult pe-afara, sa nu ma vada Eliza, ca daca nu eram eu in preajma, era foarte ascultatoare (am vazut ca stie sa puna jucariile la locul lor in cutii, ca stie sa curete masa unde a mancat etc).
azi insa a fost zi normala, m-au trimis educatoarele acasa dupa 20 de minute, ca e totul OK cu ea. M-a intrebat una din educatoare cand ma intorc, am zis ca dupa 3 ore. Duap 2 ore jumatate eram deja la usa, insa o educatoare mi-a zis ca e totul in ordine, sa plec linistita, sa vin sa o iau normal, la ora 12 .
Au fost in parculetz, s-au jucat cu nisip (avea si-n ochi nisip ), s-au dat pe tobogan (educatoarele mi-au zis ca e foarte repezita si le e frica sa nu cada, insa ea e rutinata la chestiile astea ). Se pare ca a obosit-o gradinita, ca a adormit pe la 3 si e aproape 8 si inca nu s-a sculat, in ciuda celor 3 trentative ale mele de-a o trezi ...
Maine incepe si sotul serviciul, asa ca tre sa il iau si pe Daniel cu mine de dimineata cand plecam la gradi. Nasol ca inca au ore diferite de culcare / sculare .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput