Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Buna ziua fete dragi!!
danangie - felicitari pt. bb3. Se pare ca vom fi din nou in aceeasi odisee a sarcinii. Cate saptamani ai. Eu te inteleg perfect... e greu cu unul, cu 2 asa apropiati e si mai greu... dar ai sa vezi ca e minunat cu 3 ... un paradox pe care Domnul l-a pregatit pentru unii. Te inteleg, zic, ca si pe mine ma bantuie de pe acum ispitele sa ma opresc la 2... si inca nu l-am facut pe al 2-lea, insa de la starile de rau din primul trimestru, si pt. ca sunt singura acasa cu Maria... of, Doamne, iarta-ma.
Lili - inca sunt singura acasa cu Maria, multumesc de intrebare. Insa... am decis ferm ca la inceput de octombrie, sau cel tarziu in preajma sarbatorii de Sf.Paraschiva, cand si Maria va avea un an sa ne reintoarcem la sot la ap. lui de servici de langa iasi. Acum, asa cum spuneam si mai sus e greu... primul trimestru cu oboseala, greata si ametelile lui, dar caut putere in mine si gasesc, si mai trece o zi. Am acum si o doamna care ma ajuta 5 ore pe zi fie cu Maria, fie cu curatenia. Mai greu e ca nu reusesc sa dorm noaptea de rau... iar ziua nu atipesc de loc, de loc, desi pic de oboseala.
Maria, Slava Domnului, e bine sanatoasa, aproape merge singurica in picioare, asa ca sper sa ma "ajute" si ea pe viitor
pogonici - Doamne ajuta sa fie cu ochisori - sa stii ca eu am auzit numai de bine de doctorii din Chisinau, si eu urma anul trecut sa merg in vara la ei, daca nu as fi ramas. Ai sa vezi ca te intorci de acolo cu ochisori in burtica.
housepocket - asa frumos ti-a raspuns Lili... eu nu pot face decat sa-i sustin cuvintele si sa-ti ofer un umar de consolare. Stii... imi vin in cap cuvintele parintelui Arsenie Papacioc: "ce ne-am face fara diavol?? cum ne-am mai mantui fara ispite??" - mi-a placut mult cum a pus problema, cu zambetul pe buze, caci vezi tu el spune sa ne bucuram ca exista raul, ca asa putem sa dobandim si noi raiul. Altfel ce merit am avea. O incurajare sincera de la mine si o imbratisare calda.
Ioanact - felicitari pentru cele 4 lunite ale Iustinei. La cat mai multe zambete din partea printeselor tale.

FERICITA 9+ si...
Mami de Maria (20.10.2009)
Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna ziua, fete dragi

Iertati-ma ca nu sunt on topic, dar nu am mai intrat de vreun an de zile pe forum si acum am avut un pic de timp. Am citit doar ultima pagina si am vazut ca este aceeasi atmosfera frumoasa. Va pup si va imbratisez cu drag, Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toate.

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti

Maria-Parascheva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si ciprian.....sinaxarul de azi......

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august16.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

buna ziua fetele mele dragi, am citit repede si in fuga pana nu se trezeste bebe, cami_antonia FELICITARI, sarcina usoara si la termen, Maicuta sa va ocroteasca!
housepochet, nu asa te stiam pe tine, ai un mic hop pe care cu siguranta ai sa il treci cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al rugaciunii
anadomnica de mii de ori!
un gand bun pentru fiecare dintre voi!

noi avem botezul duminica, bebenita este cam agitat, acum doarme
a inceput sa gungureasca, rade cand ne aude glasul!
eu ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta sa imi dea rabdare cu el, cateodata sunt agitata si cred ca ii transmit starea, ziua este bun, mananca, doarme se joaca, seara insa pana pe la 12-1 este agitat, mereu dupa baie, probabil ca il oboseste f tare!
Ne uitam la el si ii multumim mereu Bunului Duimnezeu,ca s-a indurat de noi si avem langa noi o minune, printul lui mama si tata!Este un copil sanatos, asta conteza!Dupa ce veneam de la medici si ne baga in sperieti mereu ne rugam sa fie pazit si ocrotit si sa fie sanatos! Rugile ne-au fost ascultate! Doamne ajuta!

pe toate si Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza!

Mergi la inceput

anadomnica acum am citit cap 64 , felicitari pentru bb 2, nastere la termen, bebe sanatos , bland , credincios
nike, ai nascut! Doamne ajuta! trebuie sa fie bine!sa te bucuri de printul tau!

inca nu stiu sa postez poze sa ne vedeti!

Mergi la inceput

pogonici, inainte de a ramane insarcinata cu bebe, am facut cu 8 luni in urma FIV cu profesorul Bogdan Marinescu, am ramas apoi insarcinata natural, fara nici un tratament, Bunul Dumnezeu s-a indurat de noi pacatosii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

vvvvvv..iti multumesc de raspuns...asa e ..la voi a fost o minune dumnezeiasca.........

dar la noi nu se mai poate natural concepe..fara trompe eu si sotul are spermograma extrem de proasta, acum ne chinuim sa o imbunatatim cu naturiste...

eu am incrdere in DD ca ne va trimite un bebe indiferent cum ..il primim cu bratele deschise si il vom iubi neconditionat.

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

vvvvv ma bucur ca ne scrii si ne zici de bebe..e bine ca e sanatos. Va mai avea dureri sau gaze pana pe la 5-6 luni, dar sa-i fi alaturi, nu sa te agiti..cu siguranta el simte si ii faci mai rau.
Il alaptezi?

Te ajut eu cu pozele, poate reusesti si ne arati si noua.
Tb sa-ti faci un cont pe webshots.com, sau picasa.com, dupa aceia uploadezi pozele (tb sa dai click unde scrie upload).
Dupa ce le-ai uploadat, intri in cont (logandu-te), si ne copy noua link-ul.

Avem si noi poze de ieri.
Ne-am intalnit cu Ana (Livsy) si cu Cristina (Criss)!
Vroiam sa ne fi intalnit si cu Madalina (housepocket) si familia, dar era tarziu si aveau alt program (poate cu alta ocazie) si cu Cami nu ne-am intalnit, am inteles ca a sunat-o fetele dar nu a raspuns..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ziua buna fete dragi si Cipicah,

vvvv sa fie intr-un ceas bun crestinarea micutului Cosmin Nectarie! M-am bucurat sa vad ca ne-ai scris.

anaomaria demult tot ma gandesc la tine. Nu stiam ce mai faci, daca mai intri pe topic sa citesti macar despre noi. Iti doresc bine ai revenit, sper sa ne mai scri. Ce face Maria, merge in picioare? Spune mama, tata?

cami te simt foarte bucuroasa, ii un sentiment fara egal sa vezi inima unui samburel mic cum bate, iar acel punct pe ecran sa fie copilul tau. Iti doresc sa te bucuri din plin de sarcina. Zilele grele vor trece iar voi veti creste prunci frumosi si sanatosi.

Am sa va zic cate ceva despre mine. Merg la doctor in seara asta pentru eco transvaginala. Iar miercuri la IA. Restul las la mana Domnului.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Claudia, ma rog pentru tine!
In mana Domnului sunt toate!

Mergi la inceput