Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (62)
Raspunsuri - Pagina 10

Lili_g spune:
Victorita, nu-i mai face baita seara. Nici la adultii care au probleme cu somnicul nu se recomanda baie seara ci doar cu 2-3 ore inainte de somn. Eu la cea mica nu i-am facut baie in fiecare zi, o spalam la fundulet in chiuveta si pe corp o stergeam cu carpita umeda. Pe cea mare am imbaiat-o zilnic pt aproape un an si mi s-a parut foarte stresant si pt mine si pt ea. Plus ca era extrem de agitata noaptea. E o solutie, poti sa incerci. Te imbratisez, sa ai multa rabdare si intelepciune! Ce bucurie ca va primi micutul Cosmin ingeras pazitor !

deeva73 spune:
lili iti multumesc. Ai PM de la mine.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Lili_g spune:
Cami, felicitari, o sa treaca perioada asta de "rau"...nu-i placuta deloc dar prin astea trebuie noi sa trecem...
Noua ne-a spus la ecograf ca o sa avem un baietel. Ma bucur ca e sanatos...o sa fie incurcata treaba (cum mi-a spus fiica-mea: "it's going to be interesting"
) ca eu ma pricep doar la crescut fete cucuiete
. Deci il asteptam ij jurul sarbatorii de sfantul Stefan (e mai mare cu 6 zile dupa masuratori)...Si o sa-l numim Stefan...acu ca sa vedeti cum e lucrarea Domnului - dupa primul copil am zis noi ca de-om avea un baiat il vom numi Stefan si uite ca Domnul ni-l va trimite chiar de Sf. Stefan...ca sa nu va mai spun ca atunci cand am pierdut sarcina au inceput sangerarile chiar pe 31 dec...Domnul ne-a trimis alt bb care sa se nasca tot pe atunci...
Va imbratisez pe toate, sa ma iertati ca nu scriu fiecareia (sunt la lucru, cu calc stricat, scriu de pe altul si am pierdut de vreo 3 ori mesajele). Va doresc o zi buna, linistita si binecuvantata.

deeva73 spune:
lili felicitari pentru fecioras scump... Stefan. Ii un nume pe care mi-l doream si eu... doar ca nu am cui sa-l pun.

caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si ciprian......sinaxarul de azi......
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august17.htm

deeva73 spune:
buna dimineata fete dragi si Cipicah,
Am fost aseara la dr. Am folicul de 18 mm pe ovarul drept... asa ca miercuri la 22 ma inseminez. Cu Dumnezau inainte.
va pup pe toti

noce spune:
buna dimineata
sunt ravasita rau de nenorocirea de la giulesti si ma rog pentru cei 7 bebelusi ramasi in viata si pentru mamele lor. sper sa iasa acum la iveala neregulile din giulesti, poate si ale respectivului director (eu am avut o experienta ingrozitoare cu el), sa se faca o ordine acolo sa nu mai sufere si alte mame.
Nike si bb Sebastin la ce spital sunt? Sper ca in altul!
Lili g, felicitari pentru baietel! Sa vina sanatos, sa va bucurati de el! ( ce bine ca nasti in canada!)
Anadomnica, daca esti singura cu Maria mereu, si zi si seara, e f greu, stiu ce zici. Orice ajutor ai avea, nu se compara cu tatal. Eu de-asta n-am venit deloc in Romania vara asta, desi mi-e dor si lui Filip i-ar fi prins bine, dar fara sot e greu, mai bine stam toti aici la caldura, dar impreuna. Maicuta Domnului sa te ajute sa duci sarcina cu bine la termen si sa te fereasca de ispite si de ganduri rele!
Danangie, felicitari pentru bb3, femeie binecuvantata! Cand ti-e greu gandeste-te la lista lunga de aspirante care ar da orice sa fie in papucii tai. Si noi speram la distanta mica intre copii si deja avem 10 luni de cand lucram fara spor la al doilea. Invatam sa avem rabdare din nou si multumim Domnului pentru ce avem.
Housepocket, chiar vorbeam cu sotul meu in ziua in care ai scris tu ca lipsa sperantei (disperarea, deznadejdea) este cea mai grea. Omul cat traieste spera si viseaza si asta il motiveaza sa mearga mai departe. V-ati gandit sa schimbati orasul, tara, sa traiti doar voi 3 intre necunoscuti, sa descoperiti o lume noua? Nu e asa greu precum pare. Pe mine in Romania ma oboseau musafiri, bineintentionati, dar multi si desi. Mi-am dorit o indepartare si imi place viata noastra linistita in 3 de acum.
Deeva, foarte frumos ai scris! Nu stiu cum scriu toate gandurile bune pe care le am pentru tine, dar ma rog sa te binecuvanteze Domnul cu un prunc.
vvvv, sa fie intr-un ceas bun botezul pruncului vostru si Sf Nectarie sa-i ghideze calea!
Ioanaact, frumoase pozele, superbe fetitele tale! Sa-ti traiasca!
Anaomaria, m-am bucurat de mesajul tau, sa ne scrii ce mai faci!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009

deeva73 spune:
noce iti multumesc
ioanact oare putem sa punem in lista de rugaciune si pruncii morti in accidentul de ieri de la giulesti? Si pe cei vii sa le afle Domnu vindecare. Acuma nu stiu eu cum ii randuiala... daca nu-s botezati, la Liturghie cred ca nu pot fi trecuti. Dar ma gandesc eu ca acasa, in rugaciunile noastre ii putem pomeni.
Voi ce ziceti?

ramonacopil spune:
pt bebelusii din giulesti si pt parintii lor
Dumnezeu sa-i primeasca in gradina lui si sa-i mangaie pe parintii lor
Mami de ingeras din ceruri