Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Nu pot sa te ajut cu mancarea, ca frigiderul meu e ultra-light . Am incercat sa golim ce mai era pe-acolo, am mancat omleta cu branza, salate de rosii si castraveti, de-astea.

Am insa pofte . Sa incep lista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CHiar te rog k nu ma deranjeaza
oricum cred k o iau pe mama cu masina si mergem sa facem cumparaturi

am cautat pe net
NATALIA inseamna cea nascuta de Craciun si se serbeaza pe 26 august.
deci chiar e si la noi ortodocsii sarbatorita

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici
felicitari pt Natalia-Maria draga Bebelu o sa fie o fetita superba
eu am intrat sa va salut si ies...azi e o zi speciala pentru mine..am implinit 35 aniplec sa ma coafez ca sotul meu mi-a rezervat o masa la restaurant in neptun...el crede ca e surpriza(dar mie mi-a zis prietena mea)
va pup cu drag pe toate

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

La multi ani ANGI
sa fi sanatoasa, fericita, sa ti se indeplineaca toate dorintele si sa va bucurati de bb

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

angie - la multi ani fericiti!! Sa nu-i strici si tu surpriza sotului ... fa-te ff surprinsa cand ajungi la rest .

ralu - asta chiar e un paradox .. stiam de semnificatia numelui Natalia (adica banuiam), da' sa se sarbatoreasca in mijlocul verii ... mai stiu eu pe-aici o pers. se numeste Pasquale (legat de sarbatorile de Paste) si e nascut in prima zi de Craciun .
Nu m-am gandit la semnificatii cand am ales numele, am avut alte criterii ... Pe baietelul nostru il va chema Gabriel. Chiar, poti sa treci in listuta.

Deci ... in primul si-n primul rand voi cauta zacusca, cum ajung acasa ... facuta, cumparata, nu conteaza. Apoi ... fasole prajita cu ardei copti, varza calita, un fel de ciorba rece de vara cum se face pe la munte, la socrii mei, varza cu lapte ii zice. E o ciorba asemanatoare cu ciorba de burta, dar varza in loc de burta. Si musai sa oprim pe la unguri sa mananc un gulas ca la mama lui ...

Cam atat deocamdata, da' sigur mai gasesc eu la ce sa mai poftesc in Ro.

Aaaa ... apropo, am pus si eu 1 kg, m-am cantarit aseara.

Mergi la inceput

Abramburica numele Natalia e nume italienesc. de aici vine si semnificatia "cea nascuta de Craciun"
dar avem si noi la ortodocsi Sf. Mucenita Natalia...care e sarbatorita in august.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Da, pai de aia banuaim ca are legatura cu Craciunul. Aici se numeste Natale.

Cristina/Crristian e la noi legat de Craciun, nu?

Mergi la inceput

da...la noi e Cristi/Cristina care vine de la Craciun

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Sper ca mai sunteti vreuna pe aici.
Care ziceati ca aveti chef de boct,ma bag si eu.Am inceput sa sufar de caldura groaznic,aseara am adormit pe la 4.
Ra;uca,fparte frumos numele Natalia Maria.Mi-au dat o idee daca am titiza.
In rest,bagam hormoni la greu,3 Arefam pe zi,o iau razna curand.Partea proasta e ca n-am chef sa ies din casa,nu ma incanta nimic.
Mai stau un pic si ma apuc de facut o ciorbita de fasole cu afumatura.Ar merge cu ardi copti,da e prea mult deja.
Pup fetele

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna burtici

Natalia Maria..foarte frumos numele..Maria am vrut sa ii pun si fetitei dar s-a nascut de SF GH.. si s-a ales cu Georgiana Camelia..a fost o hotarare luata intr-un minut, doar de mine in spital, nu ma gandisem la nume in sarcina decat la Maria sau Eduard..si cand a venit cu actele pentru fisa medicala..intr-un minut mi-a venit numele asta..pe urma i-am sunat pe restul si i-am anuntat
Sa vezi ce frumos este sa fi mama de bebelina Ralu ..felicitari

Abramburica..drum bun (desi e tarziu)..te asteptam cu vesti

Simo 18 +

Mergi la inceput