Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Patricia distractie placuta la munte

Simo hai nu mai fi suparata. stiu ca ti-e greu. dar nu ai ce face. gandeste-te k fetita ta e fericita chiar dc tu nu esti in rel ff bune cu socrosenia.
dc vrei tragem amandoua un plans zdravan sa ne racorim

Ana Maria bine ai venit printre noi. te asteptam cu datele pt listuta. screie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te vdm in timp real

Irina vb zilnic cu Adi la tel. e in renovare. nu a terminat nici acu. a avut niste porbl cu cei de la termopane. dar s-au rezolvat.
nu are internet sa intre. si ea ma intreaba zilnic de voi si va pe toate. si-a luat si concediu medical k o terorizau colegele cu AC si nu se simtea deloc bine. asa k sta cuminte aksa.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

ralu -multumim de tratatie!
Asta e si numele la care v-ati gandit? Inseamna ca o fi vreun semn, ttrebuie sa o cheme cum ai visat .

ana - am vazut de aseara poza cu noul look ... woowww!! Atat zic si nu-s barbat, lesbi sau ceva de genul . Arati bestial!

simo - oooff, ai zis ca te linistesti daca ajungi acasa la tine. HAi ca or sa treaca repede lunile pana in nov.

Nici eu nu am dormit aproape deloc azi-noapte. E cred agitatia inainte de plecare. In noaptea asta plecam, deci e ultima zi de forumeala (pana la inceputul lui sept., cand revenim din Ro). Mai eram agitata si ca o sa imi vad buburuza, dupa aproape 2 sapt. Imi e asa dor de ea!

Mergi la inceput

Abramburica nu ne-am gandit deloc la numele asta
al meu aseara zicea k ii place Rebeca, Ana Maria, dar in nici un caz Natalia MAria.
si nici nu cunoastem pe nimeni cu numele asta.
cum s-a trezit i-am zis si lui si ii sclipeau ochii cand l-a auzit. deci ii place

o sa ne fie dor de tine pana in sept
poate o sa mai intri macar sa ne saluti si sa ne zici ce face bb

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Felicitari fetelor care au fost la ecograf si si-au vazut bbii!

Bebelu, sa-ti traiasca fata!

Eu ma duc joi la un nou eco, abia astept, ptr ca nici nu prea m-am simtit bine in ultimul timp. Ma rog sa fie totul in regula!

Simo, chiar ti-ai calcat pe inima, dar daca ptr fata e mai bine...asta conteaza.

Shubu, fato, esti de vis! Exact cum le place barbatilor. I-am aratat poza si sotului si i s-au marit ochii ca cepele.Eu sunt la un sfert de tine, iar kg in plus nik, dar mai bine ca eu sunt mai plinuta de felul meu si nu vreau sa iau mult in sarcina.

Cald, cald in bt.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 11+

Mergi la inceput

ralu - nu suna rau sa stii, Natalia Maria. Imi place!

Si mie o sa imi fie dor de suetele de pe-aici ... lasa ca trece repede. Poate asa, scurt, un salut, o sa mai intru. Da' cu siguranta nu o sa fiu la zi cu cititul, ca sunteti rapide tare la scris .

Acum am realizat ca mai e fix o luna pana o sa inceapa bobocica mea gradinita ... valeeeeeuuu, sa vezi atunci emotii si bocete pe mine. Oare cum o fi cand o intra la facultate, daca eu de la gradinita ma comport asa. Draga mamii, am fata mare !!

Mergi la inceput

Ce frumos
abia astept sa trec si eu prin toate emotiile astea

MOnica bafta la eco. dar ce s-a intamplat? dece nu te simti bine?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Ai sa ajungi si tu acolo. Sa vezi ce repede o sa ti se pare ca a trecut timpul!!

Trebuie sa iti dai seama ca parca imi vin lacrimile in ochi numai cand ma uit la sortuletele pe care i le-am luat. Mi-o imaginez deja in ele, cu codite, cu rucsacelul in spinare ...

Sigur sunt mai sensibiloasa in perioada asta ...

Mergi la inceput

si eu plang din orice...
eu care abia plangeam. iar acu..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

E de la sarcina atunci ... hormonii ...

Mergi la inceput

mda..asa se pare
sunt super sensibila de cand cu sarcina.
plang repede, ma enervez repede, trec imediat la extrema cealalta. zici k sunt plecata cu pluta

fetelor voi ce mai papti???
k nu am nici o idee de papica

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput