Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (124)
Raspunsuri - Pagina 9
alynta27 spune:
Buburuza eu ii puneam in nas inainte de a aspira cu pompita, ii stergeam pe fata! Daca nu ai poti folosi apa fiarta si racita! Mie pediatra mi-a zis ca Sterimar/apa de mare nu se foloseste de la varste foarte mici! Poate fetele sunt de alta parere! Daca mama ta vine la tine spune-i sa-ti aduca o punga/sticla de ser perfuzabil!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 gata, plec la eco. Doamne ajuta sa iasa totul bine cristina si bebe in burtica 31+sapt |
Bafta! Te asteptam cu cele mai bune vesti!

35+
ana_25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Buburuza_10
Ana, nu pot deschide link-ul... zice ca e reclama! ![]() ![]() 35+ ![]() |
Da,am vazut,de aia am si sters raspunsul. O sa caut iar saitul!!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
Buburuza_10 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Buburuzule, nu cred ca este indispensabil. In nasuc ii poti pune si apa de mare, iar la ochisori o poti curata si cu apa fiarta si racita ![]() Kiti, 30+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Aha, sarut mana!
Acum o alta dilema... cum se spune "apa de mare" in engleza? 
35+
alynta27 spune:
Ana e un ulei vascos cand o desfaci! Eu nu am folosit niciodata! O colega a facut tratament la unghii cu vit A! S-a dat pe ele si au devenit tari! I se rupeau rapid inainte!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Buburuza_10 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Buburuza_10
Aha, sarut mana! Acum o alta dilema... cum se spune "apa de mare" in engleza? ![]() 35+ ![]() |
Hehehehe! Am gasit: sea water nasal spray!

35+
puiutza spune:
Stiu ca mai erau burtici cu RH negativ.
Cum procedati cu vaccinul care trebuie facut in caz ca bb are rh pozitiv?
Am inteles ca nu ar fi nici in maternitatile de stat si la farmacie mi-a spus ca cica ar fi 869 ron. Scump rau! Ma gandeam ca rezolv la vreo farmacie si sa il pot comanda imediat dupa nastere daca am nevoie si ei sa il aduca intr-o zi. Naaaa.... cica nu e sigura varianta....ca se poate sa nu aiba in depozit...si atunci.....ramai fara.
Voi ce faceti?
Dana
34+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Buburuza eu ii puneam in nas inainte de a aspira cu pompita, ii stergeam pe fata! Daca nu ai poti folosi apa fiarta si racita! Mie pediatra mi-a zis ca Sterimar/apa de mare nu se foloseste de la varste foarte mici! Poate fetele sunt de alta parere! Daca mama ta vine la tine spune-i sa-ti aduca o punga/sticla de ser perfuzabil! Alina-Mirela 35+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Multumesc
. M-am lamurit!
35+
ana_25 spune:
Buburuza,nu pot ca copiez link-ul,dar cauta pe google :toaleta bebelusului:ochi,nas-0-12 luni. 
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui puiutza Stiu ca mai erau burtici cu RH negativ. Cum procedati cu vaccinul care trebuie facut in caz ca bb are rh pozitiv? Am inteles ca nu ar fi nici in maternitatile de stat si la farmacie mi-a spus ca cica ar fi 869 ron. Scump rau! Ma gandeam ca rezolv la vreo farmacie si sa il pot comanda imediat dupa nastere daca am nevoie si ei sa il aduca intr-o zi. Naaaa.... cica nu e sigura varianta....ca se poate sa nu aiba in depozit...si atunci.....ramai fara. Voi ce faceti? Dana 34+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Buna intrebarea!! Nici eu nu stiu ce o sa fac ! Tre' s-o intreb pe dr cand ma duc la control!!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama