Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (124)
Raspunsuri - Pagina 8
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pity27 va multumesc foarte mult pt urari, as fi vrut sa va multumesc individual, insa am uitat cui sa-i trimit . nu vreau sa mai stau 4 saptamani cu bebe in burtica ![]() ![]() ![]() . Sunt deja la limita nebuniei. La 38 de saptamani, adica peste 3 sapt si o zi sper sa il livrez. Imi doresc sa aiba peste 2.500 kg ca sa nu stea mititelul la incubator, in rest .....creste el. aura 34+6 tudor stefan |
Da' ce-ai cu bietul copil?
Cristina
31+
Buburuza_10 spune:
Mamici, va rugam in capitolul trecut sa imi spuneti daca serul fiziologic este indispensabil. Aici nu se vinde in farmacii si ma intreb daca trebuie sa o rog pe mama sa imi aduca sau ma pot descurca si fara sau cu inlocuitori. Multumesc
.
35+ 
office spune:
La multi ani IUNIA!
Felicitari fetelor cu semnaturi noi!
Lora multa sanatate!
La mare e foarte cald, luni revenim in Bucuresti unde inteleg ca este la fel...Aici lumea ma invidiaza pentru "curajul" de a veni la mare in "conditia mea"...![]()
![]()
![]()
Deocamdata ma simt bine, mai greu cu mersul, zilnic gynipral dar nimic deosebit de raportat...Am primit rezultatele la analizele de urina si imi ies "leucocite frecvente". asta ce ar insemna?o infectie?
Tina,
cu
(36+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
Pity27 spune:
chichiuta, vreau sa-l scot cat mai repede ca nu ma mai pot misca, ma doare spatele foarte tare, nu mai pot dormi noaptea din cauza burtii, nu ma mai pot ridica din pat. Toata lumea ma intreaba daca nu cumva am gemeni la cat de multa sunt. Eu ma stresez astfel si cred ca se transmite si catre bebel.
In ultima luna, datorita starii mele depresive a luat saracutul doar 700 gr.
Banuiesc ca ii va fi mai bine afara decat inauntru. Pentru mine a fost o perioada de cosmar ultima luna.
Sper sa nu fac o depresie din care sa nu mai ies dupa ce nasc.
aura 34+6
TUDOR STEFAN
alynta27 spune:
Ana vit "A" nu am folosit, in schimb fina mea a aplicat pe un eritem fesier urat al fiului! Si a dat rezultate! Glecerina am folosit-o eu, cred ca de vreo 2 ori si la copii!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Pity27 spune:
si cred ca o sa-mi fac si un abonament lunar la sotul tau LA CABINET, POATE REUSESTE SA MAI FACA CEVA ![]()
![]()
![]()
Hormonii astia la mine au avut un efect ............

aura 34+6
TUDOR STEFAN
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Mamici, va rugam in capitolul trecut sa imi spuneti daca serul fiziologic este indispensabil. Aici nu se vinde in farmacii si ma intreb daca trebuie sa o rog pe mama sa imi aduca sau ma pot descurca si fara sau cu inlocuitori. Multumesc . 35+ ![]() |
Buburuzule, nu cred ca este indispensabil. In nasuc ii poti pune si apa de mare, iar la ochisori o poti curata si cu apa fiarta si racita

Kiti,
30+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Ana vit "A" nu am folosit, in schimb fina mea a aplicat pe un eritem fesier urat al fiului! Si a dat rezultate! Glecerina am folosit-o eu, cred ca de vreo 2 ori si la copii! Alina-Mirela 35+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Si cum e vitamina asta uleioasa??capsule??? Trebuie neaparat sa o avem???? Sau o luam doar in caz ca bb se irita f tare???
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
bebecris26 spune:
gata, plec la eco. Doamne ajuta sa iasa totul bine![]()
cristina si bebe in burtica
31+sapt
Buburuza_10 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Aici zice la ce se foloseste,dar eu nu stiu cu ce l-ai putea inlocui! Nu poti sa intrebi un dr pediatru? poate ei stiu mai bine!! ![]() Ana 30+ Maia Elena lu' mama |
Ana, nu pot deschide link-ul... zice ca e reclama!

35+