Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)
Raspunsuri - Pagina 4
larissa_79 spune:
Otilia, hihi....de furca o sa aibe tati cu baietii ce se vor agita ptr Alexia....cu Nectarie nu ma stresez. Se descurca el cu fetele....ii barbat nu?
Tu ce mai faci...cum mai esti? Mai ai putin...putin...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
buna fetele!!!
FELICITARI BABY!!!recuperare rapida,laptic din plin si un bebe papacios si sanatos
de ieri la ora 1 am comoara langa mine,o privesc continuu si nu ma saturDuamnii cat poate fi de frumos sa fii mama
am o intrebare....voi la inceput in primele zile cam cat laptic aveati la o masa? ca ma tot gandesc ca pe langa alaptat sa ma mai si pompez sa vina mai mult,dar asistentele imi spun ca e suficient si ca oricum copilul stimuleaza mai mult decat pompa.noi o sa iesim din spital abia cand bebelina mea o sa mai puna 100 de grame pe ea.cica sa vada ei ca e ok cu lapticul si ca asimileaza bine.eu sper cat mai repede,daca ar fi dupa mine as trezio si la 2 ore sa papedar ii dau la 3 ore chiar daca inca doarme o trezesc.
acum fug la somn ca tre sa recuperez si eu cat doarme ea.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
racusor2010 spune:
off, pe haplea asta mic mereu il doare burtica dupa lapte praf, ca mananca un bibe de 90 in 5 minute maxim si apoi maraie si caraie de burtica...
Adriana bine ca s-a terminat totul cu bine!!!
tu ii dai medicamente pentru stafilococul ala nenorocit?
dar Sinupret ai incercat? ziceam eu ca i-am dat lui Andrei pentru dizolvarea mucusorilor. e natural, poti sa incerci. cate 5 picaturi de 3 ori pe zi, timp de 1 saptamana. daca nu ai curajul, intreaba si un doctor. dar mie mi-a zis de el pediatra la telefon, fara sa il vada pe Andrei, cand i-am zis ca e fornait si a fost mult mai bine apoi...poate o ajuta pe mititica
si daca nu respira bine, e posibil nici sa nu pape bine si de asta nu papa mai mult la tzitzi si poate o doare burtica draga de ea
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 larisa, foarte dulci copiii tai ti-a scris ana cristea? a reusit sa trimita pachetul ieri? ca mie nu mi-a zis nimic tu ziceai ca ti se par hainutele de la asda mari? pentru ce varsta? de ieri am inceput sa ii dau lui andrei hainute de 0-3 luni si nu mi se par asa de mari (nu stiu cat are lungime, la 1 luna avea 51.3 si are 4600 grame)...si mi-e groaza ca i-am comandat hainute mai groase de vreo 100 de lire si daca sunt asa mici cred ca le poarta 1 luna si gata eu sper sa il ajunga si in septembrie cand mergem la socri la Sighisoara si apoi sa ii comand altele i-am luat de la asda de 0-3 luni si de la mark and spencer de 3 luni. astea sper sa fie mai mari, ca ei aveau si masura 1 luna... mami de brotacel Andrei Ioan 09.06.2010 |
eu cred ca ii vin...si eu tot de 100 de lire am comandat...hainute grosute..tot 0-3 luni...eu mai am subtiri de 0-3 luni.ii sunt inca mari lui nectarie...dar nu f mari. Oricum am si un costumas 3-6 luni grosut care e mare tare....sigur spre iarna incolo ii vine...deci eu zic ca ai comandat bine 0-3 luni. Eu am comandat din vara si 3-6 luni grosut tocmai ca sa ma pot ghida dupa marimi.
nu mi-a scris si nici calculatie n-am primit..ca eu am mai luat sterlizator etc.
Later edit: am primit mail ca le-a trimis joi.
enik83 spune:
dragaico...multumesc mult..
otilia..asa ne-a programat..nu stiu de ce.. maine o sa avem 38 de sapt si 3 zile..
38+ cu o minune de
poze
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc AM TRAS SPAIMA VIETII MELE: mi s-a inecat copilul cu ce nu stiu (lapte regurgitat/ saliva) atat de rau ca nu isi mai revenea, se facuse mov. Saracuta am batut-o pe spate si am tinut-o cu capul in jos (aproape) de i-am amestecat toate gandurile. Inca mai tremur de spaima. Nu mai pot cu nasucul asta infundat; si m-am saturat de toti medicii pamantului care imi spun acelsi lucru: ser_ser_ser. Pai ce pana mea! Ca serul asta nu imi rezolva problema si bietul meu copilas nu mai poate respira normal. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 |
adriana, mi-a inghetat sangele in vene cand am citit. Mai consulta un alt pediatru. Eu ti-o recomand pe Adyna Zelenac...o gasesti doar la CMU Baneasa marti si miercuri. Cred ca la stafilococul asta trebuie mai mult decat ser...mai ales dupa ce ai patit. Pai nu stiu...se poate inneca in somn....of..Doamne ajuta sa scapati repede de el!
eladea2005 spune:
FELICITARI SABRINA! RECUPERARE RAPIDA SI LAPTIC MULT! BUN VENIT PE LUME PRINTESEI TALE!
HAI LAURIKA!!!!!!!!! TINEM PUMNII!! HAI DELFINAS!!!!
adriana, te cred ca te-ai speriat...doamne, in momentele alea nici nu stii cum sa reactionezi... si eu zic sa mai consulti un medic...paote chiar un homeopat bun, si daca e si pediatru cu atat mai bine...si no mai aevm secretii, desi am luat Sinupret...neonatologul ieri mi-a zis sa-l las in pace, ca trec...dar vorba aia, cand se ineaca si se enerveaza ca nu paote respira bine...si eu vreau sa mai consult un medic...
paula, draga mea...asa eram si eu in prima faza cand am ajuns acasa cu Eric...nu stiam ce sa fac cu el, daca se intampla una, alta, ma speriam la orice, daca scancea eram langa el...uf...grele vremuri...dar te obisnuiesti, o sa prinzi curaj si mai ales incredere in tine, in el, si o sa fie bine... si o sa-l faci si pe al dolea sigur...uita-te la mine...acu 3 ani nici prin gand nu-mi trecea ca in 2010 voi fi mama de 2 copii...
si eu astept pachetel de la ana... nu stiu cand ajunge...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Alina2005 E normal sa scot suzeta de la sterilizat cu apa in ea? Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
nu cred ca ar trebui sa intre apa in ea...decat daca are vreo gaurica pe undeva...eventual las-o la uscat, si i-o dai pe urma...nu se intampla nimic...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Alina2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
nu cred ca ar trebui sa intre apa in ea...decat daca are vreo gaurica pe undeva...eventual las-o la uscat, si i-o dai pe urma...nu se intampla nimic... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Am stors-o si e ok...zic eu. Multumesc
Otilia, si noi unde invatam sa facem respiratie gura la gura? Ca ar fi tare fain sa stim...
Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)
Dragaica spune:
Valeu..... sunt a 3 a pe lista deja ,,, incep sa realizez cat de putin mai am, sper sa rezist pana marti dimineata, sa nu-mi dea ratoii planurile peste cap
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 3 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.