Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)
Raspunsuri - Pagina 3
rodyka spune:
buna dimineata de la noi
a dat soarele peste noi si ne-a trezit, ca de nu...
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Intrebare: ma streseaza mama si soacra sa pun copilului ata rosie pt deochi... Io nu cred in asa ceva. Ma tot streseaza ca poate de aia nu doarme, sau e agitat uneori... Voi le-ati pus copiilor asa ceva? Nu cred in deochi, dar ce nu facem/credem/incercam pt copiii nostri? |
eu i-am pus din spital, la fel si mariei. nu stiu daca e adevarat sau nu, mie mi se intampla de n ori sa vin de la plimbare cu ea si sa inceapa o repriza de plans isteric fara motiv, repede lua mama chibrituri si alte chestii si-i stingea intr-un pahar cu apa. unele vor spune ca e pura coincidenta, la mine a fost de fiecare data cu succes, asa ca i-am pus si isabelei o atuca rosie, rau nu-i face!
ooana, paula, si daca bb papa cu pofta si inghite aer (care poate nu se elimina apoi tot), va avea colici, chiar daca mancam noi "ca la carte"
citat din mesajul lui aelita am visat azi noapte ca imi scotea barbatul 4 dinti,cu cleste de stomatolog,si nu ma durea,doar ultimul un pic de tot ca mi se ducea anestezia.CE TAMPENIE de vis !!! acum,ma gandesc si eu ca o insemna ca nasc peste 4 zile..?? |
esti de coma!
adriana, copilul tau are nevoie de companie, de povesti, sa te vada langa el . abia am asteptat sa o prind si eu pe isa mai mult treaza, si acum sunt legata de ea, nu mai pot face nimic in casa... doar daca ii pun uscatorul sa-i... cante!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
larissa_79 spune:
Pozici noi cu Nectarie si Ale:
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie#
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Alina2005 spune:
E normal sa scot suzeta de la sterilizat cu apa in ea?
Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)
enik83 spune:
alina..multuesc mult pt raspuns..
fetelor astept sa ma lamureasca cineva..
38+ cu o minune de
poze
Dragaica spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc AM TRAS SPAIMA VIETII MELE: mi s-a inecat copilul cu ce nu stiu (lapte regurgitat/ saliva) atat de rau ca nu isi mai revenea, se facuse mov. Saracuta am batut-o pe spate si am tinut-o cu capul in jos (aproape) de i-am amestecat toate gandurile. Inca mai tremur de spaima. Nu mai pot cu nasucul asta infundat; si m-am saturat de toti medicii pamantului care imi spun acelsi lucru: ser_ser_ser. Pai ce pana mea! Ca serul asta nu imi rezolva problema si bietul meu copilas nu mai poate respira normal. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 |
Saracuta de tine ce spaima, Slava Domnului ca s-a terminat totul cu bine
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 3 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Dragaica spune:
citat din mesajul lui enik83 buna fetelor.. cele care a-ti facut ceza..ia ziceti-mi un pic..eu maine la 3 sau la ora 7 intru in operatie..dar ma duc sa ma internez de la 12..ce sa mananc in seara asta i maine dimineata?? ajutati-ma va rog cu un sfat !!! 38+ cu o minune de poze |
Eu am marti la 8 dimineata, mi-au spus sa nu mai mananc nimic de la miezul noptii dar pana atunci pot manca orice.
Mi-au mai zis sa nu ma machiez, fara parfum sau oja pe unghii, voua v-au spus la fel????
Dragaica spune:
citat din mesajul lui SabrinaLia Buna fetelor! Am nascut pe 23 iulie asa cum era programat.La 12:26 ,o fetita (Alicia)cu greutatea de 2925g,47cm ,apgar 8/9(nu stiu ce o insemna asta si nici nu am intrebat) . Operatia a fost cea mai urita experienta din viata mea.Poate daca era doar cezariana nu ma afecta asa tare, dar cu ocazia asta mi-am legat si tromplele.Operatia a fost 3 ore si 5 ore a tinut anestezia.O vesnicie.Am stat 2 zile tintuita la pat cu perfuzii cu tot.Ma disperase asitenta care a avut grija de mine ,ma controla din ora in ora ,nu am inchis un ochi.Cica am pierdut si mult singe. Acum sintem acasa de citeva zile.Doarme bine ,maninca bine ,pina acum nu pare sa aibe colici . Multumesc pentru urari. Le doresc celor care au nascut felicitari si celor care mai au putin pina isi vad bebei nastere usoara si bebei frumosi ,sanatosi ,mincaciosi si necoliciosi! |
Felicitari pentru bebelina
Otiliav spune:
Hai Laurika, nastere usoara!
Am facut cateva actualizari pe prima pagina, la Luana, baby78, SabrinaLia (mai trebuiesc datele fratiorilor mari), la Cristina_serban si Anca_vlad am completat datele de nastere ale baietilor.
Felicitari Luana, wow ce greutate dar nu e de mirare la cum arata burtoiul tau. Cred ca e cel mai maricel delfinas.
Felicitari SabrinaLia, recuperare usoara in continuare!
Felicitari Baby78, refacere usoara si acomodare cat mai frumoasa in noul rol de mamica!
Si cred ca mai trebuiesc completari la programari nasteri.
Enik, tu chiar nasti maine? de ce asa repede? ca parca si bb este micut?
SabrinaLia, la asa lungime a operatiei nu ma mir ca ti-a fost tare rau. Legatul trompelor dureaza putin de tot, cel mai probabil hemoragia a fost problema.
Crispro, eu sunt cat de cat dusa pe la biserica asa ca nu pot crede in deochi, ata rosie . N-am pus niciunei fete chit ca mi s-au batut apropouri.
Alina, mi s-a intamplat si mie cu apa in suzeta dar nu am dat atentie.
AdrianaBuc, odihneste-te, mananca bine si o sa vezi ca vei sta mai bine cu laptele. Si ia fata in brate sau pune-o in sling, e clar ca vrea la mami. Astia mici cer multa dragoste si atentie.
Cat despre innecat, am mai scris eu ca e recomandabil sa stim sa facem respiratie gura la gura.
Larisa, e din ce in ce mai scump Nectarie. Cred ca o sa ai de furca cu fetele care vor veni dupa el
Nela, te asteptam sa intri de acasa cu poze, impresii, poveste
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra
Dragaica spune:
citat din mesajul lui paula_m Buna dimineata Am vazut si eu site-ul postat de Eladea cu costumase. E super!! Mai tb sa ma hotarasc care costumas il luam si ziua botezului, care va fi in septembrie, dar nu stiu inca ziua... Felicitari noilor mamici Sa aveti bbi sanatosi, mancaciosi si fericiti!! Eu sunt un pic depasita de noul rol de mamica. Pe mama am trimis-o acasa, ca statea si se uita la el doar, a uitat cum se ingrijeste un bb mic. Si aseara cred ca am experimentat primii colici, bietul Raul s-a intors singur pe burtica de durere...si eu plangeam cu el in brate. Mi-e si frica sa mananc. Nu vreau sa stiu ca ceva din ce mananc eu ii provoaca lui durere. Am luat si un cantar de la "primii pasi" care imi arata tot aiurea greutatea lui Raul. Daca il pun de 3 ori in interval de 1 min, am 3 greutati diferite, nici nu stiu cat suge de la piept... Si cand ma gandesc ca mai voiam un copil...eu nu cred ca voi supravietui primului an cu Raul, la cat sunt de stresata. Pt mine, cine are mai mult de un copil e o eroina Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 |
Offff....Draga de tine, nu ne nastem mame, invatam odata cu bebelu, nu dispera (uite cine vorbeste) si eu sunt speriata ca nu am sa stiu ce sa fac cu ei.....mai am si 2 . Ma intreb cum am sa fac, pe care il iau primu in brate daca plange, pe care-l alaptez primu, cum am sa fac sa nu-i neglijez, sa-mi impart dragostea in mod egal
racusor2010 spune:
larisa, foarte dulci copiii tai
ti-a scris ana cristea? a reusit sa trimita pachetul ieri? ca mie nu mi-a zis nimic
tu ziceai ca ti se par hainutele de la asda mari? pentru ce varsta?
de ieri am inceput sa ii dau lui andrei hainute de 0-3 luni si nu mi se par asa de mari (nu stiu cat are lungime, la 1 luna avea 51.3 si are 4600 grame)...si mi-e groaza ca i-am comandat hainute mai groase de vreo 100 de lire si daca sunt asa mici cred ca le poarta 1 luna si gata eu sper sa il ajunga si in septembrie cand mergem la socri la Sighisoara si apoi sa ii comand altele
i-am luat de la asda de 0-3 luni si de la mark and spencer de 3 luni. astea sper sa fie mai mari, ca ei aveau si masura 1 luna...
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010