Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)
Raspunsuri - Pagina 20
Otiliav spune:
Vai ce de poze noi pe contul delfinasilor.
Michelle e o papusica Bianca, asa de bine ii sta rochiat si ce perisor are, parca e coafata
Luana, ai cu ce te lauda la dublu, iti seamana fetele, una mai frumoasa ca cealalta. Si surioara mai mare deja si-a intrat in rol
Riana, e o voinicuta, se vede ca a avut greutate buna la nastere. Prima poza e de album, sarmaluta obosita si inocenta.
Cu domnisoara Andra Maria mai vreau poze. E o delicata
Belu, cred ca-i mandru tare sotul tau de asa fecior, nu?
Pozele Denisei cu delfinasii la alaptat sunt chiar deosebite, mai rar vedem asa ceva. Ultima poza m-a lasat fara grai.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Creatza11 buna seara fetelor! V-am mai zis si eu de cateva ori ca nasc si eu pe 9 si v-am mai rugat sa ne treceti si pe noi in listuta, dar.....vad ca nu ne vede nimenea Am mai zis totusi sa mai fac o incercare....poate se va gandi si la noi totusi careva maine, si daca da, la 10 dimineata intram in cezariana crispo mersi , sa sti ca hainutele sunt si mai mari (unele) cam de 1 an..... oricum toate hainutele ce se vad sunt primite, eu am cumparat doar cateva perechi de sosetele, o pereche de pantalonasi si un pulover din Carefure la reducere....asa, ca mi-au placut mie, ca oricum sunt pt 6 luni. 39+ cu un invingator Matei Gabriel AMR 3 zile |
Hai Creatza!
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crissteo Haide Creata11, haide Matei Gabriel! Si noi mergem maine, tot la 10, ne internam pentru inducere. Doamne ajuta! 39+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007) |
Hai Crissteo!
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui bamboletta Am schimbat si noi semnatura..avem 37 sapt 3 zile deja ma intreaba toti cand nasc de parca eu as sti exact..cand vrea bb atunci o sa nasc a inceput sa ploua dar nu cred ca tine prea mult |
La mai multe saptamani, pana la 40!
.... cum sa gandesti ca nu te mai apuca inca 2 sapt?! hai, fii optimista!
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui rodyka la multe luni si ani fericiti, ANDREI de racusor, sa cresti mare si frumos si s-o iubesti pe mami cum te iubeste ea pe tine |
tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010
rodyka spune:
m-a luat foamea , mai rau ca pe vremea cand eram gravida! nu ma mai mir ca in loc sa slabesc ma ingras
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
aelita spune:
fac capitol
sper ca am vazut bine si nu fac dublu
38+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)