Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)
Raspunsuri - Pagina 16
nela_didea spune:
Acum sa va povestesc pe scurt experienta mea.
Deci luni pe la 19 am vazut ca a curs un lichid, dar foarte putin. Pt.linistea mea am sunat dr.si m-a chemat la cabinet. Acolo a spus ca nu se vede a fi fisurate membranele si nici colul nu se vede deschis. Buuunn...am venit acasa linistita, papat si pus la tv. Era in jur de ora 23 cand a pocnit ceva in burtica si a inceput sa curga robinetul. M-am speriat bineinteles si eu si sotul si am spus gata a sosit momentul. M-am apucat de plans, am intrat repede la dus, sotul intre timp a sunat dr. care ne-a spus sa mergem sa ma internez si o sa ia legatura cu moasa sa vada cum evolueaza treaba. Am plecat la spital, pe drum apa multa dar nici o durere.
La spital mi-au facut formele de internare si m-a urcat pe masa. Si ce credeti? Eram deja dilatata 7 cm...asta in jur de ora 1. Toata lumea mirata cum de n-am dureri. A sunat medicul care i-a spus sa puna perfuzia cu oxitocina ca urma sa vina si el. Eeeee atunci sa vezi dureri.., pe la 2 eram dilatata complet, venise si medicul, s-au chinuit putin cu mine ca nu stiam sa imping, si la 2.45 a venit micutul meu printisor pe lume, urland ca din gura de sarpe. M-am pus pe plans de fericire, dragoste amestecata cu durere.
N-am cuvinte sa pot exprima sentimentele pe care le-am trait si le traiesc din acea clipa incepand.
37 + cu o de
AMR 11 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru
Mergem inainte cu Doamne Doamne
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Acum sa va povestesc pe scurt experienta mea. Deci luni pe la 19 am vazut ca a curs un lichid, dar foarte putin. Pt.linistea mea am sunat dr.si m-a chemat la cabinet. Acolo a spus ca nu se vede a fi fisurate membranele si nici colul nu se vede deschis. Buuunn...am venit acasa linistita, papat si pus la tv. Era in jur de ora 23 cand a pocnit ceva in burtica si a inceput sa curga robinetul. M-am speriat bineinteles si eu si sotul si am spus gata a sosit momentul. M-am apucat de plans, am intrat repede la dus, sotul intre timp a sunat dr. care ne-a spus sa mergem sa ma internez si o sa ia legatura cu moasa sa vada cum evolueaza treaba. Am plecat la spital, pe drum apa multa dar nici o durere. La spital mi-au facut formele de internare si m-a urcat pe masa. Si ce credeti? Eram deja dilatata 7 cm...asta in jur de ora 1. Toata lumea mirata cum de n-am dureri. A sunat medicul care i-a spus sa puna perfuzia cu oxitocina ca urma sa vina si el. Eeeee atunci sa vezi dureri.., pe la 2 eram dilatata complet, venise si medicul, s-au chinuit putin cu mine ca nu stiam sa imping, si la 2.45 a venit micutul meu printisor pe lume, urland ca din gura de sarpe. M-am pus pe plans de fericire, dragoste amestecata cu durere. N-am cuvinte sa pot exprima sentimentele pe care le-am trait si le traiesc din acea clipa incepand. 37 + cu o de AMR 11 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Felicitari pentru bebelin , sa va traiasca, sa va bucurati de el.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 38+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 1 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Dragaica spune:
Fetelor noi astazi am terminat saptamana 38 de maine intram in saptamana 39 Asta e ultimu weekend in doi mai am o zi si-mi vad minunile, abia astept, parca nu mai am rabdare
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 38+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 1 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
nela_didea spune:
A 2a zi mi l-a adus cu mine in salon si de atunci suntem nedespartiti. Ne iubim, radem, plangem mai ales cand ne-a pus la lampa ca am facut icter si am iesit de acolo un stafilococ de toata frumusetea. Asta e. Ca sa nu mai intru in detalii referitoare la conditiile din spital si la personalul care e de toata jena, femeile alea de acolo au impresia ca spitalul e al lor si tu le apartii. Au trecut toate cu bine. Important e ca suntem bine si inca ne acomodam. Maine vine pediatra la noi sa ne vada.
Otilia nu doresc la nimeni o nastere prin cezariana. Acuma m-am convins vazand in spital femei nascute prin cezariana, cu complicatii, taiate, bandajate, impunse si sparte pe la toate incheieturile. Eu a 2a zi m-am ridicat din pat si mi-am tinut puiul in brate ceea ce nu cred ca s-ar fi intamplat daca nasteam prin ceza. Oricum iti multumesc pt.sustinere si pt.mesaj.
Multumesc bunului Dumnezeu caruia o sa-i fiu recunoscatoare toata viata care m-a ajutat de la bun inceput si caruia ii pun intrebarea: oare chiar asa de buna am fost eu in viata asta de am meritat atata bunatate din partea Lui?
Fetelor va las acum, o sa revin mai tarziu probabil cu ceva intrebari catre mamicile deja cu experienta. Sunt multe lucruri pe care nu le stiu, ma confrunt cu ele si intru in panica daca vad ca nu ma descurc. Revin cu intrebari. Va pup si va doresc o duminica placuta.
37 + cu o de
AMR 11 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru
nela_didea spune:
Am schimbat semnatura provizoriu si vroiam sa va rog sa adaugati la prima pagina, deci : greutate 3050 gr ( nu mi-a mers zero la tastarura de la telefon), si apgar 9 ( nu stiu de ce), nume Alexandru Radu ( numele 2 a fost ales de tati in ultima clipa) Restul datelor sunt corecte.
Va pup.
Cea mai fericita mamica de pe lume. Alex este viata mea.
rodyka spune:
nela, felicitari mamico. te asteptam cu intrebari si poze :)
dragaica, cu optimismul tau treci marea! sa vezi ce repede mai trece o zi si n-o sa-ti mai ajungem cu prajina la nas cand o sa-ti vezi bbii in brate
noi am rezolvat cu botezul! au fost barbatii (adica al meu si cei 2 nasi) si au vb cu preotul, care nu-stiu-cum de a schimbat politica, probabil fugeau crestinii lui la catolici... e nevoie de o sticla de vin, una de ulei, 2 prosoape (unul mare si unul mic) si cam atat ptr biserica. parintii dau 50 euro, iar nasii 100 (fiind 2 perechi, 50 fiecare). acum cateva luni era 150/pereche!!! la restaurant nu ma stresez ca n-o sa gasesc, chiar si in ultimul moment barurile-restaurant romanesti sunt disponibile, fericite ca fac un banut... desi nu prea ma incanta pe mine meniurile cu 3 chiftele, 2 crenvursti, 1 snitel, o rosie si 20 de euro! asta mai vedem, se negociaza la o adica.
merg sa-i dau isabelei sa pape ca ma cheama , mai vb apoi
aaa, racusor, a crescut mare andrei, maine implineste 2 luni!!! si noi, imediat...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Mycya spune:
Nela esti o mare norocoasa mamico, pai sa fii dilatata de 7 cm si sa nu ai dureri minune mare,si nici nu ai stat mult dupa pana la dilatare completa.si tu care spuneai ca faci ceza ai nascut natural si eu ca nasc natural si m-am ales taiata
si uite-te si inaintea mea acasa,eu tot de pe patul de spital scriucand ma uit ca sunt femei care au nascut acu 2 zile si deja le-a dat drumul acasa
de laptic de acu vine mai mult,la mine mananca cam 65 de ml,cand 55 numai san,depinde la cate ore se trezeste de obicei la 3 ore ii dau si bineinteles ca pana termina trece inca o oratre sa o tot mut cand la o tzitzi cand la alta ca adoarme si asa ii aduc aminte de ce ne aflam cu tzitzi in gura.si eu beau ceai,dar tot sper sa se faca si mai mult lapte,si nu am rabdare am impreasia ca de la o zi la alta tre sa am in plus ogramada
imi vine sa bocesc cand vad cate s-au intamplat exact invers de ce imi imaginam eu ca o sa fie
sper la urmatoarea sarcina sa am si eu putin noroc
Dragaica mai e asa putin si vei simti ca ai atins pe Dumnezeu
Mami de Andra Maria 02.08.2010
michelle1981 spune:
Buna fetelor, ieri am ajuns si noi acasa,suntem bine amandoua. Lapte am (am facut furia laptelui dar ma descurc cu ea caci ma mulg si pun la congelator in pungute laptele), bebelina papa mult, e papacioasa, doarme mult, se trezeste la 4-5 ore. E cuminte foc si dulce tare.
Eu m-am refacut repede dupa operatie, insa am probleme cu durerile de cap si ceafa de dupa rahie.
Pun imediat poze si schimb si semnatura.
Va pup!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">40+ cu
AMR 1 zi
crispro spune:
Nela, ce bine ca ai avut asa nastere usoara! Vezi ce bine le-a aranjat DD pe toate pt tine, ca stiu ce groaza iti era de cezariana. Asteptam poze cu puiutul!
Michelle, ti-am vazut printessa!!! E o scumpa, nu e micuta deloc, e perfecta! Asa bine ii sta cu rochita!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
adrianaBuc spune:
salutari si de la noi
georgia , of! Stiu exact cum esti; din pacate cand pitica nu doarme cu orele te dispera; nu ai cum sa faci mai nimic. Eu o mai las la ea in patut - daca nu plange - si ies din camera. Ma refugiez in sufragerie si ma uit la TV - cu interfonul langa mine, fireste. Sa stii ca e normal sa simti ca nu mai poti si sa ai momente de regret; chiat vorbeam zilele trecute cu o prietena care e psiholog si care m-a linistit spunandu-mi ca inclusiv ea a trecut prin momente de disperare.
tina_80, din pacate si eu am momente cand imi doresc sa nu fi facut copil, desi sunt constienta ca mi l-am dorit enorm. Si alte momente cand doarme si ma uit la ea cat de frumoasa e si realizez cat de draga imi este. E sunt o fire tare independenta si nu suport sa depind de nimeni, va dati voi seama ce soc am avut cand dintr-o data m-am simtit izolata la domiciliu, fara sa pot face nici un pas, fara sa pot iesi la un film. Au fost momente cand mi-am speriat sotul cu gandurile mele negre. Eu inca mai incerc sa ma impac cu gandul ca de acum viata mea nu imi mai apartine.
As vrea sa vad si eu argumentele aduse de sheri. Cred ca am nevoie.
bumblebee, sa stii ca la fel eram si eu; atenta la maxim cu ce mamanc si cat. Si tot ce am reusit a fost sa imi dau un motiv de stres in plus. Am observat ca indiferent ce mancam, bebelina tot se chircea din cauza colicilor. Asa ca acum mananc din toate si crizele de colici nu s-au intetit.
racusor, noi ieri am mutat copilul in sufragerie unde e ACul, i-am pus caciulita, am pus patutul in coltul cel mai ferit si am dat drumul la AC pe treapta 1 la 27 grade. Ieri a fost groaznic de cald - cel putin la mine -. Nici nu pot tine copilul la 30+ grade, nu pot sta nici eu la temperatura aia. Plange si se agita rau daca ii e prea cald. Azi am mutat-o in camera ei si ca sa fie la ea 26-27 grade eu mor de frig in sufragerie la 20 grade.
Felicitari bubster! Sa fie sanatoasa si iubita!
Mycya, alaptatul nu trebuie sa doara. Probabil ca nu apuca suficient de adanc mamelonul. Oricum cu timpul si mamelonul tau se va cali si nu o s amai fie asa de rau.
beluistef, la mine firele au inceput sa cada dupa 3 saptamani. Abia de 1 sapt stau un fund. Eu am facut si o infectie la ultimele 2 cusaturi si inca mai astept sa se vindece; medicii mi-au spus sa dau cu betadina, dar pe prospect scrie ca orice utilitare pe perioada mai mare de 2 sapt face rau copilului, asa ca nu am mai dat cu nimic. Astept controlul de 6 saptamani sa vedem ce si cum. Si mie imi e teama sa trec la , dar imi doresc tare mult - ce vise erotice am!
Cat despre hainute, am deja o gramada care sunt "de dat" ca ne-au ramas mici . Diseara la baita ne cantarim, abia astept sa vad cum stam. racusor, citeam in cartea lu' Capraru ca in lunile 2 si 3 cresc cel mai mult.
Elena, ce coicidenta! Si mandra mea face crize de la 5 la 8 dimineata. Nimic nu o calmeaza.
Dragaica, va recomand sa dormiti si sa va bucurati unul de altu. O perioada nu o sa mai aveti puterea sa o faceti. Uite ca ai reusit sa ajung pana la finish cu bine!
michelle, bien ai revenit!
Trebuie sa fac cumva sa intru mai des, ca pana recuperez eu tot din urma se trezeste copilul. O sa pun si eu poze noi mai pe seara; ne-am facut o grasuna.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010