Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

larisa, da sunt de 0-3 luni...nu imi vine sa cred, acum cateva zile inca ii mai dadeam marimea 54-56 si deodata a crescut...are 4700 de grame si cred ca are mai mult de 56 cm, vedem vineri cand vine pediatra sa il masoare, cred ca a luat mai mult de 4 cm luna asta...

luna trecuta nu prea luase mult in lungime fata de nastere, nici in greutate, dar luna asta a explodat

si nu cred ca papa mai mult decat ii trebuie, pentru ca daca ii dau bibe si nu are chef plescaie, se murdareste tot pe la gurita si imi dau seama ca nu ii este foame si i-l scot din gurita si nu maraie dupa el

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

si lui Nectarie i-au ramas deja multe hainute mici....si am o tona de haine....a si primit multe din ele. ia sa incerc si eu body-ul cred ca totusi ii vine. in set e si o salopeta care e imensa insa...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, Belu, La multi ani baietilor vostri. Prima luna!!! Acusi urmez eu! Sa va creasca mari si sanatosi, fara colici!!!!!!!

Creata, tot vroiam sa iti spun ca imi place de numa camera copilului, si mi se pare ca ai multe, multe hainite pt bebe.

Rodi, nu stiam de faza cu 2 seturi de haine pt botez. Eu il duc gata imbracat la biserica, si ii mai pun un rand in caz ca se murdareste, sa il schimbam la petrecere.

Am adormit copilul, l-am prostit un pic, ca i-am pus titi in gura, sa stea cuminte, a adormit, asa incat acum il putem scoate afara- mergem la biserica- bine, mama intra inauntru, noi prin curte, pe la poarta, sa nu facem scandal. Sper sa doarma bine vreo 3 ore...

Cristina, am vazut poze cu Riana, , frumoasa foc!!! Si deja cu cercelusi!!! Scumpa de ea!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Nimic nou pe aici?

Eu schimb tampoane intr-o veselie, am la dop gelatinos de ma mir si eu. Dar nici urma de contractii. Am mancat, astept sa se mai digere mancarea sa iau niste pastile de calciu si ceai de zmeur. Alte idei n-am penru contractii.

Racusor, stii ca iti scriam sa nu-i iei hainute mici-mici ca pana vin creste voinicul. Nu-i bai, sa va fie de bine crescutul ca poate mai faci un baietel

Apropo de haine mici. Nu stiu deloc ce sa fac cu cele care vor ramane mici de la bb. Pe cele din primul an al Anei le-am donat ca nu ma vedeam iar nascand . Cele din al doilea an le-as fi dat pe toate dar au ramas pe la Bucuresti, Ana a venit aici, am pierdut sirul, doar rochitele le-am dat. De abia din al treilea an am prins ceva curaj pentru bb2 si am inceput sa pastrez hainele.
Ah si hainele de gravida le-am donat pe toate de fiecare data

Larisa, pai si tu ziceai 3-4 copii asa ca mai ai putintica rabdare

Elena, ca tine o sa fiu si eu. Doar noi doi si 3 pitici. Nu doarme pe burta ta ca eu asa ma vad facandu-mi somnul, franjurat dar macar sa prind si eu 2 ore asa.
Oana, stiu cat e de greu cu alaptatul dar pauza aceea de 7 ore e cale sigura pentru scaderea lactatiei.
Citesc pe aici ca multe mamici apeleaza la lapte praf seara/noaptea. E foarte greu sa fii obosita dar nici pauzele mari nu fac bine. Ideal este sa alaptam la 3-4 ore pentru mentinerea lactatiei. Nu vreau sa judec pe nimeni dar cam asta e riscul.
Pe mine m-a uimit Denisa care a reusit pana acum sa-i alapteze exclusiv pe amandoi, nici nu cred ca am felicitat-o.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Multumesc fetelor, nu stiu ce m-as face fara voi :) .
M-am mai linistit, pana la urma e important sa fie bubu sanatos.
Pacat ca in Romania nu prea se incurajaza nasterea naturala...nu inteleg de ce nu s-a pus problema de gel, manevre manuale si ce am mai citit pe net. Incerc sa imi pastrez increderea in doctorita, sa imi zic ca stie ea ce face dar cateodata ma mai apuca teoria conspiratiei :).
Nu-mi vine sa cred ca poimaine o sa fiu mamica :).
Vreau sa va mai intreb ceva: eu marti ma internez pe la 13 si incearca inducerea. Probabil ca pe seara ma baga in cezariana, va depinde si de cum reactionez si de cum sunt libere salile de operatie. Ma gandesc sa mananc maine seara cat mai consistent iar marti dimineata mai light: paine neagra, iaurt..ceva de genul asta. Dar mi-e ca o sa innebunesc de foame...plus ca dupa cezariana nu o sa imi dea mancare o vreme,iar dupa aia supe&stuff. Ce si cand ma sfatuiti sa mananc? Dar cu apa ce sa fac, cand pot sa beau apa?

39+ Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Otilia, eu stiu o mamica care alapteaza exclusiv si piul ei doarme noaptea cate 6-7 ore. Ea uda perna in timpul asta...si cu toate astea tot are laptic suficient. Si repet bebe papa doar san. Si eu ii dau completare la al meu la 1 sau 2 mese pe zi...ca nu se satura si drept urmare nu adoarme. Completarea e 20/30 ml ca mai mult nu vrea.

Si da...vreau 3-4 copii ...de fapt nu intentionam sa ne mai protejam de acum incolo. Tre sa negociez cu cei de la Regina Maria sa vad ce reducere primesc.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Otilia am incercat si cu pusul pe burta, dar se aduna tot,iar la un moment dat se vede ca il deranjeaza pozitia si incepe sa se agite si trebuie sa-l pun jos si sa incerc altceva...offf, colicii astia ne dau mare bataie de cap. Sa dea Domnul sa treaca mai repee perioada asta.

RAcusor la mine in casa sunt in permanenta 29-30 de grade, nici nu stiu ce sa ma mai fa de calduri...sper sa treaca si canicula asta odata

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Larisa, ce tare esti cu reducerea. Chiar ma gandeam cand scriam ca la mine s-a nimerit sa fie diferenta mica intre ultimele doua sarcini dar poate tu ai curaj si chiar o sa-ti doresti o diferenta mai mica pana la urmatoarea sarcina. Ca intre primii doi avem amandoua 4 ani.

Eu in martie asa am intarcat-o pe Elisa, am facut pauze mai mari de 4 ore si s-a dus laptele. Am avut insa 3 zile dupa botez, Elisa avea cam 2 luni si jumatate, cand mi-a dormit noaptea cate 10 ore de nu stiam ce a patit copilul meu. Atunci n-am putut eu sa dorm atatea ore, mi s-a parut suspect ce se intampla si sanii se impietreau si imi curgeau.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Am mai pus si noi 2 pozicic la o lunita ,imbracat in rosu

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Draga Pufescu, eu maine la 10 ma internez si daca n-am nici o contractie nimic pana maine, ma asteapta si pe mine inducerea, dpn e pe 11 dar se inchide maternitatea. Asa ca vreau- nu vreau trebuie sa-l scoatem pe bebe. La prima nastere mi s-au rupt membranele si am ajuns fara dilatie la spital si desi doctorita zicea din cand in cand" ajungem la cezariana" pana la urma bebe a vrut sa se nasca natural, ma rog, cu epidurala, Asa ca numai Doamne-Doamne stie cum se hotarasc bebeii sa se nasca. Sa ai incredere, important e sa fie bebe sanatos si noi la fel. Va rugam sa scoateti si pentru noi ceva motate ca pe masura ce se apropie momentul, apar si emotiile, firesti de altfel.Va pupam.

39+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna fetelor, vai ce dor mi-a fost de voi...
Vreau sa felicit in primul rand proaspetele mamici, inca nu stiu care sunt ele, dar le doresc din tot sufletul bebei sanatosi frumosi si sanatosi cel putin la fel ca al meu iar celor care urmeaza sa nasca le doresc nastere usoara cel putin la fel de usoara precum a fost a mea.
In al doilea rand vreau sa va multumesc tuturor pentru tot sprijinul acordat, mi-a fost de mare ajutpr sa va stiu cu gandul la mine, am simtit asta mereu.
Noi suntem acasa de vineri, suntem bine, ne doare putin burtica. Nu am laptic decat cate 10-15 grame mulg si ii dau completare lp. Asta e. Sper sa-mi vina si mie mai mult pt.ca beau si ceai de la Fares si se pare ca da roade.
Sunt putin derutata, inca nu mi-am revenit pentru ca totul s-a petrecut foarte repede si neasteptat de bine incat am impresia ca visez. Bineinteles sunt in urma cu somnul dar asta nu mai conteaza, puiului meu sa-i fie bine.

37 + cu o de
AMR 11 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput