Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)
Raspunsuri - Pagina 14
rodyka spune:
la implinirea primei luni de viata, la multi ani bb mara madalina de andreea84, yanis stefan de beluistef si matei marius de ooana!!!, sa fiti cuminti si sa cresteti mari...
somn usor, delfinariu...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
neata si de la noi
oohh, ce de sarbatoriti avem azi: Yanis, Matei, Mara Madalina LA MUULTE LUNITE!! LA MULTI ANI!!!
copilul meu asa s-a agitat azi noapte de vreo 2 zile face si mai greu kk adica o data pe zi dar greu tare si daca nu s-a scremut toata noaptea...aseara am papat si o piersica, poate poate,dar nimic...
a papat toata noaptea la san, cred ca din ora in ora...eu m-am bucurat si ca aveam laptic si pentru ca asa nu se deshidrateaza
ma omoara caldura asta ieri cat am inchis AC s-au facut 31 grade in camera copilului si acum il las aproape mereu sa mearga si abia reusim sa facem 28-29 grade
Doamne ajuta sa trecem cu bine de perioada asta caniculara, fara raceli si probleme de la AC, de la canicula!! sunt cam stresata
voi cum va descurcati cu temperaturile astea ingrozitoare? aseara nici afara nu era mai bine
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
racusor2010 spune:
am mai pus pozici cu ANdrei, sa vedeti ca a crescut maine implinim 2 luni
09.06.2010
crispro spune:
Racusor, ce frumos e Andrei! Si ce a crescut, Doamne! E tare scump!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
ooana spune:
Neata'
va invitam la o prajitura azi cand implinim 1 luna
Rodyka, Racusor multumim de urari
Racusor, Andrei a crescut foarte bine...vad ca avem gusturi comune cu vibratiile, si noua ne place sa stam/dormim in balansoar
Matei a fost marait in ultimele doua nopti...cred ca ne-am constipat putin ca ne scremem tareeee tareee si nu facem nimic ...sa incerc cu supozitor? alta varianta? ma gandeam sa mananc compot de prune...
...ieri seara eram atat de obositi cu totii asa ca am apelat la ultima solutie... i-am dat 50 ml de LP completare la 12 noaptea si a dormit pana dimineata la 7...parca ne-am mai revenit si noi desi parca as dormi intr-una
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
larissa_79 spune:
'neata si de la noi!
La multe lunute Yanis, Matei, Madalina!
Racusoru', am vazut poze cu Andrei...e taaare frumusel si ce a mai crescuut body cu masinute avem si noi am primit set de la nasi. Al tau e de 0-3 luni?...ca parca mi se pare mare pentru Nectarie. Inca nu i l-am dat.
Noi aseara am iesit cu gasca in parc apoi am venit si am facut baita la amandoi copii, culcat copii si apoi la un pahar de bere fara alcool cu sotul. Eram franti de oboseala dar fericiti. Si ne incurajam ca acusi acusi cresc copii si ne odihinim si noi.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Racusor, ce frumos e Andrei! Si ce a crescut, Doamne! E tare scump! Cristina , mami fericita de bebe Vlad |
09.06.2010
racusor2010 spune:
larisa, da sunt de 0-3 luni...nu imi vine sa cred, acum cateva zile inca ii mai dadeam marimea 54-56 si deodata a crescut...are 4700 de grame si cred ca are mai mult de 56 cm, vedem vineri cand vine pediatra sa il masoare, cred ca a luat mai mult de 4 cm luna asta...
luna trecuta nu prea luase mult in lungime fata de nastere, nici in greutate, dar luna asta a explodat
si nu cred ca papa mai mult decat ii trebuie, pentru ca daca ii dau bibe si nu are chef plescaie, se murdareste tot pe la gurita si imi dau seama ca nu ii este foame si i-l scot din gurita si nu maraie dupa el
09.06.2010
beluistef spune:
Neatza burtici si mamici...
Va invit la o prajiturica ca avem o lunita...ce repede a trecut acum cand ma gandesc,dar daca ma intrebai acum cateva zile ziceam ca a trecut greu...
Multumim de urari si de asemenea dorim si noi la multe lunite lui Matei si Mara,multa sanatate si rabdare mamicilor cu colicii...
Eu nu stiu ce sa ma mai fac, are perioade in care face saracutul niste crize si geme si se screme,se face ca racul de rosu la fata...iar dimineata de la 5 pana pe la 8...in fiecare dimineata...zici ca este ceas, il iau crizele,tot asa plange,geme,screme,se strange....offff,oare cand vor trece.
Pe mine noaptea ma scoala in prima parte la 2,max 3 ore, apoi din ora in ora pana dimineata...sunt obosita de numa,ce dor imi este de un sooooomn din ala luuuung, ca sa ma refac....
Oana ai fost o fericita azi noapte,eu m-as bucura daca ar dormi macar 4 ore legate....
HAI CA S-A TREZIT AM PLECAAAAT
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)