Hai Enik, Creatza! delfinasi iul-aug (177)
Raspunsuri - Pagina 13
CarmenAlbu spune:
Mya bebe poate sa planga si pentru ca isi umple stomacul cu aer si ii este foame iar repede, asa mi-a spus pediatrul si am incercat sa-i scot aerul cand vedeam ca nu mai mananca si pe urma papa din nou si dormea linistita, ii scot aerul cam de 3-4 ori la o masa pana scoate tot bine ca altfel plange si de durere si de foame!
Noi cu musafiri intru ma rar pana pleaca, dar am vazut pozicile cu copiii frumosi tare ai Larisei!!
CarmenAlbu spune:
La mine Letizia are zile cand ne petrecem timpul ca inainte sa nasc adica permanent cu mine si zile linistite, am observat ca in zilele agitate tresare si viseaza urat, atunci are multa nevoie de mine si asa o tin in brate, merg la toaleta cu ea in brate, mananc cu ea ca ii este frica si se prinde de mine, cred ca se intampla in puseurile de crestere ca si mananca mai mult in per asta!
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu Buna fetelor. Am fost la control, sunt varza. Dragaica, se pare ca o sa nastem in aceiai zi :). Am colul lung,inchis,posterior si aglutinat. Sanse foarte mici sa se deschida,s-a dus naiba planul meu cu nasterea naturala. Marti ma interneaza pt inducere, dar m-a zis sa nu imi fac prea mari sperante ca 99% ajungem la cezariana. M-a socat asa de tare vestea ca nici nu am mai putut intreba detalii. Intrebare: fetelor care vi s-a facut cezariana pt inducere nereusita, taietura e orizontala sau verticala? Of, nu mai pot, sunt in lacrimi. Nu mi-e atat de operatie,durere dupa cat mi-e teama ca nu o sa pot alapta.Am fost asa convinsa ca nasc natural,plus speriata cu nastere prematura ca nici nu m-am documentat despre cezariana. Ma apuc sa citesc...dar intai cred ca ma mai bocesc putin. 39+ Raducu |
Incearca sa fii linistita...din pacate se pare ca si eu sunt in aproape aceeasi situatie.trebuie sa fim tari pentru minunile nostre mici...o sa fie bine o sa vezi..eu una ma rog zilnic la DD sa imi dea semne de nastere ceva..si medicul mi-a zis de 3 sapt: in 2-3 zile nasti ...si uite ca azi am facut fix 41 s si sunt cam ingrozita de ce ar putea urma..Pupicei multi si stai linistita.
Laura 40+ cu
Hai bebe sa ne cunoastem
Mai e putin si o sa fiu
pufescu spune:
Multumesc de incurajari(mie doctorita mi-a zis de fiecare data ca mai dureaza, ca nu nasc sigur la cum e colu'...si asa e, nu am nici contractii nici nimic. Si cum bubinel a fost tot timpul cu o saptamana mai mare la eco, doctorita zice ca marti avem 41 de saptamani implinite si e riscant sa mai astept...ufff. Sotul e tare dezamagit, ca cica el stie asa de bine sa respire si sa impinga de la cursuri ca e pacat sa nu isi foloseasca cunostintele :) . Si nici nu o sa poata sta cu mine la cezariana...
Bubu sa fie sanatos ca eu ma descurc cumva.
Mycya, te-au taiat orizontal sau vertical? Bafta multa cu bebelina :) .
39+ Raducu
CarmenAlbu spune:
citat din mesajul lui pufescu Multumesc de incurajari(mie doctorita mi-a zis de fiecare data ca mai dureaza, ca nu nasc sigur la cum e colu'...si asa e, nu am nici contractii nici nimic. Si cum bubinel a fost tot timpul cu o saptamana mai mare la eco, doctorita zice ca marti avem 41 de saptamani implinite si e riscant sa mai astept...ufff. Sotul e tare dezamagit, ca cica el stie asa de bine sa respire si sa impinga de la cursuri ca e pacat sa nu isi foloseasca cunostintele :) . Si nici nu o sa poata sta cu mine la cezariana... Bubu sa fie sanatos ca eu ma descurc cumva. Mycya, te-au taiat orizontal sau vertical? Bafta multa cu bebelina :) . 39+ Raducu |
Pufescu nu ar trebui sa te taie vertical, nu se mai face de pester 10 ani taietura asta ca e grea rau recuperarea la ea, orizontal, intreaba insa ce fel va fi operatia sa nu iti taie si muschii ci sa ti-i dea la o parte si cusatura sa fie insideout ca sa nu se vada urat, la mineasa a fost si se vade ca o dunga, ata de papiota de culoarea pielii in zona pubiana, sotul zice ca ff sexi, dar daca iti taie muschii o sa fie val acolo!
eu stiu ca mi-a explicat dinainte ca eu insistam ca nu vreau cezariana, si el a crezut ca din motive estetice.. barbat ce vrei...
pufescu spune:
nu cred ca se poate negocia cum ma taie si ma coase :) , nu pot decat sa sper ca doctorita stie ce face si nu o sa isi bata joc de mine.
Mi-e destul de frica de operatie, recuperare, daca nu pot alapta...cum o sa mai fie cu alte sarcini...eu care vroam 3 bebei. Daca ma mai gandesc mult iar ma umfla plansul.
39+ Raducu
CarmenAlbu spune:
Pufescu daca te taie orizontal poti face pana la 3 bebei , si trebuie sa-i spui ca pentru o recuperare usoara esti interesata sa stii daca va sectiona si muschii burtii sau ii va da la o parte, recuperarea e mai usoara daca nu sunt taiati, din motivul asta se face asa in primul rand numai ca operatia dureaza mai mult!
Dragaica spune:
citat din mesajul lui pufescu nu cred ca se poate negocia cum ma taie si ma coase :) , nu pot decat sa sper ca doctorita stie ce face si nu o sa isi bata joc de mine. Mi-e destul de frica de operatie, recuperare, daca nu pot alapta...cum o sa mai fie cu alte sarcini...eu care vroam 3 bebei. Daca ma mai gandesc mult iar ma umfla plansul. 39+ Raducu |
Ce bine ....am o companioana de nastere
Da...se poate negocia felu in care te taie, Carmen are treptate, taietura pe verticala nu se mai face de pe vremea mamelor noastre. Acum se face o incizie micuta, orizontala, nu-ti fa griji o sa fie bine
Nu-i bai ca faci prima data cezariana, stiu femei care au nascut cu cezariana si a doua nastere a fost naturala. Aici te incurajeaza pentru naturala chiar daca ai o cezariana la activ si eu as mai vrea un bebe dupa 3-4 ani......cam slabe sansele dar speranta moare ultima.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 37+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 2 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Otiliav spune:
Gata si cumparaturi si facut mancare doua feluri. Nici urma de contractii, cred ca trebuie sa ma apuc sa o ridic pe Elisa mai mult dar nu prea ma tine spatele.
Ma duc sa-mi fac un ceai de frunze de zmeur ca am pus si o prajitura la facut, pandispan cu fructe si ma cam ia sughitul daca nu beau ceva.
Paula, nu s-a intamplat nimic rau. Doar ca m-am nimerit intotdeauna cu termenul in ultima parte si toata lumea parca isi tinea copii in brate iar eu imi rod ungiile ca nu mai nasc odata.
Din punctul asta de vedere zau ca e mai castigatoare o cezariana la 38+.
Doar Laurika ce a avut UM inaintea mea. Am mai vazut la spital ca desi eu cam azi aveam termen dupa UM ei aveau in calculator ca 26 august ar fi ultima zi de sarcina, adica termenul dat de prima ecografie plus 2 saptamani
Laurika, Pufescu, dar la col nu v-au facut nimic. Nici un gel, nici o manevra manuala.
Totusi nu va pierdeti speranta ca sunt si induceri reusite, nu aveti de unde stii cat de bine reactionati la oxitocina.
Din ce citesc pe aici am tras concluzia ca in Ro medicii prefera sa opereze cand sarcina depaseste 40 de saptamani. Si cand mai e vorba si de 40 de saptamani prost calculate . Mai intai unii baga progesteron cat cuprinde, pun mamicilie sa stea in pat si la sfarsit se mira ca nu se deschide colul, hop operatie.
Ati incercat plasturii aceia cu estrogen, homeopate?
Pufescu, eu am avut cezariana de urgenta si e orizontala taietura. Si uite ca am ajuns si la bb3 . Plus ca am Rh- si la ce complicatii am avut la operatie au uitat sa-mi faca vaccinul. Ei ce zici, ti-am dat o speranta ca se poate?
Mycya preeclampsia nu ca-i ceva serios ci e ceva grav. Ai fost in mare pericol, de fapt amandoua ati fost. Exista insa totusi niste simptome. E unul din motivele pentru care doctorii intreaba de deme, tensiunea si urina, analizele de sange o pot indica. Bine ca s-a terminat totul cu bine.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra
aelita spune:
PUFESCU,vecina mea are trei cezariene.are al treilea copil nascut in ianuarie.deci se poate si trei ! nu mai zic ca poti avea si norocul ca urmatoarele sa fie naturale,si atunci poti face mai mult de trei copii
daca e musai si nu se poate altfel..
38+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)