Mamici prin fiv(14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna mamici prin Fiv!Eu nu am mai intrat demult pe aici,caci nu am mai avut timp,multe sunteti noi si felicitari pt puiuti.Mie mi s-a facut dor din nou de un pui mic si azi am fost la dr. pt vorbire.Saptamana viitoare ma duc din nou insa abia la ciclul urmator incep procedura! Va pupic si poate reusesc sa mai intru sa va tin la curent.La fiv nu am curaj sa scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna Denisa! nu te-am mai vazut de foooarte mult timp pe forum. Foarte bine ca te gandesti din nou la bebe. Unde o sa faci procedura? Sa fie intr-un ceas bun! Sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti!
Lachione mamica de Karina si Iris (28.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Sa te auda Doamne Doamne!Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor de BiancaB nu mai stie nimeni nimic?

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Am scris un mesaj lung si ... s-a pierdut
Spuneam ca va urmaresc din umbra si ca am avut un an plin, pana in prezent.
David e un mare nazdravan, a inceput sa vorbeasca folosind varianta cea mai simpla a cuvintelor din Limbile ro si eng. Luni a spus cea mai lunga sentinta: more dute (adica stafidute in ro) mami please! Se spala singur pe maini, isi duce vesela murdara in bucatarie, matura si sterge pardoseala si imi arata pe unde trebuie sa dau cu aspiratorul.
Ca multe alte mamici si noi ne gandim la bebe nr 2, am avut o incercare esuata dar nu renuntam. Speram ca Mos Craciun sa ne faca o surpriza frumoasa.
Avem cateva fotografii din timpul calatoriei in Ro de asta vara, ptr mine nu a fost vacanta!
Pupici la mamici si copilasi.

Petrecere 1 anisor

David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca B

David e un mare nazdravan, a inceput sa vorbeasca folosind varianta cea mai simpla a cuvintelor din Limbile ro si eng. Luni a spus cea mai lunga sentinta: more dute (adica stafidute in ro) mami please! Se spala singur pe maini, isi duce vesela murdara in bucatarie, matura si sterge pardoseala si imi arata pe unde trebuie sa dau cu aspiratorul.
Ca multe alte mamici si noi ne gandim la bebe nr 2, am avut o incercare esuata dar nu renuntam. Speram ca Mos Craciun sa ne faca o surpriza frumoasa.
Avem cateva fotografii din timpul calatoriei in Ro de asta vara, ptr mine nu a fost vacanta!

Petrecere 1 anisor

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Hei imi pare bine ca ai scos nasucul. Stiam ca vrei sa incerci un crioET si imi pare tare rau de nereusita, dar asa cum ai spus poate vine barza in loc de Mos Craciun.
Pupam Davidutu' vorbaret.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna mamici si fivuleti dragi, cam slabuta activitatea pe aici.Am intrat sa a mai spunem cate ceva despre noi,deasemenea mamicile care mai citesc din umbra poate mai ne dau vesti.Imi este tare dor de multe dintre mamici care nu au mai scris asa pe la noi,ma intreb ce mai fac puisori,nostalgi de cand eram gravidute....
Bianca este ok in mare la gradi a merge cel mai probabil din ianuarie caci ea a vb putin mai tarziu si nu vreau sa o zapacesc mai mult.Nu stiu daca am mai scris am scapat de pampers,a devenit o adevarata domnisoara acum.Este tare posesiva tati nu are ce cauta langa mine,daca ma pupa primeste automat 2 palmute,nu il primeste in pat cu noi,ii zice "fara tati" adica afara tati.As vrea sa o mut la ea in camera si noaptea,ziua doarme acolo.Aici vremea este cam ploioasa ca de obicei si petrecem mult timp prin casa.Mergem de 2 ori pe saptamana la playgroup dar nu prea se joaca cu copii acolo.In Romania ii placea sa se joace cred ca aici o sperie faptul ca nu-i intelege.Ma necajeste ca nu prea mananca, are cam 12,400 si 92 cm.Cand vine ora mesei imi vine sa imi iau campi caci nu vrea nimic,din cauza asta avem ceva probleme si cu constipatia.
Va pupam cu drag si asteptam cat mai multe vesti despre voi mamici si fivosi dragi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca B

Petrecere 1 anisor

Scump foc David,imi pare tare rau pentru esec.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisa73

Buna mamici prin Fiv!Eu nu am mai intrat demult pe aici,caci nu am mai avut timp,multe sunteti noi si felicitari pt puiuti.Mie mi s-a facut dor din nou de un pui mic si azi am fost la dr. pt vorbire.Saptamana viitoare ma duc din nou insa abia la ciclul urmator incep procedura! Va pupic si poate reusesc sa mai intru sa va tin la curent.La fiv nu am curaj sa scriu...

GABRIEL 28 aprilie 2008 si Cristian - 31 mai 2005
poze http://fotoalbum.web.de/gast/ddenisa73/GABRIEL
"CEI MAI DULCI PRINTISORI"

Buna multa bafta Denisa.Ce mai fac pui tai?Nu ne poestesti mai multe despre ei si niste pozici please.

Mergi la inceput

Cu intarziere uram si noi La multi ani!pentru toti fivuleti care si-au sarbatorit ziua luna aceasta:
Alexandra,
Alexandru,
Iris Medeea,
Mark & Fanni,
Eric Daniel,
Angelina

Mergi la inceput