Mamici prin fiv(14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna mamici!
De ieri suntem si noi acasa, suntem bine amandoi. Bebe papa numai san, inca nu a venit laptele cum trebuie, asteptam
Mai greu e cu Andreea care e destul de geloasa...dar trecem si peste...tb sa avem rabdare.
Amzulica nu stiu cum de au iesit bebeii grasuni, nu am facut nimic special, toata lumea ma intreaba.
Multumesc de urari!
O sa revin si cu poze...inca nu am apucat sa fac.
Va pup

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Buna mamici!
De ieri suntem si noi acasa, suntem bine amandoi. Bebe papa numai san, inca nu a venit laptele cum trebuie, asteptam
Mai greu e cu Andreea care e destul de geloasa...dar trecem si peste...tb sa avem rabdare.
Amzulica nu stiu cum de au iesit bebeii grasuni, nu am facut nimic special, toata lumea ma intreaba.
Multumesc de urari!
O sa revin si cu poze...inca nu am apucat sa fac.
Va pup

Ayda Radu Costin(28 sept 2010) si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi

Ayda esti tare, te invidiez. Sa-ti traiasca copilasii, sa fie sanatosi si cuminti si sa va bucurati de ei. Asteptam pozeee.

Andradaaaa n-am mai ajuns ca era la dr. o mare de oameni, ne-am cantarit si noi si avem 13 kg si ne-a masurat avem 84 cm. Papam tzatza in continuare, vad ca bagam doar vigantol, eu credeam ca ne va da si calciu. Cine a fost la inatalnire?

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Revin cu cateva pozici cu bebe Radu
http://family.webshots.com/photo/2909495450106074700xVHRzy

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ayda, vazut poze cu bebe Radu, sa fie sanatos si impreuna cu Andreea sa va lumineze viata

Asa dor imi este de un bebe mic.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Ayda, vazut poze cu bebe Radu, sa fie sanatos si impreuna cu Andreea sa va lumineze viata

taci ca si mie. Noi suntem intr-o perioada de maxima zbenguiala in sensul ca daca din greseala cineva uita usa la baie deschisa in secunda 1 apare Luca cu peria de WC in mana o tine cum tinea Stefan cel Mare sabia si vine in mijlocul sufrageriei daca nu cumva se urca cu ea in pat in dormitor. Si la bucatarie gaseste lucruri noi de facut adik aduna tot ce inseamna lingura & cratita si aduce in mijlocul sufrageriei SAU bidonul de 10 L de apa plata ... cand mai contine putina apa evident si-l ridica la nivelul gurii sa bea ... inutil sa spun ca bidonul este mai mare decat el. Aparatorile de la prize ... sunt un fleac, le scoate fara prea mare efort ... seara cand vine ta-su se urca in mijlocul masutei din sufragerie sa nu putem vedea la TV. TV-ul este tot un fleac, schimba canalele cu o viteza ametitoare, nu te concentrezi bine pe o stire ca deja asculti muzica sau vezi desene animate, OTV etc. Ii face cu mana tipei din reclama de la Orange (parca) aia in care alearga cu bagajele sa se urce in tren impreuna cu 3 tipi si la final le face cu mana ... face si Luca cu mana la tren sau la tipa? Si uite asa trec zilele mele ...

Mergi la inceput

Citat:

poze noi

ayda - un grasan frumos. Tare frumos tre sa fie cu 2 copilasi asa apropiati de varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

taci ca si mie. Noi suntem intr-o perioada de maxima zbenguiala in sensul ca daca din greseala cineva uita usa la baie deschisa in secunda 1 apare Luca cu peria de WC in mana o tine cum tinea Stefan cel Mare sabia si vine in mijlocul sufrageriei daca nu cumva se urca cu ea in pat in dormitor. Si la bucatarie gaseste lucruri noi de facut adik aduna tot ce inseamna lingura & cratita si aduce in mijlocul sufrageriei SAU bidonul de 10 L de apa plata ... cand mai contine putina apa evident si-l ridica la nivelul gurii sa bea ... inutil sa spun ca bidonul este mai mare decat el. Aparatorile de la prize ... sunt un fleac, le scoate fara prea mare efort ... seara cand vine ta-su se urca in mijlocul masutei din sufragerie sa nu putem vedea la TV. TV-ul este tot un fleac, schimba canalele cu o viteza ametitoare, nu te concentrezi bine pe o stire ca deja asculti muzica sau vezi desene animate, OTV etc. Ii face cu mana tipei din reclama de la Orange (parca) aia in care alearga cu bagajele sa se urce in tren impreuna cu 3 tipi si la final le face cu mana ... face si Luca cu mana la tren sau la tipa? Si uite asa trec zilele mele ...

Nici noi nu suntem departe de aceasta situatie. Vlad nu merge inca, dar se deplaseaza peste tot, busuleste. Daca la wc este capacul ridicat considera ca trebuie sa se spele pe maini pana la coate, se agata si se ridica pe tot, trage de tot si inevitabil duce la gura. Sunt super obosita, nu credeam ca aceasta per. este asa epuizanta.Si nici nu prea dorm noaptea ca Domnul se trezeste ptr. supt. Nu-mi pare rau, ziua nu prea mai suge, dar toate trezirile au dus la acumularea de oboseala.Mai este si nervos cu dintzii, insa una peste alta este frumos. Sa vedem daca in decembrie-ianuarie dam startul ptr. un nou crio ET ca mai avem ceva pus la rece.

W-E placut

Mergi la inceput

Citat:

Nici noi nu suntem departe de aceasta situatie. Vlad nu merge inca, dar se deplaseaza peste tot, busuleste. Daca la wc este capacul ridicat considera ca trebuie sa se spele pe maini pana la coate, se agata si se ridica pe tot, trage de tot si inevitabil duce la gura. Sunt super obosita, nu credeam ca aceasta per. este asa epuizanta.Si nici nu prea dorm noaptea ca Domnul se trezeste ptr. supt. Nu-mi pare rau, ziua nu prea mai suge, dar toate trezirile au dus la acumularea de oboseala.Mai este si nervos cu dintzii, insa una peste alta este frumos. Sa vedem daca in decembrie-ianuarie dam startul ptr. un nou crio ET ca mai avem ceva pus la rece.

W-E placut

asa eram si eu sa stii, la mine Luca se trezea de 2-3 ori pe noapte sa suga pana pe la 1 an si 1-2 luni, apoi s-a potolit, eram zombi, norocul era ca adormeam instantaneu la loc, dar a trebuit sa-l mutam pe tati in alta camera. Tati s-a mutat inapoi cu noi dupa 1 an si 2 luni (noroc ca nu e morocanos). Acum mai papa tzatza doar seara si dimi pe la 6-7. La pranz ne culcam tot cu tzatza.

E bine daca mai ai crio - noi am mers pana la blasto si nu mai avem nimic la congelat. Oricum ar fi fost si destul de tarziu, in februarie fac deja 41 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:

poze noi

Superb flacaul,iti vine sa ii papi falcutele.Sa va traiasca puisori si sa va aduca numai bucuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hello mamici fivoase!!!! Cum a fost la intalnire? ceva poze?
Noi am bagat rapid un concediu de toamna la caldurica in Turcia. Fetitele s-au simtit bine, dar eu nu am simtit ca am fost in concediu .
www.flickr.com/photos/monicahhh/5046607664/in/set-72157621980600772/" target="_blank">POZE

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput