Mamici prin fiv(14)
Raspunsuri - Pagina 10
cati_magureanu spune:
Buna mamici si aspirante dragi! Ce mai faceti? De cand n-am mai intrat pe la voi....este un car de vreme! Ce mai fac vechile mele prietene? Andicu, Pussi, Ginger, Ciarli, Cellu, Delfi...Cu Mada si Cristina (aurel) ma mai intalnesc pe la celalalt subiect dar de voi, fetelor nu mai stiu nimic pentru ca n-am mai apucat sa citesc pe aici.
Le salut si pe noile mamici dar si pe aspirante si le doresc mult succes!
Mada, ti-am scris un PM, nu stiu daca l-ai vazut...
Despre mine...
Am facut si eu al doilea FIV, de fapt un ET cu DEC, cu ce-mi mai ramasese de la primul. Din 5 embrionasi au rezistat 4 si i-am pus pe toti 4 (in primul rand pt. ca mi-a fost mila sa nu-i pun pe toti si sa-i arunc...am zis sa le dau sansa sa fie eliminati natural de organism, daca nu sunt ok, decat sa-i arunc eu... si apoi au fost 2 f. buni si doi mai slabuti...si am zis macar sa am mai multe sanse)..Acum sper sa se prinda unul, maxim doi... :-) Ca mai multi..nici nu vreau sa ma gandesc la posibilitatea asta 
Acum sunt in ziua 10 iar marti mi-au zis sa vin la betaHCG...Am emotii...De data asta nu am avut niciun simptom, comparativ cu data trecuta cand au fost cateva...acum..liniste...
Sper sa fie unul si, daca vrea DD, sa fie o fetita :-)
La multi anisori tuturor sarbatoritilor (care si-au serbat zilele de nastere) precum si celor care isi vor serba, maine, numele de ziua Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril!
De asemenea, multi ani cu sanatate si pentru cei care poarta numele Sf. Nectarie, un sfant f. drag mie!
LA MULTI ANI!
Pupici
madalina28 spune:
Cati tin pumnii sa fie cu ochisori de fetita asa cum iti doresti! Nu am vazut measjul pe pm ca ti-as fi raspuns imediat,de obieci cand postez imi scriu parola si userul atunci, nu stau logata tot timpul si nici nu am fost anuntata prin mail cum se intampla de obiecei ca am un pm, dar dc tot ai dezvaluit secretul iti zic aici, da Sofi cu crio a fost, din 7 nu au rezistat decat 2 la mine si ea a fost norocoasa, nu am avut nici un fel de simptom, doar o pofta nebuna de ceapa
Cand pleci? eu vin Buc miercuri am o programare la stamatolog la 12 in Romana poate ne intalnim 5 minute la o cafea, iti las pe PM nr de tel.
EDIT:
Cati acum am citit la celalalt subiect ca esti internata cu Mateias, sanatate multa puiului! chiar nu stiu sa-ti spun nimic despre hidrocortizon, iar despre testele pt a descoperi la ce este alergic stiu ca unele se fac si din sange!
cati_magureanu spune:
Te pup, Mada! Da, nu stiu ce se intampla cu mesajele astea de pe PM. Ca si mie mi s-a intamplat de f. multe ori in ultimul timp sa-mi scrie persoane pe PM si sa nu mai primesc pe mail nimic..M-am gandit eu ca asta a fost, de aceea ti-am scris si pe forum, aici.
Aha, deci n-am incurcat borcanele! De mi-ar da si mie DD o fetita asa frumoasa ca Sofiuca ta si sanataosa, mai ales!
Imi notez numarul tau si vorbim. Eu marti ma duc sa-mi fac analiza. Acum il am pe Matei internat la Budimex, de joi si sunt capie...Iti dai seama ce m-am protejat eu perioada asta! Nimic n-am respectat (fortata de imprejurari) din ceea ce este recomandat sa NU faci in astea 2 saptamani! Imi vine sa innebunesc dar asta a fost! In principiu, daca nu mai apare ceva si daca maica-mea nu are nimic programat pentru intervalul acela orar cand ai tu programarea (depind de ea caci nu am cu cine sa-l las pe Matei), as vrea sa ne vedem tare mult! Iti trimit si eu nr.-ul meu pe PM, sa-l ai si tu. De plecat plec pe 2 decembrie.
Pup
ariadna33 spune:
Buna fetelor!
Va multumesc mult pentru urari, baietii mei au fost de doua ori sarbatoriti, o data pentru 1 an si o data pentru Mihail si Gavril. am pozici dar inca nu le-am incarcat, imediat ce o fac o sa le postez sa vedeti ce baieti mari am eu acum!![]()
Cati
, imi pare tare rau sa aud ca micutul tau e internat... sanatate multa ii doresc, sa se faca bine cat mai repede
Cred ca ai emotii mari cu testul, iti tin pumnii stransi-stransi sa fie pozitiv si sa fie cu codite ![]()
Mada
, am vazut-o la inalneala pe domnisoara ta ce dinamica este, are intr-adevar o energie debordanta! Cred ca esti o mamica tare mandra, ai de ce!
La Multi Ani Nicholas James!
sa cresti mare si voinic! sanatos si norocos!
pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
aurel_cris spune:
Nicolas James
Sa cresti mare pui scump si sa te bucuri de tot ce este mai frumos in viata,mami daca ne citesti scrieti-ne ce mai faceti.
La multi ani! tuturor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril
Denisa ce mai faci?Sper ca esti ok.
Cati iti tin pumni si abia astept sa ne spui rezultatul, ca ai in burtic un samburel mic.
Multa sanatate Mateiasului scump,of am sa intru sa citesc la clopotei ce ati patit.
Ariadna noi v-am vazut pozicile pe facebook,sunt adorabili flacai tai mami.
Many_bani ce dragalas este Vladut
,v-am vazut pozele.
Mada ce am mai ras de poznasa Sofia,imi imaginam ce haioasa trebuie sa fi fost ea la dansuri.E bine ca ii mai pica si pe tati sa o resfete,a mea pica doar pe mine.Dar acum au venit bunici in vizita si ii pica pe mamaie
,mai are si mami liber.
Ce imi place ca se mai posteaza si pe la noi,asa mie dor de toate mamicile fivoase,stiu ca nu-i usor cu strumfi dar parca mi-ar face placere sa mai citesc din cand in cand vesti despre fiecare.

madalina28 spune:
Dau si eu o strigare dupa Pussiiiiiiii ce faci mai mamico mi-e dor de tuste da-ne de veste ca sunteti bine!La fel Ciarli ce fac mandrutele tale?
Adriadna o sa intru si eu pe facebook sa vad dragalasii!
Cris esti o fericita ca au venit bunicii!
Catiiiii sa ne dai o veste buna asteptam
!
cati_magureanu spune:
Fetelor, va pup si multumesc din suflet pentru ganduri si sustinere! Vestile sunt bune! valoarea: 213,66 in ziua 12 :-) Vinerea viitoare merg la eco, sa vedem daca totul este ok si, mai ales, cati sunt :-)
Pupici nenumarati!
Mada, ramane pe maine! Am incercat sa te sun in seara asta, pe la 7.30 dar nu erai available. Mai vb. maine pe la 11. Pup
amzulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cati_magureanu Fetelor, va pup si multumesc din suflet pentru ganduri si sustinere! Vestile sunt bune! valoarea: 213,66 in ziua 12 :-) Vinerea viitoare merg la eco, sa vedem daca totul este ok si, mai ales, cati sunt :-) Pupici nenumarati! Mada, ramane pe maine! Am incercat sa te sun in seara asta, pe la 7.30 dar nu erai available. Mai vb. maine pe la 11. Pup Mami de Matei (13 ianuarie 2008) |
cati - te-am urmarit cu vestea. Felicitari si sarcina usoara - cred ca sunt 2. Stii cum e atunci cand nu respecti regulile atunci se intampla minunea. Bravo.
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
aurel_cris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui amzulica
cati - te-am urmarit cu vestea. Felicitari si sarcina usoara - cred ca sunt 2. Stii cum e atunci cand nu respecti regulile atunci se intampla minunea. Bravo. Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009 http://community.webshots.com/user/amzulica |
Felicitariiiiiii,sarcina cat mai usoara si la termen iti doresc.

many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cati_magureanu Fetelor, va pup si multumesc din suflet pentru ganduri si sustinere! Vestile sunt bune! valoarea: 213,66 in ziua 12 :-) Vinerea viitoare merg la eco, sa vedem daca totul este ok si, mai ales, cati sunt :-) Pupici nenumarati! Mada, ramane pe maine! Am incercat sa te sun in seara asta, pe la 7.30 dar nu erai available. Mai vb. maine pe la 11. Pup Mami de Matei (13 ianuarie 2008) |
Felicitari, sarcina usoara

. Asa imi place cel mai mult punct ochit, punct lovit. Sanatate multa si tie si baietelului
mami de
Vlad (29.10.2009)
Matei (13 ianuarie 2008)