Epilepsie(4)
Raspunsuri - Pagina 9
ioanacioc spune:
Buna dimineata,
Dragele mele ,va recomand din tot sufletul,daca nu aveti incredere in medicul copilasului vostru sa mergeti la prof.Tismana.
Nu am intalnit pana acum,nici aici ,nici afara, asa om,in primul rand este om ,apoi doctor,este unul dintre cei mai buni neurologi,si studiaza foarte mult boala asta.
Eu nu am crezut ca pot intalni asa om,asa doctor,care sa iti spuna asa de la prima vedere, ce si cum are copilul tau,fara sa vada nici o analiza.
Sunt asa de incantata ca am vrut sa va impartasesc si voua.
toate mamicile si copilasii lor dragalasi!
Cred ca m-am repetat,insa toata admiratia fata de asa oameni.
Vio_irina spune:
Ioana,spune-ne daca ati inceput noul tratament si ce efect are acesta.Sa inteleg ca dr. si-a dat seama ce are Alex doar din examanul clinic ?Daca da,inseamna ca are si solutii?
Stii,ma gandesc ca important e sa gaseasca formula ideala pentru oprirea crizelor,daca a reusit ,intr-adevar e un dr.minunat.
Da-ne detalii de-astea tehnice,ce si cum intervine in tratarea bolii respective,daca vrei,bineinteles.
Ma bucur mult pentru voi!Sa ajungeti la sanatate maxima!
ioanacioc spune:
Vio,am inceput noul tratament,chiar din ziua aceea,si de atunci nu a mai facut nici o criza,maine terminam de scos si ultima pastiluta din vechiul trat.
Alex,la 3 zile facea cate 2-3 crize,din cauza asta intrasem in panica,si erau si puternice pe langa faptul ca erau multe.
Date tehnice nu prea am sa va dau,am fost doar o singura data la dansul,si cum l-a vazut pe Alex,ia si fixat tratamentul,urmand ca peste ceva vreme sa ne faca dansul un eeg,am fost si cu cele facute inainte,eeg,rmn,insa a spus ca vrea sa faca dansul eeg.
Ne-a mai spus un lucru,ca toate eeg-urile facute sub anestezie,noi numai asa ii puteam face lui Alex eeg,pentru ca nu statea altfel,nu au nicio semnificatie,toate sunt cu modificarii,iar pentru d-lui nu inseamna nimic.
Singurul eeg,facut treaz,l-am facut in Austria,dar a fost f agitat,
insa aceeasi interpretare a facut-o si d-lui ca si dr. din Austria.
Scuze ,am uitat sa va spun ca am avut si o filmare cu ultima criza facuta.
Nu stiu,poate sunt eu prea entuziasmata,insa am fost la ceva dr. in perioada asta,de 6 ani,insa niciunul nu si-a dat atata interes,plus ca dupa aceea ne-a sunat in fiecare zi sa vada ce face Alex.
Vio_irina spune:
Ioana, cum sa nu fii entuziasmata cand puiul tau e mai bine!
Iti multumesc mult pentru detalii,cand le-am numit tehnice m-am referit la atitudinea dr. in fata cazului,la planul sau de bataie,de actiune, care sa includa medicatie,recuperare,investigatii s.a.m.d.
Va pup pe amandoi!
ioanacioc spune:
Doresc, sa cum la randul meu am primit ajutor ,sa ofer ajutor.
Cu anumite detalii,informatii,orice.
pentru toata lumea!
ioanacioc spune:
LA MULTI ANI!SA AVETI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE!
pentru cei si cele ce poarta numele sfant!
magda2010 spune:
multumesc!cred ca ar trebui sa va servesc un si o prajiturica. multi si sanatate tuturor.
noi am ratat programarea la dr pt ca sebi a fost bolnavior,a racit.of,urasc sezonul rece!o distractie adevarata pina la primavara.
acum sint in pregatiri cu emi pt gradi,cu sebi incepem saptamina viitoare.tot raul spre bine,o sa ne fie mai usor cu sebi daca emi va fi la gradi,asa ar fi trebuit sa-l luam si pe emi cu noi.
tin pumnii lui alex cu tratamentul,ma bucur emorm ca s-a gasit formula potrivita pt el.
vio,ai incercat sa-i pui irinucai muzica de pe youtube?sint melodii cu muzica pt copii(are mama o fetita,daca vesel se traieste-astea sint preferatele lui sebi).
pisellino spune:
imi cer scuze ca am lipsit, robi a facut o convulsie urata tare si a intrat in status epileptic, ne-am internat de urgenta la spital, azi am iesit, e mai bine robi dar e moale tare, l-a zapacit statusul asta.cred ca de luni incepem sa bagam si un antiepileptic mai puternic, gen diazepam dar am uitat cum se cheama aici
azi ma odihnesc,maine intru mai mult pe forum
va pupam
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
ioanacioc spune:
Sanatate multa lui Robi!
Ai grija si de tine ca tu esti sprijinul micutului!
Magda cati ani are Sebi? Merge la gradinita?
Vio ,sunteti bine?
In speranta ca toata lumea este bine va trimitem si sa ne auzim curand!
stefanut-08 spune:
[metacafe][/metacafe]
Buna dimineata fetelor,
Este din nou sfarsit de saptamana si ma bucur ca pot bea o cafeluta in compania voastra. Din pacate in timpul saptamanii timpul este cam scurt ptr mine si nu prea reusesc sa va scriu.
Cata - imi pare tare rau ptr Robi, ma rog ca sa gasiti si voi formula de tratament care sa opreasca aceste crize.E normal sa fie moale dupa asa o convulsie. Puiul meu dupa singura convulsie puternica pe care a facut-o a fost moale o saptamana si foarte agitat.Ai grija de tine!! ptr o mamica luptatoare si puiului nazdravan.
Vio - Irinuca cea cu ochi albastri ce face??sunteti bine?? Stefanut a avut o saptamana tare buna, a fost mai mereu vesel si bine dispus. Nu stiu cum o sa lucrez cand el va avea zile mai proaste, dar deocamdata este bine si ma bucur ptr asta.S-a obisnuit cu sora mea prin preajma lui. Sunt cea mai fericita in momentul in care intru in casa si puiul meu rade si intinde manutele la mine.Inainte nu intindea manutele cu asa o bucurie. Cateva ore dupa masa petrecem numai jucandu-ne ptr a recupera timpul pe care il petrec la servici. Sunt cu gandul la voi!!
Magda - multe salutari de la noi!! Si noi ne pregatim ptr gradinita.Irina este tare entuziasmata ca isi va revedea colegii si le va povesti tot ce a facut in vacanta.Sebi este bine??
Ioana - ma bucur ca ai ajuns la un medic cu suflet care a putut sa il ajute pe Alex. Sa o tineti tot asa incontinuare si sa vii numai cu vesti bune.
Leti - voi cum mai sunteti??
Va doresc o zi frumoasa!!