Epilepsie(4)
Raspunsuri - Pagina 2
Vio_irina spune:
Magda,ce baiat mare si frumos e Sebica!!!
Pare ca nu are nimic,sta asa frumos pe banca,chiar n-as zice ca are ceva Sebi.
Mersi mult pentru poza.
Stefanut,felicitari pentru progrese!
Nici Irina n-a dormit bine in ultimele nopti,poate-o fi si caldura de vina,sau eruptia asta dentara,nu stiu,astept sa-si mai revina.
de mii de ori!
Vio_irina spune:
Acum l-am vazut si pe Emi,e o frumusete!
Sa va traiasca si sa fie sanatosi,sa aveti numai bucurii de la ei!
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
Poftiti la o cafeluta fierbinte si aromata!!Eu mi-am pus o ceasca mai mare ca sa ma trezesc.Puiul meu a dormit la fel de rau si am mare nevoie de o cafea. De fapt somn mi-ar trebui dar cand?? Poate nu o sa il tina mult faza asta rea cu dormitul.El doarme bine ziua si mai recupereaza din somnul pierdut.
Magda - ce baieti frumosi ai!!Sa iti traiasca si sa iti aduca multe bucurii!! Puiul meu sta la pupat dar nu realizeaza ce fac de fapt.El ma prinde cu manutele de fata si ma musca si ne bucuram amandoi.
Miercuri ne internam in spital iar joi dimineata va fi operat. Ma tem de momentul asta dar trebuie sa trecem si peste asta.
Cata - sper ca sunteti bine!! Ne este dor de tine si de Robi.
Letitia - sper ca ne mai citesti din cand in cand. Ne gandim la voi si ne rugam ca Tudor sa fie bine.
Sa aveti o zi frumoasa!!
idoina spune:
Buna!Ma mai primiti si pe mine pe aici?Va urmaresc din umbra si ma bucur si ma intristez odata cu voi.Acum vroiam si eu o gurita de cafea de la Stefanut,ca desi e dupa amiaza,eu tot nu reusesc sa ma dezmeticesc(sper ca din cauza caldurii)
Va pup pe toate si pe toti puiutii
idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo
magda2010 spune:
salut,
eu sint putin suparata,sebi a facut o criza urita aseara.eram afara pe o banca,bine macar ca stateam jos,altfel nu stiu daca apucam sa-l prind.l-a luat somnul dupa,iar asta inseamna ca a fost grav,pina acum isi revenea imediat si isi relua activitatea dinaintea crizei.dr tot in concediu,nu prea stiu ce sa fac.
joi dimineata o sa fim cu gindul alaturi de stefanut,sa treaca totul repede si sa scape mami de stres.printesa ce face?asteapta sa inceapa gradi sau anul asta incepe scoala?
si sint mindra de mine!am reusit sa activez PM.si ieri sa va arat pozele.nimic complicat,doar ca nu eram atenta.
magda2010 spune:
buna seara,
am fost suparata azi mai toata ziua.dimineata am sunat-o pe dna doctor si mi-a spus ca atita timp cit nu stapinim crizele e containdicat sa mergem la gura ocnitei.asta deoarece acolo se face recuperare intensiv si iar putea face rau lui sebi.a ramas sa o sun dupa ce va trece o perioada de 2-3 luni fara nici o criza,atunci ne-am putea interna.nu mi-am aminat programarea inca,mai astept un pic,poate se intimpla o minune si se opresc.voi merge si la neurolog,poate trebuie ajustata doza,nu stiu.
deja il vedeam alergind!
Vio_irina spune:
Stefanut,sunt cu gandul la voi,sa treceti cu bine de operatie,fara dureri si lacrimi,sa va intoarceti acasa sanatosi.
si sanatate multa!
Magda,imi pare rau de Sebica,ii doresc sa-si revina cat mai curand.
Stiu ca nu sunt indicate terapiile daca sunt prezente crizele.
si aveti grija de voi!
Idoina ,esti binevenita oricand doresti,e o onoare pentru noi ca ne vizitezi. si sa ai parte numai de bine!
ioanacioc spune:
Sa va intoarceti acasa sanatosi,Stefanut!
Noi am facut analizele,acum sa vedem rezultatele,sa speram ca vor fi bune,si dupa vom face o vizita dr.
Ne pregadim de vacanta,plecam cateva zile la mare,asa ca vom vb cand ne intoarcem.
pe toate mamicile si pe toti puisorii dragalasi!
Vio_irina spune:
Ioana,vacanta placuta va doresc,soare bland si apa calduta!
Stefanut,putere si incredere in Dumnezeu si totul va fi bine!
Va pup si va doresc o noapte linistita!
pisellino spune:
Buna ziua! Robi a reinceput crizele, la medic aici nu l-am putut inscrie inca pentru ca trebuie sa schimb rezidenta si dureaza mult, maine mergem la roma la spital pentru internare, acolo nu voi avea de unde sa va scriu ca nu am net in spital. e greu, ne-am acomodat destul de greu dar sper sa fie mai bine. Va salutam cu drag
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi