Epilepsie(4)
Raspunsuri - Pagina 12
pisellino spune:
Buna dimineata!
Noi am fost luni la medic si nu ne schimba terapia ca robi are eeg bun, lucru care ma mira foarte tare vazand ce convulsie puternica a facut, dar ma las pe mana lor, medicul asta nu ia nici o decizie fara sa se consulte cu doctorita de la Roma asa ca am incredere in ei. Ieri am fost la centrul de terapii si m-am intalnit si cu neurologul lui Robi care mi-a spus ca luni trebuie sa ne internam, eu cascasem niste ochi ca pe asta nu o mai stiam, el a spus ca m-a informat cand era robi in convulsie da eu de unde sa aud ca eram terminata deci luni ne internam iar.
terapiile nu le face pana cand nu iesim din spital ca acum ii vor face o rezonanta, ecoabdominal,ecocardiograma, eeg si alte analize plus una de genetica pentru gena ARX, sper ca am scris corect, deci mai asteptam umpic cu terapiile.
va las ca ma duc la pediatra sa ii duc noile vesti
va pupam
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
magda2010 spune:
,
tot trista sint.am fost la medic sa-mi explice ce se intimpla cu sebi,nu sint lamurita foarte bine,ca l-am prins pe fuga,intre doua operatii.nu este opertie pt alundirea tendoanelor,ci o operatie pt protezarea gleznei,artodeza parca.adica ii pune o bucatica de os pe interiorul gleznei ca sa o sustina si sa nu ii mai fuga piciorul spre interior.momentan nu e f grav,dar se va agrava in timp,iar la o virsta mai mare s-ar putea sa nu mai aiba aceeasi reusita.
momentan am spus ca mai stau pe ginduri,raminem doar pe ghetute ortopedice,totul a venit brusc si vreau sa iau decizia cea mai buna.si,e fapt,vor fi 2 operatii, pe rind la fiecare picior.
m-am suparat si la munca,sefa m-a mutat pe alt punct de lucru,la sediu,adica cu ea in birou,stau drepti toata ziua.deci nu mai pot intra pe internet prea des.
,weekw-end placut tuturor!
pisellino spune:
magda nu mai fi trista noi te inveselim de operatie nu stiu ce sa-ti zic, si eu sunt cam reticenta la schimbari, sper sa iei decizia corecta
voi fetelor ce faceti azi?
stefanut? vio? am citit ca ai umplut camara vreau si io
pup pentru toata lumea
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
stefanut-08 spune:
Buna ziua la toata lumea,
In sfarsit am si eu timp sa va scriu cateva randuri. Sambata am multe de facut ptr ca in timpul saptamanii nu prea mai pot face prea multe. Dupa ce vin de la servici in primul rand ma joc cu Stefanutz ptr ca imi este tare dor de el. Si lui ii este dor de mine, se inveseleste de cum ma vede, ma trage de par, rade. Apoi nu prea mai sta singurel ca sa pot face si eu cate ceva. Noroc de sora mea care oricum gateste si mancam la ea. Am mare noroc de ea ptr ca nu as fi putut sa imi las copilul cu altcineva.
Cata - ma bucur sa aud ca Robi este bine dupa convulsia aia urata. Te simt dupa cum scrii ca esti vesela! Sa o tineti tot asa!!Bafta la analizele pe care o sa le faceti!!
Vio - Ai terminat cu muraturile?? Flavia este in clasa a XI sau a XII-a ?? Ai mare noroc de ea si Irinuca la fel.Multe salutari Flaviei din partea mea si bafta in noul an scolar.
Ma intrebai ce face Irinuca mea.Irinuca mea este fericita ca a inceput gradinita. Este fetita mare, dimineata ne trezim la 7, se spala si se imbraca singura, doar la pieptanat o ajut eu. O duc la gradinita la 7.30 cand inca nu este nimeni pe acolo dar nu se supara. Asa se poate juca cu orice jucarie pana vin si ceilalti copii. De multe ori se trezeste inaintea mea si isi face ea griji ptr mine ca o sa intarzii la servici.Asa mica cum este, ea este tot sprijinul meu acum cand tati nu este cu noi acasa.Stefanut este destul de vesel ziua dar noaptea doarme foarte rau, se agita si se trezeste de multe ori pe noapte. fetelor tale si ptr tine.
Magda - curaj!! Eu zic ca daca medicul spune ca este necesara operatia atunci trebuie sa o faceti. Stiu cat de greu este, eu am tremurat luni de zile ptr operatia de hernie care este o operatie micuta.Dar D-zeu ne-a ajutat si am trecut cu bine peste ea.Sigur o sa iei decizia cea mai buna ptr copilasul tau!! baietilor tai frumosi.
Ioana - Alex cum se mai simte cu noua medicatie?? Este totul bine??
Leti, Ra_mi Ella, - multe salutari si puiutilor vostri.
Sa aveti o duminica frumoasa in familie!!
Vio_irina spune:
Dragele mele,bine v-am gasit!
Noi am fost plecati intr-o mica vacanta,asa ca sa nu regretam ca a trecut sezonul concediilor si vacantelor si noi l-am petrecut doar pe drumuri si acasa.
A fost minunat!!!
Irina e binisor,cu mai putine si mai usoare spasme la trezire,doarme mult mai bine noaptea dar nu stiu pentru cat timp,oricum suntem bucurosi de schimbari si speram sa fie prezente pe o perioada cat mai lunga.E plina de veselie,chiuie si rade in hohote cand ne jucam cu ea,imi spune ceva pe limba ei si eu nu reusesc sa inteleg ce-mi spune,ii raspund de fiecare data ca o iubesc si zambeste,de altfel numele ei si ``te iubesc`` sunt cele care o amuza si le aude cel mai des.
Saptamana viitoare va fi f.incarcata ca duminica botezam un finut si am de facut cumparaturi,trebuie sa ma tund si eu putin si sa ma vopsesc,am o programare la medic pentru mine dar sper sa treaca toate si sa fim bine.
Magda,nu te mai intrista,stai si analizeaza bine problema iar decizia finala va fi cea mai buna pentru Sebi,sa fii sigura de asta!
Cata,credeam ca ne-ai uitat!Fii bucuroasa pentru ca te poti interna cu Robi,e mare lucru ca deja beneficiati de toate drepturile si cine stie,poate gasiti solutia care sa opreasca crizele.
Referitor la muraturi,se rezolva,imi dai o adresa si pun imediat de un colet.
Stefanut,ma bucur ca sunteti bine si va descurcati de minune de cand ai inceput serviciul,esti o mamica iubitoare si puternica!Cand citeam de Irinuca parca ma vedeam cu Fla,cu ani in urma cand o lasam la gradinita cu femeia de serviciu,ca era mult prea devreme de inceperea programului,si la fel , nu zicea nimic si stiam ca nu va face prostioare,am avut incredere in ea inca de mica.E in clasa a X a si ma gandesc de pe acum cu groaza ca timpul trece si se va apropia ziua plecarii de acasa.
Lui Stef i-au iesit maselele,caninii?S-ar putea asta sa fie motivul agitatiei pe timpul noptii.
Multi !
Va doresc sanatate multa,liniste si s-auzim de bine!
oana_andrei spune:
Buna seara!
Numele meu este Oana si citesc de multa vreme forumul! Vreau sa va spun ca va admir pentru felul in care luptati pentru puiutii vostri! Sa le dea Dumnezeu multa sanatate!
Vio_irina daca se poate as vrea sa vorbesc cu tine, insa am vazut ca nu accepti mesaje private. Te pot deranja in vreun fel cu cateva intrebari?
Va doresc numai bine in continuare, sanatate si voua si puilor!
Vio_irina spune:
Oana,bine ai venit!
Am PM-ul activat de mult timp.Astept intrebarile de la tine.
Din ce anume ti-ai dat sema ca nu accept mesaje pe PM?
In plus iti dau si adresa mea de email,oprea.violeta70@yahoo.com.
Te pup!Sanatate multa!
2
ioanacioc spune:
Buna ziua,
Stefanut,noi asteptam sa vine dr din concediu,Alex a mai facut crize in tot acest timp,nu ma asteptam la minuni,asa peste noapte,dar sper in continuare ca am luat decizia corecta in momentul in care ne-am hotarat sa schimbam dr.
Magda,nu mai fi trista,trebuie sa iasa soarele si pe strada ta!
Vio,ma bucur ca v-ati distrat,spor la cumparaturi, si sa aveti parte, de acum inainte numai de lucruri bune!
Cata,sa ii dai multi lui Robi din partea noastra!
Pentu toate mamicile si puisorii lor !
pisellino spune:
noi suntem tot acasa trebuia sa ne interneze luni si nu ne-a mai chemat ca nu au locuri la rezonanta acum astept sa ma sune ei sa-mi spuna cand ne internam.eu tare as vrea sa nu ne mai internam deloc dar stiu ca nu e posibil. robi e bine se joaca toata ziua nu a mai facut convulsii, am pus si niste pozici din parc
va pupam
o zi buna tuturor
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI