Trombofilia o cauza a infertilitatii - 30

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

buna ruxi. Joi e ziua de eco?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Da, Aristica ! Am emotii...

R. 11+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Cine ma ajuta si pe mine cu 2 cutii cu femibion cu DHA? Mai am doar pt o luna...
Ajunge cineva in Ungaria in perioada asta?
Am cautat pe un site, sa comand din Germania, dar costa 120 lei fata de 85 in Ungaria.

18+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Felix, pe synevo spun ca folosirea heparinei ca anticoagulant este o cauza de respingere a probei de sange, pt. mutatiile FVL, MTHFR si Factorul II.
Ruxandra, asa zic si eu...Deci continui cu aspenterul.
Intrebare-ntrebareata: stie cineva ce analiza tb. facuta: FVL sau mutatia FVL? Pt. ca prima costa 100ron, iar a doua, 200ron. Si nu inteleg ce rost are prima, daca a doua iti da raspunsul ref. la mutatie...

------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor
E greu sa tin pasul cu voi, deja suntetii multee si scrieti destul de mult
Dar am vazut ca avem o gravidutza noua Floaredemac , felicitari si sarcina usoara, un bebe sanatos si norocos.
Felixutza maine vezi bebelinul la eco, tin pumni sa vii cu vesti bune, si astept poze iar
Tamitu deci bebelicul luptator era o fetita?? Doamne ce ma bucur, stii cit de tare ador fetitele.... Ma bucur tare mult, sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare. Va iesi o fetita frumoasa si sportiva ca mamaica ei.
Denisa ai un pm. Multumesc mult inca o data.
Aristica, Alla, Ruxandra,Sara, Ana si toate fetele si numai vesti bune sa auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Felix76- mai am putin pana la rezultat,astept..

Pupici la burtici si viitoare burtici

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

tamaryllis eu sper sa ajung la inceputul lui (4-6 )septembrie, daca nu rezolvi vorbim.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Denisa, vb pe parcurs!Multumesc!

18+

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Fetelor multumesc tare de incurajari tuturor. Azi am fost la Fundeni si mi-au marit doza de clexane, asa ca pana aici m-am linistit, dar..... simt ca innebunesc, am luat o parte din rezultatele la analize si la urina mi-a iesit STREPTOCOCUS AGALACTIAE SI CICA O SA IAU ANTIBIOTIC.Am vb cu doctora si zicea sa nu ma agit ca e frecvent si se trateaza, dar am cautat pe net si...provoaca micutului boli grave, cum ar fi meningita,bolile pulmonare..........nu-mi vine sa cred!. Va rog din suflet, daca mai e cineva pe aici cu asa ceva sa-mi dea de veste, sa-mi spuna ce tratament a facut, daca a luat antibiotic, ce anume a luat.....M-am bucurat de sambata pana luni ca s-a resorbit hematomul......Astept si secretia vaginala sa vad daca e prezent si acolo....., citeam pe net ca apare vaginal si fara urina si ca e mai grav daca e in urina!!
la toate

Mergi la inceput

Da Aditule, e fetita, deci feeling=ul meu nu a functionat de data asta.

18+

Mergi la inceput