Trombofilia o cauza a infertilitatii - 30

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Multumesc inca o data fetelor care mi au raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Iaca fug si eu in we si ce gasesc??? O graviduta! Floricicademac, ma gandeam eu ca tu coci ceva acolo cu toata tacerea aia! Iti doresc din suflet o sarcin usoara finalizata cu un bebe sanatos si frumos, asa cum sunt copiii de clexane! Ma bucur mult ca ai reusit! Sa dea DD sa mearga totul perfect!!!!

Felix 12+

Mergi la inceput

Aseee, pentru ca ati fost harnicute tare, abia acum am terminat de cetit istoria.

Ruxica, clexanele nu trece la bebe deloc deci nu sunt afectati bebeii de el.

Aristica, Anna, haideti la raport! Ati prins peste de-un gratar?

Maria, eu tot vb cu bebelache al meu sa spuna acolo sus ca mai e nevoie si de alti copilasi, sunt multe mamici care-i asteapta cu drag si dor. Sper sa ma asculte si sa cheme puiuti si in burticile voastre! Uite, Floricicademac a reusiiiiit! Veti reusi si voi!

Lore, eu am mai luat aspenter asa, sporadic, stiind ca am in familie cazuri de atac cerebral, boli de inima, varice. Problema este cand vei face analizele, trebuie sa-l opresti cu cel putin 2 sapt inainte de intepat pt ca altfel influenteaza rezultatul. Denisa zice bine, citeste din urma ca gasesti multe info utile.

Mrn, si noi avem un usor retard de crestere dar nu se pune problema de asa ceva la varsta asta a sarcinii. Poate fi eroare de echograf, de echografist etc etc etc. CRL-ul pe care il avea bebe meu era cuprins intre saptamanile 10 si 12 de sarcina, vezi si tu ce mere e marja... Ma bucur muuuult ca nu mai e uratenia aia de hematom, clexanele isi face efectul, probabil ca nu iti va mari doza. Pt dureri de cap eu mai iau remedii homeopate, o batista inmu-iata in apa rece pusa pe frunte, mai merge sa-ti masezi intens incheietura dintre degetul opozabil si aratator si daca nu merge deloc deloc, un paracetamol luat rar nu e un capat de tara. De vomitat eu n-am vomitat deloc dar am tot citit ca face bine mancatul putin si des, sa nu aibe timp sa scada glicemia. Eu sunt invers, daca nu mananc la timp ma apuca greata...

Mady sa-ti traiasca nazdravanii! Imi place cand intrii pe la noi, face mult incurajarea unei mamici de clexanel!

Simonia, imi pare foarte rau de pierderea ta! Parerea mea este ca pana nu faci analizele, nu se poate sti exact daca "beneficiezi" au ba de probleme. Poate ar ajuta sa ne spui daca ai probleme in familie, cardiaci, hemoroizi, varice etc.

Alla eu visez ca dau examene la franceza, habar n-am de unde visele astea. Am avut o perioada cand il asistam in vis pe Tutunaru cum facea laparo la prietene bune Subconstientul nostru are el acolo stocat multe...

Floricicademac, daca faci beta, e bine sa respecti laboratorul si la analiza urmatoare pt ca fiecare laborator are domenii de incadrare diferite, unitati de masura diferite... Creca e tarziu ce spun eu acum, tu esti deja pe drum catre Uschi, bafta multa!!!

Tamy cam greu cu injectatul la ore de noapte. Eu ma gandesc ca si ce face Uschi e ok pt ca altfel n-am fi vazut albumele de pozici pline si atatea burti enorme la usa ei.

Denisa, cat mai e pana primesti rezultatul??? Sa dea DD sa fie perfect!

M-am intins ca o placinta, daca am ratat pe cineva Noi maine mergem sa ne pozam iar. Sper sa fi crescut frumos bulinuta, poate aflam si ce port in marsupiu...

Felix 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Floaredemac, te asteptam cu vesti de la Uschi si iti tinem pumnii!
Mrn, carevasazica esti argeseanca! Nu te ingrijora in privinta masuratorilor, am inteles ca in primul trimestru de sarcina marja este de o saptamana, deci esti in grafic, stai linistita! Pentru hematom eu iau si Duphaston ( 2 la 6 ore!) si Utrogestan ( intravaginal, 4 capsule/zi), dar uite ca el e mai incapatanat decat toate medicamentele! Ieri le-am scris doamnei dr. si doamnei Viorica despre chestia asta si mi-a raspuns asistenta, care mi-a recomandat sa nu mai iau Aspenter decat in zilele in care fac Clexane de 0,2.
Am fost destul de ingrijorata- singura chestie care ma linisteste este ca imi e rau, am simptome pronuntate de sarcina ( dintre care greata e chiar deranjanta uneori) si se spune ca asta-i semn ca bb creste si e in regula. Abia astept ziua de joi...
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!

R. 11+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Floaredemac, felicitari pentru sarcina! Sunt convinsa ca o sa fie ok si vei avea un bb vioi si sanatos! Asteptam vesti de la Fundeni.

Fetelor, asa-i ca aspenterul nu influenteaza analizele pt. mutatiile genetice? Ca eu am inceput sa iau, de vineri, iar joi merg sa fac FVL, MTHFR, factorul II.
Pentru SAFL, ar mai fi nevoie sa fac vreo analiza, avand in vedere ca am facut anticorpii antifosfolipidic IGg, si au fost negativi?
Nu mai astept sa iasa analizele genetice, incep sa incerc pt.bb de luna aceasta ( deja iau de cateva luni acid folic, iau magne+B6 de vreo 2-3 luni, si tot vineri am inceput sa iau si vit. E). Maine merg la dr. U. sa imi dea rezultatele analizelor facute vineri si sper sa imi dea si-un tratament, preventiv, in caz ca-s mutanta ( sau sa confirme ca ce iau eu e ok). Azi e Z14 la mine, deci ma pun pe treaba!!

------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...

Mergi la inceput

Felix, asteptam cu nerabdare vestile tale de maine si iti tinem pumnii!

R. 11+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

SARA, dupa umila mea stiinta, testele genetice n-ar trebui sa fie influentate de medicamentele pe care le luam. Cel putin asa am mai citit pe ici, pe colo- ca ele ar indica "zestrea" noastra, pe care nu o putem schimba nicicum, putem doar sa contracaram sau sa amelioram efectele. Iti tin pumnii la rezultate!

R. 11+

Mergi la inceput

Ia uite ca am uitat pe cinevaaaa. Sara uita-te pe site-ul lui synevo la fiecare analiza in parte si vezi daca influenteaza. Parca numai proteinele S si C erau cu semnul intrebarii la aspenter. Bafta la prestat si te asteptam cu liniutele buclucase!

Ruxi sa dea DD sa fie bine de data asta si bebe sa fie in parametri. Tie ti-a crescut burtica? A mea e o chestie micuta care apare mai ales dupa amiaza. Dimineata sunt aproape ca inainte, daca merg si la toaleta aproape zici ca nu-s gravi...

Pup,

Felix 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

simonia ai PM, cu intarziere, ce-i drept, dar ieri, cand am vorbit la telefon, eu eram in masina. Sper sa gasesti o "explicatie" si sa te gandesti ca ai avut 3 embrioni foarte buni, deci mai ai sanse. Daca-ti descoperi mutatii, le poti "combate", poti monitoriza ovulatia si eu cred ca mai ai sanse, caci un raspuns asa de bun la fiv, la varsta ta, arata ca mai ai sanse pana la menopauza. Nu renunta!
(P.S. - daca nu-mi spuneai varsta, eu credeam ca ai 35 )

floricica d-asta taceai tu malc???Cred ca ai cumparat femibionul preventiv, ca stiai tu c-o sa-l folosesti vreo 38 de saptamani, asa-i? Felicitari!

felix am dat "la pamant", am prins asa, de-o prajeala cu mamaliguta...s-a induplecat mama de mine si mi-a facut un bors, dar nu din pestele prins de noi, ci dintr-o pastruga cumparata. Ia sa te vad cu ce veste vi: cuc sau galusca?

maria eram sigura ca Albu nu te lasa sa iei nimic inainte de punctie. Sti, citind ce ai scris, m-am gandit ca eu am facut o laparo cu el si oi fi sangerat mai mult, ca am stat 90 de minute pe masa, d-asta mi-o fi zis omul sa nu iau nimic 3 saptamani inainte de punctie...ti-am mai zis eu ca suntem unice, chiar daca avem aceeasi mutatie, Albu ne gaureste si ne trateaza diferit

mrn ce veste buna ai!

tammy eu am auzit-o pe as. Viorica ca 3 nospa pe zi la o graviduta sunt "normale"...

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Felix, am asa o chestie... gen burtica, se observa mai ales dupa-amiaza, ma studiez si eu intens mereu, ca mi se pare ca tot nu creste.
Aristica, welcome back!

R. 11+

Mergi la inceput