Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Roli, m-ai facut sa plang. E cumplit! Imi pare rau, nu stiu ce sa zic. Te poti consola, daca se poate spune asa, ca tatal tau a apucat sa isi cunoasca nepoteii si cei mici pe el... e mare lucru.
Eu le spun copiilor despre cei care ne parasesc, ca Doamne Doamne ia la El oamenii care au nevoie de ajutor si acolo, in cer, are grija de ei...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Doniro, super ca iti vezi puiul azi...

ce crezi, Fyfy e geloasa pe Mura, deci imi imaginez cum ar reactona la un bebelush sau un alt copil care i-ar "invada" parintii..stii ce mi-a spus:"cand o sa fiu catel ma plimbi si pe mine cu lesa?"..auzi tu..plus ca face pe catelul prin casa..si daca o mangai pe Mura sau ii spun bravo pentru ceva, vine repede la mine sa o iau in brate sa ma pupe...nu am crezut ca poate fi geloasa pe catel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa!
e soare printre nori
la mine ori ploo cu galeata (inclusiv in suflet) ori e soare!

de ce s-a inventat ziua de 24h? eu zic, si sustin ca a fost facuta pentru leneshi! cum doamne sa-mi ajunga 24 intr-o zi? la ce sa renunt? la 5h de somn, la 3 de calcat haine, la 4 de facut curat fusharit, la 2 de cumparaturi, la 1 de scris, 1 de citit, 1 de aranjat, inca una de aranjat dupa ce vin copiii acasa, vreo doua adunate la un loc pt mancat, juma d eora net, juma d eora tv...pai daca as mai pune epilatul (hihihi), gimnastica pe car enu am voie s-o fac, si-as mai merge si la servici!!!! plus ca jeremy cere atentie, frate, dar cere, nu.... asa, balet!

bon, inainte sa imi continui jelania,

alinatudor, multa sanatate. am sa citesc sa vaz ce inseamna brusc toata lumea bolnava la voi, unde e conflictul.... pana una alta,s a va faceti toti bine!

roli, doare, dar ii e bine unde e! pastreaza-l in suflet, dar nu-l chema inapoi de dor...

ema, milan fu mortal! oare c emoaca ar fi facut flamanzii mei talambi?:)))

alinush de plush! bau! kikikiki

ceska, si deci e gata lucrul la moshie???? beton! pai... tre plangi d eun pic de vreme racoroasa? sau visezi la strand? noi umblam deja cu maneci lungi si geaca dimineata. coool la belgique, o dau la schimb:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

Doniro, super ca iti vezi puiul azi...

ce crezi, Fyfy e geloasa pe Mura, deci imi imaginez cum ar reactona la un bebelush sau un alt copil care i-ar "invada" parintii..stii ce mi-a spus:"cand o sa fiu catel ma plimbi si pe mine cu lesa?"..auzi tu..plus ca face pe catelul prin casa..si daca o mangai pe Mura sau ii spun bravo pentru ceva, vine repede la mine sa o iau in brate sa ma pupe...nu am crezut ca poate fi geloasa pe catel..

Alina si Stefania

Ce tare e :)) La noi Daria nu isi manifesta f "pe fata" gelozia, dar o vad cum se schimba la fata cand il dragalesc pe Victor si cum incearca sa atraga atentia asupra ei, iar cand il prinde singur (si crede ca nu o vede nimeni) il cam altoieste...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello.

Natalia, a fost super fain la Covasna. Hotelul isi merita din plin stelele (4), totul e frumos, de bun gust. Mancarea e excelenta. Piscina ok, jacuzzi putea fi putin mai mare, sauna super....
Peisajele de vis, linistea dumnezeiasca. Trenuletul in aer liber care te plimba vreo 3 km e foarte pitoresc.

Iar lipsa copiilor, care sa doreasca non-stop ceva de la mine.....priceless Adica a fost foarte romantic si secsos weekendul nostru

Copiii au fost bine mersi la Intorsura, au zburdat intreaga zi in aer liber, s-au plimbat prin padure etc. Mathias a dormit cu sora-mea (pe care o asociaza cu mine, cred), n-a plans dar a mai intrebt din cand in cand "unde e mama". Markus e in lumea lui acolo.

Mi-am propus (daca ne tin finantele, ca deja am cam intrat in criza - vorbesc de familia noastra) sa mai repetam figura, face tare bine la relatia de cuplu si la nervii/creierul meu

Ceva poze am pe facebook, daca vrei sa vezi, mi-e lene sa le incarc si pe webshots.

Pupici la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

roli mi-au dat lacrimile. va imbratisez!

natalia in sfarsit am vazut si eu pozele din vacantele voastre

vent ati fost la clermont? despre acesta imi povestea cineva ca e super super

sanatate multa bolnaviorilor mici, celor mari, si murei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

SAlutare!

VEN - super meserias WE ul vostru ...si pozele spun ca mami s-a simtit super bine...ma bucur tare si va doresc sa-l repetati cat mai curand. Mi-ai facut o pofta de mers undeva numai cu iubi dubi de cred ca ma apuc si caut "castane" pe wizzair

Ceska - foarte fain ca aveti un loc verde al vostru. Mi-as dori si eu...

Roli - dureros...

Miri - gata cu jelania ... si asa faci o multime de lucruri...ca te-apuca regretul seara cand te pui in pat ca tre' ca te culci...cred ca ni se intampla tuturor, mai putin poate celor carora le place sa doarma...

Fetele dorm, eu tre sa o tai in oras, asa ca va pup pe toate.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ven, am vazut si eu pozele de pe fb. Taaaare faine peisaje pe la Covasna. Am tot ajuns la Sf. Gheorghe dar uite ca la Covasna nu am fost. Imi povestea si LauriciD ca e tare frumos acolo (bine...nu mai zic ca eu credeam ca nici nu are cum sa existe orasul Covasna, ca e numai judet! )
Bravo pentru weekendul romantic. Stiu ca face minuni!

Nati, si pozele vostre le-am vazut! Mi-a placut mult costumatia Anei de la serbare! Faina de tot! Ce fetite frumoase ai!!

Mirikule ptiu, ca m-ai speriat! Ma bucur ca esti mai bine! Asa trebuie sa fii! Positive thinking, baby!!

Alina, multa sanatate gastii bolnavioare!

Ema, voi sunteti ok, da?

Mai fetelor...eu m-am tampit de tot! Zicea cineva saptamana trecuta ca urma sa se vada cu Mitsulina noastra? Nu mai stiu...sa ma bati si nu mai stiu. Daca fu' real sa ne zica si noua ce mai face junioara noastra, please!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetele, mersi.

Ema, da, la Hotel Clermont am fost.

Alinush de plush, da, cu Mitsulina noastra urma sa se vada Alina Tusor, in Ploiesti, parca. Nu, Alina?

Natalia, comment-ul tau ca Mathias e deja luat a fost la maaaarele fix. Pupici la fetele frumoase de Cluj
Ah, ia povesteste tu cum a fost la nunta lui fratello si pune poze sa te vedem cu cele 2 tinute secsoase . Si pe fete de asemenea!

Alinatudor, sanatate multa, sa-i treaca repede si sotului si iubitei mici.

Roli, n-am cuvinte, sincer. Stiu cat de greu a fost cand a murit bunicul meu drag, nici nu vreau sa ma gandesc la parinti.... Multa putere si o imbratisare mare-mare!

Noapte buna!

Mergi la inceput