Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *269*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata la pranz!

M-am binedispus citind patania Emei din oficiul postal...

Miri - mama ce mult ai de citit...chestiuni interesante...spor si mai imparte si cu noi din ce citesti tu acolo.

Laurici -esti o scumpa!Uite aici pozele :http://community.webshots.com/user/natalias103

Doniro - enjoy the silence Du-te la un spa!

Alinatudor - SANATATE familionului...dar parca s-au vorbit ai tai sa se-mbolnaveasca in grup...

Ven - cum a fost in WE?

Noi am fost la mama la Oradea pana aseara, ca Horia era la Buc si n-am avut chef sa stam singurele prin Cluj. Asa a m stat la curte, toata ziua afara si ne-am rasfatat.
Eu trebuie sa merg urgent sa-mi spal si coafez pleata, ca mergem la niste prieteni dragi care au venit acasa (stau in Anglia)si ii taie motul copilului.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ziua buna, dragelor!

Mirikule, mi-au crescut cornitele pana-n tavan!
Ce de carti ai acoloooo!!! Vorba lui Nati, sa ne mai zici si noua cate una alta!

Ema, tare faza cu oficiul postal! Si bravo puiului ca a spus!

Alinule, imi pare rau ca sunteti bolnavi! Cat despre calculii renali ai lui Mircea...il doare tare? Are crize? Eu am scapat de niste calculi biliari cu smirna. Numai ca nu mai stiu exact modalitatea de administrare. Daca vrei sa incerci, da-mi un PM si cand ajung la tara vorbesc cu preotul care mi-a dat remediul asta.
Multa sanatate si buburuzei si Murei!

Doniro, enjoy!!! Bravo! Rasfata-te ca meriti!

Ceskule asa de mult de invidiez ca petreci asa mult timp cu Benji!! Abia astept sa-mi aduc si eu puisorii acasa! Stiu ca nu voi mai fi asa relaxata cand ajung acasa, dar prefer sa-mi puna parul pe bigudiuri si sa-i am langa mine!

Roli, relaxare placuta la munte si multumesc pentru pontul cu concertele. Sper sa ajung si eu cu copiii cand ii aduc acasa!

Lauriciule, ce bine ca-i place lui Eleni la mama ta!! Stii macar ca daca ai nevoie, o poti lasa acolo linistita! Bravo, ma bucur!
Ne potrivim de numa'! Eu sambata aduc copiii pt o saptamana acasa! Tu cat ii mai lasi la mama ta?

Elle , te-ai distrat!! Bravo!

Diana draga ma bucur mult cand aud de progresele Sofiei! E atat de dulce, de feminina, de gingasa papusica ta... Spor la treaba cu logopedia!

Va pupacesc!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Moaaaamaaaa!!! Nimeni pe aici de ieri??

Zuzelor, va plimbati, hai???!! Foarte bine, foarte bine!

Poftiti la un ness frape de la mandea, ca tot murim de cald zilele astea!

Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,

Alina023,
am o cafea dar trebuie sa fie calda caci la noi e racoare.... As mai vrea cateva zile calduroase sa mai profitam de abonamentul facut la strand. Gaza ieri in masina a recunoscut intersectia de unde la stanga o iei spre strand si a fost un pic dezumflat ca nu mergem intr-acolo....... Tati era de parere ca e racoare sa umble dezbracat si sa stea in apa.

Noi ieri am muncit patru ore la mosie... Curatenie pe-afara, asa generala cu tuns gard viu, desfiintat din pacate umbrarul de vita caci viei nu ii mai mergea bine de vreo doi ani. Mai avem de luat la puricat interiorul cabanei si probabil anul asta ne oprim aici. E cam tarziu de pus flori, poate fac o gradina de piatra pentru plante aromate?

Azi o sa facem poze ca sa vedem cum am preluat totul, ieri am uitat aparatul acasa... si nici nu as fi avut timp de fotografiat...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Alinatudor,
imi pare rau ca sunteti bolnaviori... Ai grija de tine ca sa poti avea grija de toti cei care au nevoie de ajutorul tau. Am avut si eu odata o criza de rinichi si nu doresc nimanui sa aiba de-a face cu asa ceva.... Sanatate!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ceska la cumnata mea la Nuremberg sunt gradini in oras, un fel de parc impartit pe parcele de 200m2 cu cabanute unde isi pot petrece ziua (dar nu si noaptea)...platesc cam 400E/an. Cumnatul meu fiind apicultor nu plateste nimic. Oricum este grozava ideea asta, de a avea o curticica chiar de stai la bloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, am profitat din plin de ziua de ieri... Am vizitat toate magazinele din Unirea, dupa aia m-am intalnit cu prietena fratelui meu in parc, unde am dat peste 3 colege de liceu; f placuta revedere dupa atata timp si cat de mandra am fost povestindu-le de cele 2 comori ale mele .
Azi de la serviciu ma duc direct la Snagov, la Victor, si voi face naveta pt restul saptamanii. Abia astept sa il vad, mai ales ca nu e Daria care sa ma gelozeasca...
Pupam zuzele si clopoteii!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

dragele mele, multumesc de suport...
suntem mai bine, piatra la urografie nu s-a aratat premare. dar probabil colturoasa si infipta ..e aproape de iesirea dinstre ureter spre vezica, sa speram ca "naste" in curand..

Stefy in schimb are puroi pe amigdale, depozite galbui..ii dau antibiotic de aseara, azi noapte a facut iar febra..dar cand nu are puseu febril, e foarte ok..sper sa isi faca efectul tratamentul ijn curand...
Mura e si ea bine, am terminat azi setul de injectii..chiar s-a intremat bine bine, unde mai pui ca a inceput sa manance ca un lup:)

eu sunt in urma la serviciu..si ma simt prost, nu reusesc cu nici un chip sa recuperez ritmul..cred ca am mare nevoie de vacanta asta...Doamne ajuta sa mergem...
pup...aa..ce grozava ideea cu cabanuta...incredibil cum pot unii sa isi infrumuseteze traiul asa..cu idei simple, dar foarte eficiente..iar la noi..daca nu ai grija mancarii se considera ca esti fericit..uff..ce diferente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Azi mama s-a dus la ea cu Andrei sa ude florile (mama acum sta la noi). Cand au ajuns Andrei a intrebat unde e bunicul si mama i-a zis ca a plecat de la noi la Doamne-doamne. Andrei zice "ubec bunicu"... ...mi-e asa dor de el.

Alinatudor iti doresc sa scapi repede si usor de belea. Sanatate multa!

Maine mergem la munte. Am amanat o zi, ca sa ne intoarcem luni, cand e drumul mai liber.

Va pup!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Of, Roli...

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput