Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (123)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui summertime ine va regasec...cate nouati!! Felicitari Nike, ma bucur ca e totul bine in sfarsit Clary, multa bafta si sanatate, imi pare tare rau cand aud de medici care fac rau in loc de bine, creierul meu nici nu poate sa conceapa ca exista oamnei din astia. Noroc ca exista Dumnezeu care are grija de noi si ne scoate la liman cand avem nevoie. Eu am avut o saptamana orbila, de la statul pe scaun si traspiratie si imunitate scazuta probabil m-am ales cu un furuncul nici mai mult nici mai putin decat pe fund, de o saptamana nu am mai putit sta jos. Apoi toti doctorii au zis ca ar trebui sa il operez, ca nu trecea si infectia poate fi f periculoasa in sarcina si asa am si facut. \insa de la anestezie m-a durut capul atat de rau incat 2 zile nu m-am putut da jos din pat. Ieri a fost prima zi cand m-am simtit si eu bine si nu m-a mai durut nimic. Va spun ca in fiecare zi trebuie sa fim recunoscatoare pt sanatate, pt ca nimic altceva nu conteaza In alta ordien de idei am fost saptaman trecuta si la morfologia de 32 de saptamani. Miriam are 2 kg si e mai mare cu 2 saptamani. \asta o insemna ca o sa nasc mai devreme? Nu ar fi chiar bine, pt ca doctorul meu o s afie plecat in concediu la inceputul lui septembrie.. Referito la controlul pe masa, pe mine in fiecare luna m-a urcat pe masa ca sa-mi palpeze vezica si mai stiu eu ce, insa niciodata nu am simtit nici cea mai mica durere si doctorul a umblat pe acolo foarte incet si cu grija si doar superficial. ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 33 saptamani cu |
Offf,imi pare rau ca ai facut buba mare,dar ma bucur mult ca bebita e bine si maricica!!!
Ana30+ Maia Elena lu' mama
ana_25 spune:
MAI3 f fain caruselul,si nici nu e asa scump!! Sa-l "smotoceasca" bebe cu placere!!!
Ana30+ Maia Elena lu' mama
Fistiq spune:
Bonjour doamnelor!
Vad ca faceti cumparaturi pt bebei stelute, carusele
Pe mine ma atrag seturile alea de lenjerii. Stiti cumva ceva de transport? Cred ca o sa ma messingesc putin si eu cu cel/cea care le vinde. Pina acum n-am luat nici o lenjerie. Bine... n-am luat inca nici patutul
Anusko, sa-mi trimit adresa pe PM ca-ti fac azi pachetul. Am pus niste poze pe picassa sa vezi modelul. E alb cu niste floricele mici roz. Pt Tudor am luat cu niste ursuleti albastri.
Latimea e 1,5m, iar ca lungime am luat tot ce mai aveau din modelul asta pt Maia, adica 2,75 m. Sper sa va placa, si cred ca scoti cel putin 3 scutecele din el. Ma gindeam sa-l dau la facut dar mai bine il imparti tu dupa nevoie
Ionela, iti trimit si tie tot pe PM ce m-ai intrebat
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+
tanamera spune:
Summertime multa sanatate.
Nu stiu daca ati citit la aspirante,insa vestile despre Nike si Sebastian nu sunt tocmai bune.Doamne da-le sanatate!
28+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
georgescu oana spune:
Alexuza , cat gynipral iei pe zi , mai ai contractii ?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s +
Martie-Aprilie
alynta27 spune:
Maya ce rare sunt ecografiile in sarcina la voi! Vei naste natural?! Din cate am auzit in afara tarii nasterea naturala nu e o alternativa! Nasti natural oricum, doar la complicatii se ia in discutie cezariana, care la noi e "in voga"!
Faine lenjerii ne-ai aratat Mari! Multumim! Ce de-a sarbatoriti aveti maine! Mancati ceva tort si beti sucuri!
Klarisse si eu m-am fosit pana spre dimineata!
Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ionela.n spune:
Ionela, iti trimit si tie tot pe PM ce m-ai intrebat ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+ |
Mersic frumos de mesaj , ti-am rasp
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+
Minunea noastra
fulguta28 spune:
Mercic, Buburuzo. De tine... nu mai zic nimic, pt ca stii foarte bine ca arati traznet.
Este mar glazurat. Ce-i drept este ca mi-au ramas plombele in el. L-am folosit apoi doar de recuzita pt poze.
citat din mesajul lui Buburuza_10 Fulguta, ti-am vazut pozele!!! Esti fffffffff draguta!!! Penultinma poza mi-a placut asa de mult!!! (cea in care esti imbracata in rosu si mananci un mar??? rosu)! 35+ |
uta28 este 30+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
alexuza spune:
citat din mesajul lui georgescu oana Alexuza , cat gynipral iei pe zi , mai ai contractii ? Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s + Martie-Aprilie |
Eu iau jumatate de 3 ori pe zi , si inainte luam si no-spa 3/zi dar de o saptamana nu a mai fost nevoie ca nu m-a mai durut deloc .
Burtica de 35 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA
fulguta28 spune:
La naiba, am inceput sa am arsuri la stomac. Tre sa o dau pe Malox !
uta28 este 30+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro