Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (123)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Tot felul de modele de carusel pt patut am vazut si pe acest site.
Si vad ca au steluta despre care se tot discuta.

http:// www.ookee.ro /407-jucarii-patutcarucior?p=2&

sorana 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

V-am lasat aingure 3 ore cat am gatit si am mancat si vad ca ati terminat capitolul! Bravoooo!

Klarisse . Apropos de nelamurirea ta de ieri referitoare la frecventa vizitelor la medic in ultima perioada a sarcinii, am avut ieri programare si ma mai duc tocmai pe 21 august... E ok, nu am nicio problema, doar ca stiam (din carti) ca ar trebui sa ma vada saptamanal. Well, noi sa fim sanatosi!

Kiti, DPN-ul meu cf primei ecografii ar fi 4 sept., deci am toate sansele sa te sarbatoresc cu urlete si chiote!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

KITI multumim pentru noul capitol
LUCIANA mie mi-a zis dr ca nu trebuie sa ma doara deloc burtik , pt ca apasa pe col si il scurteaza. Nu vreau sa te sperii dar mai bine suna dr si poate iti mai recomanda sa iei ceva si nici nu mai esti stresata , mie de exemplu mi-a dat gynipral si au trecut durerile

Burtica de 35 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

ine va regasec...cate nouati!!

Felicitari Nike, ma bucur ca e totul bine in sfarsit

Clary, multa bafta si sanatate, imi pare tare rau cand aud de medici care fac rau in loc de bine, creierul meu nici nu poate sa conceapa ca exista oamnei din astia. Noroc ca exista Dumnezeu care are grija de noi si ne scoate la liman cand avem nevoie.

Eu am avut o saptamana orbila, de la statul pe scaun si traspiratie si imunitate scazuta probabil m-am ales cu un furuncul nici mai mult nici mai putin decat pe fund, de o saptamana nu am mai putit sta jos. Apoi toti doctorii au zis ca ar trebui sa il operez, ca nu trecea si infectia poate fi f periculoasa in sarcina si asa am si facut. \insa de la anestezie m-a durut capul atat de rau incat 2 zile nu m-am putut da jos din pat. Ieri a fost prima zi cand m-am simtit si eu bine si nu m-a mai durut nimic. Va spun ca in fiecare zi trebuie sa fim recunoscatoare pt sanatate, pt ca nimic altceva nu conteaza

In alta ordien de idei am fost saptaman trecuta si la morfologia de 32 de saptamani. Miriam are 2 kg si e mai mare cu 2 saptamani. \asta o insemna ca o sa nasc mai devreme? Nu ar fi chiar bine, pt ca doctorul meu o s afie plecat in concediu la inceputul lui septembrie..

Referito la controlul pe masa, pe mine in fiecare luna m-a urcat pe masa ca sa-mi palpeze vezica si mai stiu eu ce, insa niciodata nu am simtit nici cea mai mica durere si doctorul a umblat pe acolo foarte incet si cu grija si doar superficial.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 33 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Fulguta, ti-am vazut pozele!!! Esti fffffffff draguta!!! Penultinma poza mi-a placut asa de mult!!! (cea in care esti imbracata in rosu si mananci un mar??? rosu)!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Maya, noi de-abia ce ne-am mutat din Copenhaga in Bjæverskov, tot in Sjælland. Sooo, nu suntem chiar aproape... Parca vazusem ca scriai ca esti din Frederiksberg... Hmmm, poate ma insel io...

Cat despre eco-urile de aici: yep, noi nu avem decat 2 gratis (3 daca nu cunosti data UM - cazul meu) - la 12s si la 20s. Next time - 40s. Insa eu mi-am cumparat un set de 3 eco-uri la privat pentru ca sunt prea curioasa si paranoia... Asa mai stau si eu linistita...

Mai stie cineva ceva de Nike si Sebastian?

Sabina, 33+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Ionela e jucaus foc, noaptea trecuta m-a terminat..la 4 dimineata si-a incheiat spectacolul..
Buburuza ta e bine?

Klarisse graviduta 30+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Da, e bine, e jucausa. Cred ca iese direct fotbalista. E ok sa fie asa jucausa si sa se intoarca asa des? Stiu ca nu sunt contractii, pt ca burta nu e tare, simt forma ei cand isi schimba pozitia. Uneori ma intreb cand doarme. E interesant cum incepe sa danseze usor de fiecare data cand sotul meu pune mana pe burtica. Cred ca o recunoaste, sau asa imi place mie sa cred

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+

Minunea noastra

Hi,hi! A mea e si mai smechera! De cate ori vine sotul, pune mana pe burtica si intreaba:ce face Maia? Incepe sa topaie,chiar daca pana atunci a stat cuminte! Si eu ii zic:na, acu ai trezit-o sa ma bata! Ia canta-i sa adoarma iar!!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buburuza m-am mai calmat, mi-am dat seama ca e ok asa cum m-a chemat, ideea ca acum am revenit la senzatiile din primul trimestru cand ma panichez din orice..
Ionela cred ca e bine ca sunt asa activi, eu ma bucur tare cand il simt ca misca.

Klarisse graviduta 30+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Mai3, ce carusel ai comandat? Astea de pe net mi se par cam scumpute la 200 ron

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+

Minunea noastra

uite de www.mititel.ro/produse/caruseluri-muzicale" target="_blank"> AICI ca vroiam unul simplu fara lumini. al nostru e trenuletul

-----

Mami de roza + 32 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Multumim pentru capitol nou! Speram sa avem numai vesti bune de acum incolo!

Cristina 31+

Mergi la inceput