Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (123)
Raspunsuri - Pagina 11
maitreyi spune:
ddanagh te superi degeaba. in afara de tine mai erau la favoriti inca 4 persoane de care nu am auzit, nu le cunosc, nu stiu cine sunt. la fani erau 2 persoane. daca ai fi urmarit topic-ul de acum 2 saptamani de la generale despre conturile picasa ai fi inteles de ce ma agit. nu vreau sa imi expun pozele sa le vada o lume intreaga. cei care intrau sa iti vada pozele din contul tau personal puteau intra si la noi si vedeau pozele care nu erau trecute la privat si erau vreo doua. acum toate sunt private. daca tu esti de acord sa ai albumele cu copii tai in vazul tuturor nu inseamna ca si noi suntem de acord cu asta si atunci am actionat. nu a fost un mesaj rautacios si oricine este binevenit in grup. sunt mai multe fete care au poze la semnatura dar asta nu inseamna ca au si parola. nu mi se pare fair sa li se dea parola atata timp cat nu intra sa posteze in contul comun. ce fac cu pozele personale e strict treaba lor. la fel cum si noi decidem daca vrem sa le facem publice sau nu.
sper ca ai inteles rationamentul nostru si te asteptam oricand la noi. sanatatosi sa fim cu totii 
-----
Mami de
roza +
32 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ddanagh spune:
am rugamintea la voi sa ma stergeti si de prima pagina, din lista, daca oricum nu conteaza decat userii pe care ii retine x sau y dupa n mesaje scrise.
Va doresc sarcini pana la termen cu bebei sanatosi. 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
31+ cu Eric Mihai
Fistiq spune:
Buna seara!
Of, of, of ce ma intristeaza vestile despre Sebastian!

DD stiel el mai bine ce si de ce, eu sper doar sa fie bine.
Am primit si eu parola, Mai3, merci!
cred ca e bine sa se mai skimbe periodic. Nu am mare lucru eu personal, dar asa, ca idee.
Ionela, nu stiu ce ai raspuns ca nu am primit mesajul tau. Mai vroiai si alte detalii? Daca da iti raspund cu placere, doar mai incearca inca o data.
Anuto, am reusit! Luni, cel tirziu marti ar trebui sa primesti vesti. Pupam burtica cu Maia, sa fie sanatoasa si frumoasa!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh am rugamintea la voi sa ma stergeti si de prima pagina, din lista, daca oricum nu conteaza decat userii pe care ii retine x sau y dupa n mesaje scrise. Va doresc sarcini pana la termen cu bebei sanatosi. ![]() Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 31+ cu Eric Mihai |
nici nu stiu daca sa iti mai raspund ca vad ca te-ai setat pe o anumita atitudine...dar ma gandesc ca suntem toate pregnant, ca poate am avut o zi proasta, calduroasa, etc si iti raspund. nu vad de ce te-am sterge din lista - eu personal nu o voi face. daca te-ai uita pe prima pagina unde e si lista ai vedea n useri care au scris o data, si-au lasat datele pt listuta, eventual au cerut si parola pe care au primit-o, si nu au mai intrat. cel putin 10 iti gasesc imediat. si totusi nimeni nu a sters pe nimeni din lista. da putin deoparte atitudinea asta razboinica si incearca sa intelegi de ce am zis ce am zis si am facut ce am facut (nu de capul meu daca citesti in urma). o seara faina

-----
Mami de
roza +
32 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi rugaminte NU mai dati parola contului de picasa altor persoane decat celor strict din grup! NU mai dati parola celor care au 3-5-10 mesaje, scriu f rar, etc si cum o cer cum o dam! intai sa devina mebru activ si apoi dam parola. Nu mai acceptati la favoriti persoane care nu sunt din grup! am sters acum favoritii, fanii, etc care se agatasera de albumele noastre si voi trece si toata albumele la privat imediat. suntem foarte multe care nu vrem sa ne vada o tara pozele si de asta am creat un cont cu o parola. cele care vor sa imparta pozele cu familia, prietenii, etc pot sa isi faca cont separat. multumim ![]() ----- Mami de roza + 32 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Propun sa schimbam parola si s-o mai dam inca o data la fetele active....asa scapam de "intrusi"

28+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi schimb acum parola si cele care aveti album o veti primi pana maine cel tarziu prin pm. ----- Mami de roza + 32 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Scuze, am citit si am raspuns fara sa ma uit mai jos....astept parola, pup
28+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
fulguta28 spune:
Fara suparare, dar suntem o comunitate si trebuie sa respectam niste reguli, astfel incat sa nu expunem pe nimeni.
Cred ca supararea ta este copilareasca. Ar trebui sa reflectezi un pic inainte sa te enervezi. Ai sa vezi ca Mai3 are dreptate.
| citat din mesajul lui ddanagh am rugamintea la voi sa ma stergeti si de prima pagina, din lista, daca oricum nu conteaza decat userii pe care ii retine x sau y dupa n mesaje scrise. Va doresc sarcini pana la termen cu bebei sanatosi. ![]() Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 31+ cu Eric Mihai |
uta28 este
30+
cu Mara Elena------------------------------------------------
http://micaevents.ro
ddanagh spune:
may3 se pare ca am scris in acelasi timp.
Eu m-am trecut la fani ieri si de dimineta inca eram singurul. Oricum a fost o greseala, tehnic vorbim, fiindca nu am realizat ca sunt albume private si oricum nu le vedeam direct din contul meu. Deci chiar daca apareati la mine la favoriti oricine intra nu putea vedea mai nimic.
Stiu scandalul cu asa zisii psihopati care sunt pe picasa. Sincer traim intr-o lume nebuna, imi este mult mai frica de cei pe care ii intalnesc in viata reala, cu care copilul meu ar putea intra in contact direct, mult mai mult decat cei virtuali. Nu sunt de parere ca trebuie sa ma privez eu de ceva doar pentru ca sunt nebuni pe lume. Insa sunt mai atenta la pozele pe care mi le fac publice, nu imi expun copilul gol sau altele de genul.
Eu iti inteleg o parte si din punctul tau de vedere, insa cel cu grupul chiar nu. Adica dati parola doar celor care isi pun niste poze in album? nu mi se pare logic. Dar ce mai conteaza? Sper ca nu iti inchipui ca eu cu servici, cu copil, cu sot, purcel si catel am stat sa dau tarii intregi parola unui cont de poze ca sa se vada ce? niste femei normale, gravide, ca si mine. Nu vad nimic anormal.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
31+ cu Eric Mihai

lu' mama