Mamici de sept-oct'10-Bun venit, Sebastian! (123)
Raspunsuri - Pagina 10
ionela.n spune:
Va pupez, ne "vedem" maine 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 30+
Minunea noastra
mihaelka77 spune:
Buna seara fetelor.
Nu am mai intrat demult asa ca nu prea cred ca va mai amintiti de mine. Ieri am foat la control si bobolina are 2.493 gr si e sanatoasa. Pentru ca doctorita mea pleaca in concediu 2 saptamani m-a zapacit cate teste mi-a facut sa fie sigura ca totul e ok. Doppler-ul e bine si la NST apar ceva contractii asa ca tot repaus la pat no spa si gynipral.
Mai am cateva cumparaturi mici de facut dar am cam terminat....
Am pus o poza in album de acum 2 saptamani (e cea mai recenta si mai sexy
)
Am mai citit din urma dar nu tot ca e mult....mai recuperez eu.
Multa sanatate pentru Nike si Sebastian
burticile
34+ PETRA
fulguta28 spune:
ACEEASI PROBLEMA VA RUGAM SA O RESPECTATI SI PE GRUPUL FACEBOOK.
O DATA CE ATI ADERAT LA GRUP, O MICA PREZENTARE CU ID_UL PE CARE IL AVETI AICI PE DC, AR FI BINE SA-L SCRIETI SI PE PERETELE GRUPULUI ASTFEL INCAT SA VA PUTEM IDENTIFICA.
CINE NU-SI FACE O MICA PREZENTARE VA FI STERS DIN REGISTRUL GRUPULUI.
VA MULTUMIM,
COMPANIA
uta28 este
30+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
alexuza spune:
NOAPTE BUNA BURTICI 
Burtica de
35 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
fulguta28 spune:
mai3, mercic de parola.
uta28 este
30+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
chichiutza spune:
Mihaelka bine ai revenit si felicitari pt bebe sanatos!
Noapte buna si de la noi!
Cristina
31+
crina-s spune:
Mai3 multumesc pentru parola!
Va pup si eu de noapte buna. Sa visati frumos!

32+
crina
cu
ddanagh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi rugaminte NU mai dati parola contului de picasa altor persoane decat celor strict din grup! NU mai dati parola celor care au 3-5-10 mesaje, scriu f rar, etc si cum o cer cum o dam! intai sa devina mebru activ si apoi dam parola. Nu mai acceptati la favoriti persoane care nu sunt din grup! am sters acum favoritii, fanii, etc care se agatasera de albumele noastre si voi trece si toata albumele la privat imediat. suntem foarte multe care nu vrem sa ne vada o tara pozele si de asta am creat un cont cu o parola. cele care vor sa imparta pozele cu familia, prietenii, etc pot sa isi faca cont separat. multumim ![]() ----- Mami de roza + 32 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Draga mea chiar daca am scris mai rar la acest topic v-am citit cu placere. La favoriti/fani m-am trecut singura avand acelasi user ca si cel de pe DC tocmai pentru a nu crea confuzii. M-am trecut la favoriti astfel incat sa va pot vedea mai usor direct dupa userul meu de picasa. Nu erau n fani pe userul septoct decat eu : ddanagh. Nu eram nici suspect, aveam albume publice, daca contabilizai mai bine postarile de pe DC poate ma si retineai. Nu inteleg de unde aceasta fobie. Ce inseamna pentru tine "cei care nu fac parte din grup?" cei care nu au trimis poze pe acel cont (am propriul cont, ce rost are sa-l incarc pe ala?), cei care nu scriu zilnic pe DC?( Motivul pentru care nu am scris mai mult mai mult este ca am avut o sarcina cu probleme si nu am vrut sa vi le expun si voua sa va speriati/panicati mai mult), care grup?
Chiar mi s-a parut rautacios mesajul tau tinand cont de faptul ca sunt fer convinsa ca parola aia chiar nu a ajuns la n persoane, se poate vedea asta si din numarul de vizualizari a pozelor.
Multumesc frumos ca m-ai sters de la favoriti. Ai facut o treaba buna.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
31+ cu Eric Mihai
ddanagh spune:
si inteleg din atitudinea asta ca cele care scriu mai rar, ar trebui sa nu mai intre deloc. frumos grup
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
31+ cu Eric Mihai