Fluturasi de martie-aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

MULTUMESC FETELEEEEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Cami antonia felicitari mamico!!!
Ce mult ma bucut pt. tine. A citit la aspirante cum te-ai chinuit sa obtii prima sarcina. Ai vazut ca n-a fost asa greu cu a 2-a?
si sa-ti traiasca samburelul

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

cami_antonia , bine ai venit...Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos....Iti multumim ca te-ai alaturat...avem multe de vorbit, multe de invatat

Ally , 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Felicitari Cami! Cum sa nu te primim la odisee tocmai pe tine! Ce ma bucur cand ne strangem cat mai multe! Sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos si la termen!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Cami_antonia, bine ai venit! Ma bucur tare mult ca vei avea bb2, se pare ca postul Sfintilor Apostoli chiar a ajutat .
Se pare ca tu ai spart gheata la fluturasi de aprilie

Pup toate fetele, am citit tot din urma, evident ca nu mai retin nimic..., merg sa ma intind pe canape putin langa sot ca si asa il vad putin .
Incerc sa mai intru de dimineata!

Somn usor, burtici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 11+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ce fac burticile??

Nani nani cred , e cam tarziu in romania... aici abia am luat cina si am spalat vasele dupa si deja mi-e somn si nici macar nu e ora 21. Somnoroasa am mai ajuns, nu ma recunosc...nu stiu unde incape atata somn Las` ca-i bine, creste bebe, dar creste si fundu` lu` mami

Am gatit miel la cuptor in seara asta, mirosea nemaipomenit in casa si salivam de i-am spus sotului ca imi vine sa il scot din cuptor asa nefacut ca nu mai puteam de pofta ... a durat ceva timp ca l-am lasat mai mult sa se faca bine si sa nu fie crud la mijloc...dar a fost foarte bun, i-am pus ceva mirodenii si usturoi si piper cu foi de dafin ..yummmyyy si garnitura de fasole pastai cu cartofi noi mici intregi cu sos de rosii

BB on board 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

stumphitza, sa sti ca si noi suntem gravi, la fel ca tine, si poftim la fel de rau . Daca ai putea sa reduci detaliile legate de mancare ar fi perfect. Eu una salivez in continuu la tot ce povestiti ca mancati, si daca mai e si cu usturoi , cu atat mai mult.

Am vrut sa ma bag langa sot pe canapea dar s-a dus in pat, sper sa nu fac iar noapte alba

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 11+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

madutza, mea culpa, dar nu sunt singura care da detalii de mancare pe aici la odisee... si eu salivez la greu cand povestiti voi de gogosi, varza calita, ciorbita , branza de burduf, pe care nu am de unde sa o iau aici...deci regula generala de acum sa nu mai vorbim de mancare uh?

De mancare nu mai pot vorbi, de eco si teste eu nu pot ca nu am facut nimic pana in prezent...atunci ce sa mai vorbim? Cred ca ar trebui sa iau o pauza si sa revin cam peste o luna sau 2 ? sau dupa 9 ?

BB on board 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

seara buna fetele...ce faceti dormiti??
eu nu pot dormi cred ca sufar de insomnie ieri seara cu chiu cu vai am dormit. dormeam jum a de ora si o ora ma uitam pe pereti si ma intorceam pe toate partile si azi la amiaza tot asa am dormit o ora dar ma trezeam din 5in 5 min si ma uitam la ceas, iar acum nici vb de somn.
cami_antonia bine ai venit printre noi. sarcina usoara si la termen si sanatos, cuminte si papacios.
azi mi-a fost ingrozitor de rau si nu am putut manca mai nimic. pana la ora 5nu am reusit sa mananc decat un ou fiert dimineata cu niste rosii si ala asa in scarba maxima.
fetelor dar vou nu va dat doctoru ginecolog sa faceti analizele gratuite?? cum sa dai 350 lei cand normal astea se fac gratuite...
azi mi s-a terminat concediu medical si am fost la serv sa vb cu seful de cand incep sa merg din nou la serv si am avut o mare surpriza... m-a intrebat el ce program vreau si a zis ca asteapta propuneri de la mine si ca pot sa imi iau cat concediu medical e nevoie ca el nu se supara si ca imi pot lua concediu continuu pana nasc asta daca vrea doctorita sa imi dea.asa ca pana pe 12 can mi-a zis sa o sun mi-am luat concediu de odihna pt o sapt si sa vb atunci cu ea daca poate sa imi mai dea concediu si cat poate. adevaru e ca serviciul meu e dificil e program de 12 ore in care tre sa stau in picioare si cu fff multi clienti si tre sa vb si ffff mult ceea ce mi se pare dificil atunci cand ai greturi. ce faci daca iti vine sa vomiti in timp ce vb cu un client??in plus cred ca ma intelege atat de bine pt ca si sotia lui e insarcinat si re sa nasc acusi.. (nu stiu exact cand) si acum stie si el prin ce trec o femeie insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele multam de primireeeeeeeeee
sunt tare emotionata
astept sa vina sapt viitoare sa merg la medic
sa si vad samburelulllllll
ahahahahaha

eu nu am insomnii
din contra ma trage somnul; dar avand pe cea mica nu prea apucacum de fericire am stat pana la ora asta
am mai povestit cu feteleeeeee
ahahahahah

deci fetelor eu am o varsatoare acasa
de data asta vom fi berbecuti
ahahahahah

faine
dar cam incapatanati
speram sa ne descurcam cu eiiiiiii

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 5+

Mergi la inceput