Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

pai trece timpul altfel

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

chiar ca sunteti vorbarete..am fugit putin sa fac o ciorbita de legume si o mazare..si cand m-am intors va gasesc la capitol nou

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu am facut ieri o ciorba de fasole ... acra si bunaaaaaaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Xeno eu am facut tratament cu canesten 3 zile. Asta mi-a recomandat dr. Mi-a gasit candida in col. Si am mai facut si tratament pt ureaplasma. Astept inca 2 sapt ca plec din bucuresti ca sa imi refac analizele. Ai grija de tine si dupa ce revine dr sa te duci sa te vada.

Laura

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Xeno eu am facut o afurisita de candida prin sapt 7-8 (nu stiu daca de la utrogestanul intravaginal sau de la stresul cu petele) si atunci mi-a dat clotrimazol, unguent. Acum, marti, cand am fost la control i-am spus dr. ca nu sunt sigura ca am scapat de ea. Si mi-a dat canesten gyn, 3 ovule, a zis sa nu le pun 3 seri la rand, ci o seara da, una nu, sa-si faca mai bine efectul. Am inceput aseara si n-am folosit aplicator, ca asa scrie pe prospect, in sarcina mai lejer cu aplicatorul. Aaa... si-n seara fara ovul sa nu te speli decat asa usor la exterior, dar ff superficial (bine, oricum nu s efac spalaturi profunde in sarcina).

sunhine

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

abramburika , de Voinea nu am auzit, dar Buza mie mi-a luat la eco de 5s , 150 lei si e un libidinos...bbbbrrrrrr....nu mai calc pe acolo. Doc a mea e una dintre cele mai bune si are si eco....si mai este si Bratu dar la ea se ajunge greu. te programeaza abia peste 2-3 luni.

Si o eco normala este 70 lei, eu ma gandesc ca mi-a luat mai putin ca am carat bani la ea cu sacu, cel putin anul trecut cand m-a diagnosticat cu sarcina oprita in evolutie nu mi-a luat bani deloc.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 12+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Eu am facut ieri o ciorba de fasole ... acra si bunaaaaaaaa!!

mmmmm...yamiiii
e si recomandata fasolea in sarcina..nush pt ce dar am citit eu pe net

Angie+14

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Lori, Laura, merci mult. Numitor comun: canesten.
Ma duc cu siguranta si la dr. cand vine, dar avand in vedere ca n-am voie sa fac spalaturi intravaginale si ca prin urmare tratamentele "naturiste" ies din schema, daca in 2 zile nu ma simt mai bine numai de la spalaturile externe cu ceaiuri, ma duc la farmacie. N-am nevoie de un motiv in plus de disconfort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

alina - eu n-am fost la Buza .... si la nici un dr. ca pe vremea aia eram tinerica si nelinistita, fara probleme de-astea "femeiesti" . Insa am auzit de el, e unul dintre cei vechi. Pai face sau nu ecografii in sarcina? Nici Voinea nu sunt sigura ... poate n-am inteles eu bine.

angie - pai e recomandata pt. fibre. Na, eu tot cu vesnica problema, constipatia . O sa ma stie tot forumul ... contipata aia ... Da pe langa asta, e mancarea preferata a sotului ... ciorba de fasole cu ceapa verde. Iar mie imi plac acum ciorbele acre, deci merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

acu nu o sa pot sta la o barfa mica ca tre sa plec spre capitala sa imi platesc facturile, dar ma intorc mai pe dupa masa pe la vreo 5 jumate si dupa aia pana seara tot stau si bantui

16+

Mergi la inceput