Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

simo - ce s-a intamplat?

patricia - au zis bine fetele de fier si alimentele care il contin. Mie imi recomandase dr. dupa nastere (am avut o cadere urata din cauza lipsei de fier) carne, insa cu un fir de lamaie pt. ca altfel se asimileaza mai usor. Si, bineinteles, fier (pastile) portie dubla .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

a fost o furtuna ingrozitoare aici..m-am speriat sa lesin..nici acu nu mi-am revenit
deci..a inceput sa fulgere..se lumina toata camera..apoi tunete..am mers in camera fetei sa vad ce face, sa nu se sperie..pe holul ala mare care da pe scari a fulgerat o data si s-a luminat tot..si ramaneau urme ale tablourilor..diverse chestii

apoi trebuia sa merg la baie ca faceam pe mine si a trebuit sa merg..deschid usa de la baie..incet-incet..ajung langa wc/./fulgera iar de mama focului in geam si mai si trasneste o creanga de la un copac si mi-o arunca in geam..am tipat cat m-au tinut plamanii...al meu saracu a ajuns in 2 sec speriat
de mica imi e frica de tunete(am avut o ex neplacuta), acasa nu am treaba, insa aici in ditai casoiul totul parea altfel..pustiu, infricosator
nici nu ajung bine in camera ..bubuie iar zdravan si auzim cum cade usa de la garaj (acu stim ce usa era,atunci nu , decat un zgomot ingrozitor)..am zis ca mor..ca intr-un film de groaza
sa nu radeti de mine..dar a fost nasol

acu ma simt rau,am contractii si cred ca voi vomita..de la 4 incerc sa ma abtin insa am niste greturi de mor

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo film de groaza nu alta
cred ca oricine s ar fi speriat
pup sa treaca

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

simo numai tu cu sotu si cu fata sunteti acolo?

Mergi la inceput

da Mirela..o sa pun o poza sa vedeti casa

mai sunt oamenii care au grija de casa si fac curatenie..sot si sotie, dar ei vin dim la 8 si pleaca seara
noi am mai fost aici, de vreo 4 ori..si de doua ori singuri..da parca nu am simtit asa

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Anka trebuie sunat la fiecare spital de asta in parte, sau trimis mail; uite, un exemplu unde aspir sa nasc eu (sunt in tratative :)-dupa info data de zumzu (sper s anu incurc borcane)
-Euroclinic- nasterea naturala costa 6500 lei, treb sa fii la ei in evidenta cu cel putin 2 luni inate de nastere.

Xeno cu vergeturile si crema, stii cum e la vergeturi? Depinde de materialul clinetului. Eu am material ff prost, d ela 14 ani vergeturi peste tot, asa ca in sarcina la Robert am cautat peste tot info despre "the best" ca nu voiam sa am burta ca a mamei mele. Si am gasit ca cea mai buna ar fi de la mustella, 9 mois (ca de altfel toate produsele lor sunt suuuuuper, ma ref la cele de bebe); am folosit cam din luna 4-5. E scumpa, adevarat, insa adevarat ce se zice...super buna, am doar o mica-mica vergetura de sub 1 cm (si mi-e draga ca-i o mica amintire). I rest nimic, nimic, nici pe burta nici, nici sani. Daca esti cumva predispusa la vergeturi, uleiul d emasline, sanosanul si mai stiu eu ce nu prea ajuta, stiu de la fetele de la cealalta odisee. Aaaa si farte important, s abei apa, ca sa aiba pielea elasticitate.

Mimo bien ai venit la Buburuzici!Sarcina usoara, nastere usoara si bebe sanatos!

Loutzy felicitari! Sa va traiasca, sa-l aduci pe lume sanatos!

bebelu n-am auzit d ebronzarea aia, dar adca e organic e de bine, nu?

iubita mara ce frumos, nu? E ceva...minunat!

mai fetelor voi seara simtiti ca doare tot? Spate, picioare, oase? Eu abia mai merg seara, Dimineata is fresh...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ooofff, te inteleg perfect. Imi e frica de mor de tunete si fulgere. SI in conditile descrise de tine chiar ca as fi murit de frica. Incearca sa te linistesti, stai in pat, dormi (daca se poate).

Mergi la inceput

somn nu mai am de la 5..am stat si am motzait pana la 7 cand am coborat jos sa imi fac o cafea..eu as vrea sa plecam azi sincer, sa vedem ce zic oamenii mei..faza e ca azi e si aglomerat pe DN1..de aia ziceam ca plecam maine sigur

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata burtici, va vine sa credeti cat sunt de matinala......ce sa fac cand este al meu acasa, el se trezeste la 6 si incepe sa frece usile.

Simo stai linistita ca eu nu rad de tine , cunosc sentimentul , eu nu umblu noaptea prin casa fara sa aprind macar 4 becuri pana ajung la baie, iar cand sunt singura dorm cu televizorul deschis.
Si eu am fost speriata de mica, dar nici acum un am ajuns la preot, am zis ca ma duc in postu' asta , dar nu cred ca o sa ma spovedeasca , ca nu am tinut post si ultima data mi-a zis ca sa mananc de dulce doar daca mi-e pofta , doar stia ca vb cu o gravida cu pofte.....

Incearca sa te linistesti

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 12+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

da Mirela..o sa pun o poza sa vedeti casa

mai sunt oamenii care au grija de casa si fac curatenie..sot si sotie, dar ei vin dim la 8 si pleaca seara
noi am mai fost aici, de vreo 4 ori..si de doua ori singuri..da parca nu am simtit asa

Simo 18 +

poi atunci venim si noi ca sa nu ti mai fie frica

Mergi la inceput